tercüman geldii hanım:)kuşun içeride mi oturuyor? ne alaka yaw? kuşun kim?![]()

kuşum değil küsüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tercüman geldii hanım:)kuşun içeride mi oturuyor? ne alaka yaw? kuşun kim?![]()
Konuyla alakasiz ama profil fotondan tirstim![]()
Haaa evet evet.. Ama çok güzrl yapıomuş ya , çokta hoşuna giomuş aslında bu durum.. Kadın eziyet çekmeyi seviyo , kimi şapalak sevio, amaaan bdv bu aralar beni pek güldürüyorKöğförde calisiyorum diyordu kaynanasu hergun poğaça yaptiriyodu ne cekti zeliham be en son kayniyla evde yanlizdi dha haber alamadk![]()
Zaten caiz de değilGamzee mahkemeye ver kiz bu adami nasil vurur popona terbiyesz ahlaksiz![]()
Ayyy cok yasa öldum gulmektenKöğförde calisiyorum diyordu kaynanasu hergun poğaça yaptiriyodu ne cekti zeliham be en son kayniyla evde yanlizdi dha haber alamadk![]()
Köğförde calisiyorum diyordu kaynanasu hergun poğaça yaptiriyodu ne cekti zeliham be en son kayniyla evde yanlizdi dha haber alamadk![]()
Ay yeter..Zaten caiz de değil![]()
Ayy bayilazaaamZaten caiz de değil![]()
Arkadaşım lütfen hakkını helal et. Vallahi uzun zamandır bu kadar eglenmemistim. Çok ayip farkındayım ben kendi adıma ozur diliyorum ama kendimi alamadım. Ama yerinde olsam ben de kizardim. Tekrar hakkını helal etHepinize iyi geceler arkadaslar siz kendi aranizda kopegi bocegi kusu ne haltsa yazin cizin iyii geceler..
Bazende kotu yapiyorm bidha yaptrmasn die diodu kizzeliha nerdesin ahh ahhHaaa evet evet.. Ama çok güzrl yapıomuş ya , çokta hoşuna giomuş aslında bu durum.. Kadın eziyet çekmeyi seviyo , kimi şapalak sevio, amaaan bdv bu aralar beni pek güldürüyor![]()
konu fake mi
uslup cok kötü![]()
Dur ay sırayla.. Her akşam lazım bir tane böyleBazende kotu yapiyorm bidha yaptrmasn die diodu kizzeliha nerdesin ahh ahh
Canim senin kocan geldimi ozure mantigi neymisde yapmis ogrenirsen bizide bilgilendir yoksa kk hatunlari harbi kuş olup ucacagiz kocana tekme tokat.Hepinize iyi geceler arkadaslar siz kendi aranizda kopegi bocegi kusu ne haltsa yazin cizin iyii geceler..
En kötü günümüz böyle olsun be yaAy yeter..
Resmen gülmekten ağladım.. Oyyyyyy![]()
konu sahibinin üslubu bana biraz yeni nesil ergenleri çağrıştırdı.
bence şu an iphone'ları ellerinde yorumları okuyup kıkırdıyorlar
Evet belkide güldüğünü nanik falan anladı.. Sonuçta şurda elli kişi uğraştık bişi anlayamadık.. Adam tek başına nasıl çözsün olayı :)Gamze sen yazdığın gibi konuşuyosan adam kesin yanlış anlamıştır.![]()