• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli Olanlar Tavsiye Versin Lütfen

burjuva1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
65
-4
6
Kızlar ben bu işleri cidden beceremiyorum. Elime yüzüme bulaşıyor. Flört ettiğim çocukla günde yarım saatten az konuşuyoruz daha doğrusu mesajlaşıyoruz . İki hafta oldu üç kere görüştük sadece. Bana bu ilgi yetersiz geliyor. Bugün hiç yazmadı. Söyledikleri ile yaptıkları uyuşmuyor. Bazen sabah akşam yazıyor ama kısa sürüyor sohbet. Üzerine çok da düşmüyorum istese kendisi arar görüşelim der değil mi ? Flört sürecinde erkekte sürekli beklemek normal mi ben mi abartıyorum. Seni hep görmek istiyorum,seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum diyen biri böyle mi yapar. Ona kalsa sevgili olacağız hemen ben biraz ağırdan alalım vs dedim .
Taktik uygulamakta yoruyor,istemiyorum , zor işlermiş bunlar. Ya da bana hıyarlar denk geliyor. Yoruldum cidden.
Napim şimdi yazarsa soğuk mu yapayım, bu kırıntılar bana uymuyor diyip bitireyim mi ? Nasıl flört etmek gerekiyor bu da sorum 🤔

Çalışıyor mu, sen çalışıyor musun? Konusamama, görüşememe sebebiniz ne?

Kızlar ben bu işleri cidden beceremiyorum. Elime yüzüme bulaşıyor. Flört ettiğim çocukla günde yarım saatten az konuşuyoruz daha doğrusu mesajlaşıyoruz . İki hafta oldu üç kere görüştük sadece. Bana bu ilgi yetersiz geliyor. Bugün hiç yazmadı. Söyledikleri ile yaptıkları uyuşmuyor. Bazen sabah akşam yazıyor ama kısa sürüyor sohbet. Üzerine çok da düşmüyorum istese kendisi arar görüşelim der değil mi ? Flört sürecinde erkekte sürekli beklemek normal mi ben mi abartıyorum. Seni hep görmek istiyorum,seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum diyen biri böyle mi yapar. Ona kalsa sevgili olacağız hemen ben biraz ağırdan alalım vs dedim .
Taktik uygulamakta yoruyor,istemiyorum , zor işlermiş bunlar. Ya da bana hıyarlar denk geliyor. Yoruldum cidden.
Napim şimdi yazarsa soğuk mu yapayım, bu kırıntılar bana uymuyor diyip bitireyim mi ? Nasıl flört etmek gerekiyor bu da sorum 🤔
Sana hıyarlar denk geliyor belli ki canım sana değil bu ilgi emin ol herkese yetersiz gelir.
Taktik uygulamana bile gerek yok belki fakat isteseydi konuşma sıklığınız çok çok daha fazla olurdu hem meraktan, hem tanımak istemesinden, hem de duyduğu heyecandan..
bunlar yoksa böyle olması normal

Özellikle ilişkinin başlangıcı görüşmelerin ve heyecanın ayrıca görme isteğinin yoğun olduğu dönemdir. Tabiki her insan faerklıdır kimi aşırı ilgi gösterir kimisi ise bira z daha mesafeli olabilir ama sonuçta bir ilişkinin başlangıcında böyle ise sonraki aşamalrını düşünemiyorum.

Biz eşimle işteyken bile birbirimizden birkaç saat haber alamazsak hemen bir mesajla naptın ne ettin diye sorarız . Gündüz bile birkaç kez araşırız fırsat buldukça .

Eğer duyguların var ise ve sadece karşı tarafın karakteri ile alakalı olduğunu düşünüyorsan sen bir iki yokla daha sıklaştırmak için görüşmeleri . Zaten o zaman net bir şekilde anlarsın .

Bu arada beklentin çok normal beni gün içinde merak edip sesimi duymak için çabası olmayan adamla işim olmazdı . İsteyen her türlü belli ediyor zaten olmuyorsa da çok uzatmadan bitir önüne bak ...

Hep erkekten beklemek normal çünkü erkek sevince öyle bir kovalıyor çabalıyor ki şaşar kalırsınız. Bir erkek kovalamıyor, çabalamıyor, aramıyor, sormuyor ise geçmiş olsun sandığınız kadar sevmiyor sizi.

Back
X