• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim var k.bakmayin kimseye anlatamiyorum.malesef icimdekileri dokucem bu olay simdi yasandi. ;(((

Florya-zz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
69
31
28
35
Kizlar hanimlar k
bakmayin cnsellik bolumune cok yazmaya calstim ama olmadi simdi esmle ilski sirasindaydik ve esi. Bna vurdus neden sadre guldum oNa bu yuzden vurmasimi gerekirdi kendmi cok kotu hissediyorum tamda smdi oldu bu ay ve icime akitiyorum goz yaslarmi ;( ;( ;( cok kotyum duyarli arkadslarm ltfen kizmayin buraua yazdgm icin ama sadece yazmak istedim ;( ;(

neden vurduğunu yazsan daha iyi olacaktı yazdığın anlaşılmıyorki

Neden güldünüz ki? Biraz daha anlaşılır olsanız.

canım nasıl vurdu güldün diyemi.bende esime gülerim bazen bazen o güler ilşki sırasında.ama vurcak ne varki bunda rahatsız olduysa belirtsinEn Büyük KK

Kizlar hanimlar k
bakmayin cnsellik bolumune cok yazmaya calstim ama olmadi simdi esmle ilski sirasindaydik ve esi. Bna vurdus neden sadre guldum oNa bu yuzden vurmasimi gerekirdi kendmi cok kotu hissediyorum tamda smdi oldu bu ay ve icime akitiyorum goz yaslarmi ;( ;( ;( cok kotyum duyarli arkadslarm ltfen kizmayin buraua yazdgm icin ama sadece yazmak istedim ;( ;(
Neden içine akıtıyorsun??reva mı sana yaptığı?
Seks kölesi misin sen? Adamlara bak yaa!!
Her halükarda vurmak için sebepleri var!

Hanmlar o anda ben ona terini siliyim.dedim suratima damladi bende hafif.kucuk bi mimikel guldum.dalga gecmedim kocamla neden dalga geciyimm oda bacagma vurdu vutmasina gerek yok ki suratima kotu koti bakmasi yettii kendimi asslik gibi hissediyorum...

sanirim suan cok uzuntulu oldugunuz icin yazim kurallarina pek ozen gostermek icinizden gelmemis.ben evli degilim o konuda yorum yapamayacagim ama sanirim iliski sirasinda gulerek esinizi rencide etmissiniz.o okuzde vurmus.

Ne var bunda sinirlenecek ya hu ben de başka türlü sandım. Paşazadeye bak sen te Allahım

Nasil vurdu ..
Konuyu dogru durust yazmamissiniz , yazilar birbirine girmis..

Back
X