• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var ama çare yok

aszeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
275
0
96
İstanbul
Sadece yazmak ve paylaşmak istedim. Neden herzaman aynı şeyler olur. Sanki bi kısır döngü içindeymiş gibi. Gençliğe adım attığımdan beri aynı kısır döngü içinde dönüyorum. Ne zaman hayatıma gerçekten birini almaya kalksam hep aynı döngü. Bugün bunları buraya yazıyorum çünkü bağıramıyorum. O kadar çok haykırmak isterdim ki... Dağlara ve ovalara karşı. Ama naparsam yapayım isyan etsemde etmesem de değişmiyor değişmiycek değişmez. Kader mi sebep ben miyim yoksa bu dünya mı? Kime suçu atayım bilmiyorum. Bir suçlu varmı onu da bilmiyorum. Nerden başlamalıyım ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım hele hiç bilmiyorum. Takıldım kaldım sanırım ya da tıkandım kaldım. Gitmiyor gidemiyorum. Hep aynı hep aynı herzaman aynı. Çok çaba harcıyorum sadece mutlu olmak için hem de sebepsiz mutlu olmak için. Bırakıyorum vazgeçiyorum olmuyor. Seneler geçiyor sonra tekrar başlıyorum yine aynı. Kabus ama uyanamadığım bir kabus. Zaman geçiyor tanıdığım herkes hep benden sonra daha mutlu. Hapishanedeyim bu bedenin içinde hapisteyim. Çıkamıyorum bi türlü. Zorluyorum tüm sınırlarımı ama her zaman olduğu gibi ruhumun isyanına bedenim yenik düşüyor. Sonra bedenim için uğraş veriyorum ve al bakalım sana gene bir kısırdöngü. Doğruda davransam doğruda yapsam doğruda yaşasam yanlışda davransam yanlışda yapsam yok.... yine aynı noktadayım. Gelmesin hiç kimse hayatıma. Ya da gelsin ama kalmasın. Kalırsa da donsun, öylece kalsın ömür boyu.
Tüm bunları yazmamın sebebi o değil.. Onlar ve onlar gibiler.. Daha çok yolum var.. Herkes yarılamışken ben başlamadım bile.......

Nedir seni bu kadar bunalıma sürükleyen..
Var mı bir sebep, yada değecek birşeyler!!!
Sorun ne anlamadım!!!
Yapmayın arkadasım, dünyada sorunlarıyla yıkılan bir dünya insan var..
sebepsiz zindan etmeyin hayatı kendinize!!!!

Arkadaşlar aslında ben çok realist biriyimdir. Ama dün yaşadığım bir olaydan dolayı bir anda bütün geçmişim aklıma geldi ve yazmak istedim. Normalde yaptığım bişey değildir. Duygularımı böyle yazmak ama işyerindeyim ve patlamak üzereyim. o yüzden. dün çok sevmeye başladığım birinin evli ve bir de çocuğu olduğunu öğrendim.

e yapacak birşey yok o zaman, vazgeçeceksin bu sevdadan. Birkaç ay için acır, geçer. Neler , neler geçmezki.

Peki adam sana karşı nasıldı, hiçmi belli etmedi evli olduğunu. yada sen uzaktan filanmı sevdin. Anlamadım kiCADIARZU

mükemmel. tek kelimeyle mükemmel. sanki benim diğer yarım gibi hissettim. bu arada çıkmadım Allaha şükür ama yaklışık 3 aydır ki son bir ayda da yoğun bir şekilde konuşuyorduk. Hemen hemen hergün. Tabiki vazgeçicem hatta geçtim bile. Ama bu kadar olmaz artık. Bu ne ya. Bu adamların çivisi çıkmış.

