20 yaşındaymış konu sahibi henüz.eşi 32 yaşındaymış canım.Çok zor okudum anladığım kadarıyla . Boşan gitsin yine seversin yine aşık olursun 30 yaş nedir ki yolum başının başı. Oku gez toz. 32 yaşında bi adamı değiştiremezsin
Telefondan giriyorum yazım hatası olmuş düzelttim hemen 20 yazmak istedim20 yaşındaymış konu sahibi henüz.eşi 32 yaşındaymış canım.
Telefondan giriyorum yazım hatası olmuş düzelttim hemen 20 yazmak istedim20 yaşındaymış konu sahibi henüz.eşi 32 yaşındaymış canım.
Oldu aslında . Suan üni okuyorum zaten . Görücü usulü evlenmek istedim severek değil . Bide eşimi çok beğendim kısmet olacak ya nişanlıyken böyle değildi çok ilgiliydi evlendikten sonra böyle oldu hemde evlendiğimiz gece .Tanistiniz ve hemen evlendiniz mi?evlenmeden bi flort olmadi mi?o zaman sizi sevdigini soyluyordu mu?sizin daha once hic erkek arkadasiniz olmadi sanirim
Keske severek sevilerek evlenseydiniz.hee olmayinca olede olmuyor.Oldu aslında . Suan üni okuyorum zaten . Görücü usulü evlenmek istedim severek değil . Bide eşimi çok beğendim kısmet olacak ya nişanlıyken böyle değildi çok ilgiliydi evlendikten sonra böyle oldu hemde evlendiğimiz gece .
İlk gördüm asık oldum zaten nişanlıken hiç böyle bi adam değildi ailem çok karşı çıktı zaten ama ben çok istedim keşke severek olsaydı diyorum . Ama birazda böyle seyler kısmet olacağı varmış diyorum ama kötü günler yaşıyorumKeske severek sevilerek evlenseydiniz.hee olmayinca olede olmuyor.
Begendiniz diye degil asik oldugunuz icin evlenseydiniz.
Esiniz muhtemelen evlenmek icin evlenmis bir adam.
Siz daha cok cok ufaksiniz evlilik icin.
Hayatinizi mutsuzluga adamayin.
Öyle yapmaya çalışıyorum ailem en büyük destekçim arkamda duruyorlar kötü günler yaşıyorum bu günlerde geçecek bosanıcam kurtulacam insallahSiz ona bir kaç beden fazla gelmişsiniz. Ezilmiş bence. Gençlik hatası deyip yolunuza bakın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?