Epeydir otobuse binmiyordum.gecenlerde uc gun kadar otobusle ulasim sagladim.ve gordum ki aradan gecen yillar saygiyi almis goturmus. Sizle ayni seyleri dusundum. Yaslilar,hamileler,cocuklu bayanlar hep ayakta.
Hatta bence ozellikle genc erkekler butun bayanlara yer vermeli ama nerede o nezaket!

Hatta bence ozellikle genc erkekler butun bayanlara yer vermeli ama nerede o nezaket!

Son düzenleme: 

..
 ..

"Kalkın şurdan terbiyesizler, aileleri bunlara terbiye vermiyo babanız yaşında adam bindi kulaklıkla müzik dinleyin anca kalkın şurdan
 "Kalkın şurdan terbiyesizler, aileleri bunlara terbiye vermiyo babanız yaşında adam bindi kulaklıkla müzik dinleyin anca kalkın şurdan "kızlar kalktı ve ben keşke onların yerinde ben olsaydım dedim ölsem kalkmaz yerin dibine sokardım. Allah'tan minibüsü kullanan amca(hemen hemen aynı yaştalar) "gençler sabahın köründe okula geliyo yoruluyolar, baksana uykusuzlar kimse kimseye yer vermek zorunda değil taksi değil burası" dedi
"kızlar kalktı ve ben keşke onların yerinde ben olsaydım dedim ölsem kalkmaz yerin dibine sokardım. Allah'tan minibüsü kullanan amca(hemen hemen aynı yaştalar) "gençler sabahın köründe okula geliyo yoruluyolar, baksana uykusuzlar kimse kimseye yer vermek zorunda değil taksi değil burası" dedi

fazla otobüs kullanmıyorum yaşadığımız şehir avuç içi kadar zaten zorunluluk yoksa spor oluyor yürümek bir gün otobüse bindim işte bir kaç durak sonra dolmaya başladı yavaş yavaş derken bir dede bindi bastonla zor duruyordu ayakta gerçekten baktım kimse tınlamıyor vicdan azabı duydum yerimi verdim derken otobüs dolmaya bende sıkışmaya başladım az kalsın tacize uğrayacaktım o otobüsten indim bir sonrakine bindim ayakta gitmek mesele değil elbette oturan onca genç erkek yer vermedi bir bayan olarak ben yer verdim bide üstüne taciz edilecektim Allah korudu...
 fazla otobüs kullanmıyorum yaşadığımız şehir avuç içi kadar zaten zorunluluk yoksa spor oluyor yürümek bir gün otobüse bindim işte bir kaç durak sonra dolmaya başladı yavaş yavaş derken bir dede bindi bastonla zor duruyordu ayakta gerçekten baktım kimse tınlamıyor vicdan azabı duydum yerimi verdim derken otobüs dolmaya bende sıkışmaya başladım az kalsın tacize uğrayacaktım o otobüsten indim bir sonrakine bindim ayakta gitmek mesele değil elbette oturan onca genç erkek yer vermedi bir bayan olarak ben yer verdim bide üstüne taciz edilecektim Allah korudu...