- 15 Ocak 2012
- 763
- 8
- 323
eşimle 7 yıldır evliyim artık anlasamamak derecemiz kopmaya donustu.kaldıramıyorum ailem yok yalnızım bu yüzden hep ayrılamadım bosanamadım.eşimle maddı ve manevi cok zorluklar yasadım.en cokta maddı konular tuzu biberi oldu.aileside bizi herzaman geri plana attı cok yıprandım bende esimde.sevmek mutlu olmaya yetmiyor.sürekli tartısıyoruz.ozel hayatımız bitti beraber basbasa kalınca konusabilecegimiz hiçbirsey yok konusunca sonu tartısmaya gidiyor.kaçarak evlendim için cok pişmanım.en son artık esimin ailesiyle gorusmeme kararı aldım diye esim bosanmaya kadar durumu ilerletti .2 yasında bebegim var.eger ayrılırsam iş bulmam lazım oglumuda krese vericem.oglumu babasız buyutmek zor olucak ama artık beni ailesine ezdiren beni savunmayan ilgisiz bir esle mutlu olamıyorum.kv kp den nefret ediyorum bana cok agır laflar ettiler diye geçmişte 5 yıl gorusmedim esim gorüstü cok gururlu alıngan insanım .esimin ailesiyle cocuk dogunca konusmaya baslamıstım sans vermiştim ama onlar uzaktan bile eşimi yonetiyorlar.en son kv ile tartısmada yemin ettim birdaha gorüsmem hatta esim onlarla tartıstıgım için bana vurdu diye eve gidince dedim birdaha oglumuda asla goremezler buyuk yeminler ettim.onların golgesinden bile huzursuz oluyorum esim anlamıyor.beni cok incittiler asagıladılar degersiz oldugumu hissettim.eşim yıllardır degerimi bilmiyor ondan şiddet goruyorum.bitti artık bugun bile beni dovdu oglum cok korktu.saatlerdir hayatımdaki bu yasadıklarıma aglıyorum.olmuyor ama olmuyor...esim evden cıktı gitti saatlerdir aramıyor nerdesin diye ben arardım ben aramıyacagım.bundan sonra cok zor .cok gururumu kırdılar .ben maddi olarak nasıl ustesinden gelicem bilmiyorum annem babam yok.umarım bu mutsuzluktan kurtulurum esim ailesi yuzunden kendinden de beni uzaklastırdı beni kırdı hayattan beklentilerimi hayallerimi yıktı .ayrılıyoruz kv kp benden sonra düğün yapıp oynarlar ellerinden geleni yaptılar.umarım onlar bana cektirdiklerinden fazlasını cekerler.affedemiyorum unutamıyorum.esimi cok severek evlenmiştim ama sevgi evliliğin yürümesi için yetmiyor .kendime cok kızıyorum yıllarca hep düzelecegini evliliğimin kurtulacagını ve esimden baska hayat dunya yok diye her buyuk kavgada barısıp affediyorduk.hepsi bosuna kurek cekmekiş.