derdim var konu yorumda.

Reddyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
763
8
323
eşimle 7 yıldır evliyim artık anlasamamak derecemiz kopmaya donustu.kaldıramıyorum ailem yok yalnızım bu yüzden hep ayrılamadım bosanamadım.eşimle maddı ve manevi cok zorluklar yasadım.en cokta maddı konular tuzu biberi oldu.aileside bizi herzaman geri plana attı cok yıprandım bende esimde.sevmek mutlu olmaya yetmiyor.sürekli tartısıyoruz.ozel hayatımız bitti beraber basbasa kalınca konusabilecegimiz hiçbirsey yok konusunca sonu tartısmaya gidiyor.kaçarak evlendim için cok pişmanım.en son artık esimin ailesiyle gorusmeme kararı aldım diye esim bosanmaya kadar durumu ilerletti .2 yasında bebegim var.eger ayrılırsam iş bulmam lazım oglumuda krese vericem.oglumu babasız buyutmek zor olucak ama artık beni ailesine ezdiren beni savunmayan ilgisiz bir esle mutlu olamıyorum.kv kp den nefret ediyorum bana cok agır laflar ettiler diye geçmişte 5 yıl gorusmedim esim gorüstü cok gururlu alıngan insanım .esimin ailesiyle cocuk dogunca konusmaya baslamıstım sans vermiştim ama onlar uzaktan bile eşimi yonetiyorlar.en son kv ile tartısmada yemin ettim birdaha gorüsmem hatta esim onlarla tartıstıgım için bana vurdu diye eve gidince dedim birdaha oglumuda asla goremezler buyuk yeminler ettim.onların golgesinden bile huzursuz oluyorum esim anlamıyor.beni cok incittiler asagıladılar degersiz oldugumu hissettim.eşim yıllardır degerimi bilmiyor ondan şiddet goruyorum.bitti artık bugun bile beni dovdu oglum cok korktu.saatlerdir hayatımdaki bu yasadıklarıma aglıyorum.olmuyor ama olmuyor...esim evden cıktı gitti saatlerdir aramıyor nerdesin diye ben arardım ben aramıyacagım.bundan sonra cok zor .cok gururumu kırdılar .ben maddi olarak nasıl ustesinden gelicem bilmiyorum annem babam yok.umarım bu mutsuzluktan kurtulurum esim ailesi yuzunden kendinden de beni uzaklastırdı beni kırdı hayattan beklentilerimi hayallerimi yıktı .ayrılıyoruz kv kp benden sonra düğün yapıp oynarlar ellerinden geleni yaptılar.umarım onlar bana cektirdiklerinden fazlasını cekerler.affedemiyorum unutamıyorum.esimi cok severek evlenmiştim ama sevgi evliliğin yürümesi için yetmiyor .kendime cok kızıyorum yıllarca hep düzelecegini evliliğimin kurtulacagını ve esimden baska hayat dunya yok diye her buyuk kavgada barısıp affediyorduk.hepsi bosuna kurek cekmekiş.

O evi terket ve bir ailen yoksa kadin siginma evine yerles.. devlet destek verecektir.. hem ogluna hem sana.. ve durumu anlattiginda mutlaka sana bir yol gosterip kendi ayaklarin uzerinde durana dek yardim edecekler.. allah seni kurtarsin.. ve oglunu tabi.. saglikli ve daha temiz bir sayfa acmak icin daha fazla bekleme.. zamanla bosanip nafaka bile baglatirsin.. allah yolunu acik etsin..

ben evi terkedemem gidecek varsa eşimdir.eşyaları taksitle calısarak binbir zorlukla aldım ben gidince kocamın ailesi kullanır.ki eşimin ailesi bir çatal bile ogluna almamıstır.kadın sıgınma evine gidip gitmemekte kararsızım.gitsem birgün kendime yeniden düzen nasıl kurucam eşya ev vs .tek basıma nasıl halledicem olene kadar sıgınma evinde yasamam ki.

akşam 6 dan beri gozlerimdeki yas bitmedi aglamamak istiyorum yine içim daralıp aglıyorum.Allah ım ben nasıl cehenneme düştüm nasıl cıkıcagım diye.hiçbir sekilde yara almadan batmadan içimm kan aglamadan bu evliliği kafam rahat bitirip çıkamıyorum iki ucuda bana dokunuyor.

