Derdim ufak ama bi bakarmisiniz....

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.416
11.122
Oncelikle konum bi sure degismezsse sevinirim.buyuk olmasa bile canimi sikan uzen bir orta sehpa derdim var.

Ilk evlendigimde mobilya alirken mobilyaci orta sehpa hediye etti.fakat sunta olunca coktu ve degistirmeye karar verdik.
O kadar hafta dolastik ettik.saglam bisey olsun dedik.ve rapsodiden asagidaki orta sehpayi aldik.15 gunun sonunda bugun geldi.
Esim dikkat ettiki bir ayagi ice dogru donuk.hemen adamlari aradi geldiler yaptilar ama yamuklugu gitmedi.
Ve yine farkettiki acilip kapanan ic bolmesi hafif zedelenmis.

Mobilyaciyi aradim acmadi..cidden cok sikildim.ne yaparlar degisilirmi halolurmu?
Neden boyle seyler hep beni bulur?
Bir hevesle aldigim sehpanin tadina varamadim.
Ufak gibi gorunebilir ama sizcede degistirtmekte haksizmiyim bunu ogrenmek istiyorum:KK43:

Eklentiler

• 20150606_170834.jpg
    20150606_170834.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 309
  • 20150606_170850.jpg
    20150606_170850.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 293
  • 20150606_170922.jpg
    20150606_170922.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 284
  • 20150606_170859.jpg
    20150606_170859.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 292
eger fazlaca dikkat cekmiyorsa bu kadar caninizi skmayin bence.
benmde, evlenirken aldigimiz iki ayni halinin rengi farkli geldi
*laptop bozuk cikti
*bulasik makinem ariza verdi
*her mevsim gecisinde klimam bozulur
*aldigim yeni elbise evde baktigimda yirtik cikti
* bayilarak aldigim bardak takimim tasinana kadar kirilmisti
*tasindigimiz ev jakuzili ve calistirinca elektrik tuttu ve hala ayni.....
ve daha sayabilecegim onlarcasi...
velhasil hic bisey mukemmel ve eksiksiz olmuyor:KK66:

eger fazlaca dikkat cekmiyorsa bu kadar caninizi skmayin bence.
benmde, evlenirken aldigimiz iki ayni halinin rengi farkli geldi
*laptop bozuk cikti
*bulasik makinem ariza verdi
*her mevsim gecisinde klimam bozulur
*aldigim yeni elbise evde baktigimda yirtik cikti
* bayilarak aldigim bardak takimim tasinana kadar kirilmisti
*tasindigimiz ev jakuzili ve calistirinca elektrik tuttu ve hala ayni.....
ve daha sayabilecegim onlarcasi...
velhasil hic bisey mukemmel ve eksiksiz olmuyor:KK66:
Iste fazla titizim galiba...bi hidicez mobilyaciya bakalim ne diyecekler.dediginiz gibi saglik olsun ama iste insan cok hevesli olunca canini sikiyor ister istemez

ya ben de ne alsam hep böyle oluyor
koltuk aldık puf vardı ayrıca eşime dedim her yerini kontrol ederek al ben işten çıkıp gelene kadar adamlar bırakıp gitmiş eşim de bakmamış düzgün pufun yan tarafındaki kumaş delik 3 yerinden. ee giden gitti sinir olduğumla kaldım
sanmıyorum değiştireceklerini
ayak problem değil de o üstü biraz sinir bozucuymuş

ya ben de ne alsam hep böyle oluyor
koltuk aldık puf vardı ayrıca eşime dedim her yerini kontrol ederek al ben işten çıkıp gelene kadar adamlar bırakıp gitmiş eşim de bakmamış düzgün pufun yan tarafındaki kumaş delik 3 yerinden. ee giden gitti sinir olduğumla kaldım
sanmıyorum değiştireceklerini
ayak problem değil de o üstü biraz sinir bozucuymuş
Sabah paketiyle cikardik...esimle baktik bisey goremedik.ama sonradan gorduk..p.tesi olsun hakkimi aricam yahu..para veriyoruz defolu mal icin mi yani.keske sizde degistirmeye calissaydiniz

Oncelikle konum bi sure degismezsse sevinirim.buyuk olmasa bile canimi sikan uzen bir orta sehpa derdim var.

Ilk evlendigimde mobilya alirken mobilyaci orta sehpa hediye etti.fakat sunta olunca coktu ve degistirmeye karar verdik.
O kadar hafta dolastik ettik.saglam bisey olsun dedik.ve rapsodiden asagidaki orta sehpayi aldik.15 gunun sonunda bugun geldi.
Esim dikkat ettiki bir ayagi ice dogru donuk.hemen adamlari aradi geldiler yaptilar ama yamuklugu gitmedi.
Ve yine farkettiki acilip kapanan ic bolmesi hafif zedelenmis.

Mobilyaciyi aradim acmadi..cidden cok sikildim.ne yaparlar degisilirmi halolurmu?
Neden boyle seyler hep beni bulur?
Bir hevesle aldigim sehpanin tadina varamadim.
Ufak gibi gorunebilir ama sizcede degistirtmekte haksizmiyim bunu ogrenmek istiyorum:KK43:
firmanın fabrikasının müşteri hizmetlerini arayın. ben istikbalde yaşadığım sorunlar için en sonunda pazarlama müdürü ile telefonda görüşüp çözmüştüm. müşteri hizmetleri geri iade edin diyordu sadece çünkü :)

Bence arasanız değiştirirler.
Peşinden koşun elbette.
Gerekirse şikayetvar a yazın.
O zaman dayanamaz dönerler.

Ama olmuyorsa da hiç takma.
Ben eşya için mal için hiç üzülmem.
Nasıl olsa bir ay sonra ben çarpıp o zararı verebilirim, öyle olmuş farz ederim ne bileyim.
Hiç böyle şeyleri takacak kadar dertsiz kalmadım. Ondan belki..:KK14:

para ödemişsiniz sonuçta gerekirse alın sehpayı eşinizle kendiniz geri götürün.ben ne yapar ne eder değiştirirdim.neden defolu ürüne sağlam parası ödeyesiniz ki?ben de yeni evlendiğimde yemek masamı kurdurturken masanın ayaklarını yukarı doğru vidalarlarken hafif kabartmışlar üst kısmını belli belirsiz anlaşılıyordu ama benim gözüme çarptı.koca yemek masasını değiştirttim siz de yaparsınız.takılmayın bu kadar

X