- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 31
- Konu Sahibi Selinseker95
Hpv oldum ve sanki sorumlusu benim gibi sevgilim bu yüzden benle konuşmuyor canım çok sıkkın sizden akil değil bu mübarek günde dua istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hpv oldum ve sanki sorumlusu benim gibi sevgilim bu yüzden benle konuşmuyor canım çok sıkkın sizden akil değil bu mübarek günde dua istiyorum
Iyide ben yinede akıl vereceğim izninle..öyle sevgili olmaz olsun ayrıl kurtul.Hpv oldum ve sanki sorumlusu benim gibi sevgilim bu yüzden benle konuşmuyor canım çok sıkkın sizden akil değil bu mübarek günde dua istiyorum
Bilmiyorum sadece bu günde dua istiyorum sizde kadinsıniz ne kadar kırıldığımi anlarsınızIyide ben yinede akıl vereceğim izninle..öyle sevgili olmaz olsun ayrıl kurtul.
Ne diye seni sorumlu tutuyor o kadar cahilmi bu adam?
Insallahgeçmiş olsun o sevgiliyede lanet olsun
neyse söylenecek çok şey varda olan olmuş artık
Ve buna rağmen o vicdansız herifle devam ederseniz daha çok kirilacaksiniz,yani bilinde..Bilmiyorum sadece bu günde dua istiyorum sizde kadinsıniz ne kadar kırıldığımi anlarsınız
Teşekkür ederim aminVe buna rağmen o vicdansız herifle devam ederseniz daha çok kirilacaksiniz,yani bilinde..
Dua ederim tabiki tez vakitte şifa diliyorum Allahtan..
Sevgilim eşim yok bunun açıklamasını yapmıştım teşekkür ederimEşiniz mi sevgiliniz mi ?
Allah şifalar versin.
Oluyorum tedavi teşekkür ederim gerçekten bunu ona anlatabilmek çok zorPeki cinsel yasaminiz var miydi.o sorumlu mu yani bunu kapmanda.zaten oyleyse neye bozuluyor ki .hadi o sorumlu degil diyelim yine neye bozuluyor beyefendi.
Ayrica gecmis olsun.tam bilgim yok ama tedavi oluyor musunuz
Teşekkür ederimHpv ile ilgili olmayan bir konu açacak mısınız merak ediyorum. Dünyada hpv kapan tek kadın değilsiniz, kabullenin artık şunu.
Bir hpvli olarak yasamayan bilmez bunun nasıl bi tramva olduğunu ve öyle hemencik kabullenilmedigini:)Hpv ile ilgili olmayan bir konu açacak mısınız merak ediyorum. Dünyada hpv kapan tek kadın değilsiniz, kabullenin artık şunu.
Bir hpvli olarak yasamayan bilmez bunun nasıl bi tramva olduğunu ve öyle hemencik kabullenilmedigini:)
Allah size yasatmasin o kadar diyorum yine halimize bin şükür ama buda çok zor bi rahatsızlıkGören de hiv oldunuz, dermanı olmayan derde düştünüz, kimsede olmayan bir hastalığa yakalandınız sanacak. Dünya nüfusunun %45’i hpv’li.