öncelikle Allah yardimcin olsun
gecmiste yapilan hatalar gecmiste kaldi, su an onlarin telafisi yok
oglumu yanliz basima büyütemem demissin, anlattigin sartlar altinda büyümesi daha mi saglikli bir cocuk icin?

bence esine ayrilmak istedigini söyleyip onun evden gitmesini istemelisin. ama söyleyecegin ortami iyi hazirlaman lazim, cünki karsinda siddete meyilli bir insan var.
sonrada is bulursun, oglunla gecinip gidersin
hem kim bilir belki ailenlede arani düzeltebilirsin

kesinlikle katılıyorum...annen baban vefat mı etti...Rabbim yardımcın olsun..o evde durmaman en hayırlısı..

Konusun esinizle ciddi oldugunuzu bilsin siz cocugunuzla evinizde kalin oda gitsin anasinin koynuna rahat etsin. Nafaka alirsiniz bi is bulursunuz hayatini tamamen degistiren bir suru insan var sizde bir yolunu bulursunuz

evliyken de iş bulabilirsin şimdiden iş ara bul sonra tekmeyi bas maddi kuvvetin olduğu için çocuğunuda alamazlar..kocan gidemeyeceğinden çok emin olduğu için sana zulmedebiliyor..

suan geldıgınız durumda tek basına aılesının hatalar yaptıgını dusunmuyorum
madem bu kadar ugruna dayak yıyordunuz neden aılesıyle alakalı bazı seylerı gozden gecırmek yerıne alttan alta goturmek yerıne hep kestırıp attınız
sızı yargılamıyorum ama bır dusunun derım
bu evlılık neden bu duruma geldı

(( neden böyle olur! sanki gelin değil kölesin. Ailesisin ama anne babayı tutan bir koca üstelik baba. kayınvalide, kayınpeder nasıl insnalık diyip şaşıyoruz onca yaş alıpta hala saçmalamaları. Bu durumda kusurlu olan eş koca, tazminat ödemeli de bumu olur bilemem. sen severek evlen, üstelik kaçıp onu seç ama o ne yapıyor! Size niye böyle annesi babası davranıyor diye bilmeye de gerek yok hakları yok böyle davranmaya. nasılda saçma şeyler hayatımızı mahfediyor, üretmek sevgi derken. Hakkına hayırlısı olsun

bende sebgilimle kacmayi düsünüyorum ama veni durduran olay aynen suan anlattiginiz durum. Ya hersey degisirse anlasamazsak naparim

Size tavsiyem asla evinizden çıkmamanız. Gerekirse eşinizi eve almamak için kapıyı kilitleyin. bir komşunuz arkadaşınız varsa evinize cağırın her şeyi anlatın, yardım isteyin. hatta boşanma isteğinzi de söyleyin. Eşinize kırıldığınızı üzüldüğünüzü bıktığınızı arayıp söyleyin. gelmesin bir süre eve. Gerekirse ve gelmemesi karakoldan tedbir karraı da isteyebilirsiniz. ladın sığınma eve son çareniz olsun. yardımını alacağınız arkadaşınız ya da kımsubuzla beraber kv ve kp'e de haber verin. Ben istemiyorum, gelmesin eve deyin. Eğer zorbalık gibi şeylere başvururlarsa mutlaka polisi arayın. Korkmayın. Bu saatten sonra olacak hiçbir şey olanlardan daha çok canınızı yakmasın. Muhtemelen sizi çaresiz kimsesiz görüyorlar, o yüzden üstünüze geliyorlar. Güçlü olun, kimse yoksa devlet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…