O kişinin sana tavrı nasıldı. . Konuşmayamı başlamştınz yksa tek taraflı bi hoşlantımıydı

Zeynepcim kaç yaşındasın bilmiyorum ama önünde inşallah daha çok uzun yıllar olacak.
Çıkarsız, gerçek anlamda seni sevecek birini bulacaksın. Sakın sakın isyan etme.
Rabbim insanı öyle bir ters köşeye yatırır ki, neye uğradığını şaşaırırsın.
Bende senin gibiydim bekarken.
Bir lafıyla ömrümü verebileceğim birini seviyordum hemde adamın beni sevmediğini bana söylediği halde.
O kadar çok seviyordum ki adam sadece seninle güzel vakit geçiriyorum ama sevmiyorum dediği halde vazgeçmedim ondan gezdim , tozdum. Zamanla kendiliğinden koptum ondan.
Tamamen hayatımdan çıkınca da çok boşlukta kaldım, hep yalvardım ne olur Allahım birini çıkar karşıma , yeter diye hep isyan ettim.
O da çıkardı al sana der gibi.
Evlendim de o adamla. Ama şimdi ne oldu. Keşke bekar günlerime dönsemde sevgilim falan olmadan yaşasaydım en azından şu anki halimden çok çok daha mutlu olurdum bundan eminim.,
O yüzden isyan etmemek lazım.
Şanslıymışsın ki iyice bu adamın rüzgarına kapılmadan gerçek karşına çıkmış, Allahın sevdiği kuluymuşsın. bu da benim için bi deneyimdi de geçgitsin. Evet için acıyacak, üzüleceksizn ama geçecek. Hiç sevmem bu lafı ama zaman lazım işte.
Hayatta başarılar dilerim sana, umarım güzel günler çabuk gelir.

Yok konuşuyorduk. hemde çok güzel. herşeyim aynıydı. hani bazı insanları sanırsınki sana benzemeye çalışıyorlar. bu öyle değil. ben bişey demeden o benim içimden geçenleri söylüyordu. ya da aklımdan geçirsem şimdi arasa diye bi bakmışım telefon çalmış.

Evli mi? ewet.. ozaman düşünecek ve yapacak bişey yok arkadasım..
Üzüldüm adına.. ama değmeyecek biri için kendini sakın üzme..
bellibir zaman sonra kızgınlıgında, acında geçer..

haklısın yıldız. kesinlikle. yaşım 33 bu arada. aslında böyle bağırıp çağırmamın nedeni biraz bu. gençliğe adım attığımdan beri hep apsürt insanlar beni bulmuştur. ya da ben onları sevdim. hiç olmıycak nerde varsa ben ordayımdır. işin ilginç tarafı herşey olumlu giderken birden bi olayla herşey günyüzüne çıkar. böyle o kadar çok var ki hayatımda. hep bu da son olsun artık deyip tekrar ayağa kalktığımda gene aynı şey.:))) allahım ya.

e yapacak birşey yok o zaman, vazgeçeceksin bu sevdadan. Birkaç ay için acır, geçer. Neler , neler geçmezki.

Peki adam sana karşı nasıldı, hiçmi belli etmedi evli olduğunu. yada sen uzaktan filanmı sevdin. Anlamadım kiCADIARZU

Sadece yazmak ve paylaşmak istedim. Neden herzaman aynı şeyler olur. Sanki bi kısır döngü içindeymiş gibi. Gençliğe adım attığımdan beri aynı kısır döngü içinde dönüyorum. Ne zaman hayatıma gerçekten birini almaya kalksam hep aynı döngü. Bugün bunları buraya yazıyorum çünkü bağıramıyorum. O kadar çok haykırmak isterdim ki... Dağlara ve ovalara karşı. Ama naparsam yapayım isyan etsemde etmesem de değişmiyor değişmiycek değişmez. Kader mi sebep ben miyim yoksa bu dünya mı? Kime suçu atayım bilmiyorum. Bir suçlu varmı onu da bilmiyorum. Nerden başlamalıyım ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım hele hiç bilmiyorum. Takıldım kaldım sanırım ya da tıkandım kaldım. Gitmiyor gidemiyorum. Hep aynı hep aynı herzaman aynı. Çok çaba harcıyorum sadece mutlu olmak için hem de sebepsiz mutlu olmak için. Bırakıyorum vazgeçiyorum olmuyor. Seneler geçiyor sonra tekrar başlıyorum yine aynı. Kabus ama uyanamadığım bir kabus. Zaman geçiyor tanıdığım herkes hep benden sonra daha mutlu. Hapishanedeyim bu bedenin içinde hapisteyim. Çıkamıyorum bi türlü. Zorluyorum tüm sınırlarımı ama her zaman olduğu gibi ruhumun isyanına bedenim yenik düşüyor. Sonra bedenim için uğraş veriyorum ve al bakalım sana gene bir kısırdöngü. Doğruda davransam doğruda yapsam doğruda yaşasam yanlışda davransam yanlışda yapsam yok.... yine aynı noktadayım. Gelmesin hiç kimse hayatıma. Ya da gelsin ama kalmasın. Kalırsa da donsun, öylece kalsın ömür boyu.
Tüm bunları yazmamın sebebi o değil.. Onlar ve onlar gibiler.. Daha çok yolum var.. Herkes yarılamışken ben başlamadım bile.......

kuzum nerde yazıyor evli olduğu. bir kaç sefer okudum kafamçokkarıştı

:1ninca:

nasıl evli ve çocuklu yaa karşılıksız mı seviyordun sen anlamdım...akannehir

Yok karşılıksız değildi. bana seni o kadar çok önemsiyorum ki bunu söylemem lazım dedi artık. sence ne söyliycem dedi. ben de evli olabilirmisin dedim. içime geldi. evet dedi. kalakaldım. ne diycemi bilemedim. uzun bi süre anlattı anlattı. sonra ben de evet anlıyorum allah yardımcın olsun senin dedim. seni anlıyorum dedim. ama bi daha konuşmak istemiyorum en azından benim ruh sağlığım için dedim. o da tamam dedi.

Gönül bu. Kendinden 10 yaş büyük, evli ve çocuklu adama da aşık oluyorsun, büyük konuştuğunu Allah acısıyla başına veriyor. Ama aşkını kalbine gömüp ondna uzaklaşıyorsun çünkü evli... Benim yüzümden bir yuva gidecek, bir çocuk ve bir anne üzülecek ve sen bunların gölgesinde mutlu olmaya mı çalaışacağım diyorsun. Kalple, erdemlerin ahlaki değerlerin ve mantığın savaşıyor. 3-5 ay çok acı çekiyorsun, aşk acısı varmış ve adamı yemeden içmeden edermiş, artık gözlerinden yaş gelmez olurmuş.. Hem kendini suçladığın için hemde bu işin olmayacağına ağlıyorsun ki bir zaman sonra göz pınarların kuruyo, yaş gelmiyo artık :(

Zaman, zaman en iyi ilaç ve tüm bunları atlattıktan sonra uzaklaşmakla, kendini çekmekle ne kadar iyi yapmışım diyeceksin. Bırak o aileyi böyle birşyde insan önce kendine yazık eder. Çünkü bu işin sonu yok. Adamın karısını bırakıp senle evlenmesi sadece filmlerde olur.

Ayrıca yaa daha genciz güzeliz. Yanlızlık Allah'a mahsus. Hepimizin kısmeti bir yerlerde bekliyor. Sadece biz o kısmete birkaç aşk kadar geç kalmış olacağız :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar aslında ben çok realist biriyimdir. Ama dün yaşadığım bir olaydan dolayı bir anda bütün geçmişim aklıma geldi ve yazmak istedim. Normalde yaptığım bişey değildir. Duygularımı böyle yazmak ama işyerindeyim ve patlamak üzereyim. o yüzden. dün çok sevmeye başladığım birinin evli ve bir de çocuğu olduğunu öğrendim.

kuzum nerde yazıyor evli olduğu. bir kaç sefer okudum kafamçokkarıştı

:1ninca:

bak işte, dersine iyi çalışmamış, iyi hazırlanmamış bir üye.sempatiksalakcinni

Konuyu tam okusana yav:delphin:

Back
X