Derdim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi gmm23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gmm23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
37
1
1
25
7 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim işi gereği haftanın 5 günü şehir dışında 2 günü evde o şehir dışında olduğu sürece beni babamın evine bırakıyor evde yalnız kalmayayım diye ama ben çok bunaldım 7yıldır böyle çocuk büyüyünce okula başlayınca kalırsın evinde diyor çok bunaldım bende standart evliler gibi yaşamak istiyorum bi aralar kendi evimde bırakıyordu yine babama bırakmaya başladı Benm işim böyle yapacak birşey yok diyor çok bunaldım bazen boşanmayı bile düşünüyorum normal evliler gibi olmak istiyorum bende :KK43: kendime özgüvenim kalmadı çok kısıtlayıcı da biri kendisi evden bi yere çıkmıyorum bu konular yüzünden tartışmalarımız da oluyor soğuyorum kendisinden bende anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazayım dedim :KK43:

Not: tanıdıklarım da bu siteyi kullandığı için belli olmayayım diye yaş vs farklı yazıyorum takılmayın öyle şeylere...

Son düzenleme:
7 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim işi gereği haftanın 5 günü şehir dışında 2 günü evde o şehir dışında olduğu sürece beni babamın evine bırakıyor evde yalnız kalmayayım diye ama ben çok bunaldım 7yıldır böyle çocuk büyüyünce okula başlayınca kalırsın evinde diyor çok bunaldım bende standart evliler gibi yaşamak istiyorum bi aralar kendi evimde bırakıyordu yine babama bırakmaya başladı Benm işim böyle yapacak birşey yok diyor çok bunaldım bazen boşanmayı bile düşünüyorum normal evliler gibi olmak istiyorum bende :KK43: kendime özgüvenim kalmadı çok kısıtlayıcı da biri kendisi evden bi yere çıkmıyorum bu konular yüzünden tartışmalarımız da oluyor soğuyorum kendisinden bende anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazayım dedim :KK43:

7 yildir evliliginiz bu sekilde mi surdu? Siz neden esinizin oldugu sehire gitmiyorsunuz? Bir engel mi var ben anlamadim cunku anlamak icin soruyorum.

7 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim işi gereği haftanın 5 günü şehir dışında 2 günü evde o şehir dışında olduğu sürece beni babamın evine bırakıyor evde yalnız kalmayayım diye ama ben çok bunaldım 7yıldır böyle çocuk büyüyünce okula başlayınca kalırsın evinde diyor çok bunaldım bende standart evliler gibi yaşamak istiyorum bi aralar kendi evimde bırakıyordu yine babama bırakmaya başladı Benm işim böyle yapacak birşey yok diyor çok bunaldım bazen boşanmayı bile düşünüyorum normal evliler gibi olmak istiyorum bende :( kendime özgüvenim kalmadı çok kısıtlayıcı da biri kendisi evden bi yere çıkmıyorum bu konular yüzünden tartışmalarımız da oluyor soğuyorum kendisinden bende anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazayım dedim :(
Kaç yaşındasınız peki severek evlenmediniz mi ya da evlenmeden önce eşiniz bu işte mıydı bunu bile bile mı evlendiniz

Pamuğum eşin ne iş yapıyor, onun çalıştığı şehre yerleşin

Ben size daha önce de yorum yapmıştım. Köyden hallice bir ilçedeydi eşiniz.
23 yaşında olduğunuza göre eşinizin de yaşı gençtir diye tahmin ediyorum. Bulunduğunuz şehirde bir iş kovalasın mutlaka. En iyi çözüm bu.

3.5 yıl böyle yaşadım ama sürec kontrolüm altinda değildi izlerini hala taşıyorum
Evi taşıyın yada işi değiştirin evlilik bu değil çocuğa yazık babasını görmeyi haketmiyor mu

Arkadaşlar benim eşim ilçede çiftçilik yapıyor bende şehirde oturuyorum evimiz şehirde ilçeyle arasında 1 saat var eşim 3-4 günde bir gidip geliyor kışında aralıktan nisana kadar evimizde duruyoruz 2 yaşında kızımız var mutluyuz tek meselemiz eşimden uzak olmak ilçeye taşınalım diyoruz ama ben korkuyorum çok sıkıcı sosyallikten uzak bir yer yapamazsam diye korkuyorum büyük şehirde doğup büyümüş alışmış insanım eşim karar senin ister gel ister otur şehirde evimizde diyor onun için de üzülüyorum yanında olamadığım için napıcam bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda

Konu sahibi bu konuda anlatiminiz cok baska. Esim sen karar ver ister gel ister evimizde otur diyor demissiniz. Bu konuda esim cok kisitlayici babama birakiyor demissiniz, diger konuda sosyallikten uzak bir yerde yapamazsam demissiniz ama bu konuda esinizin izni olmadan babanizin evinden cikamiyorsunuz ve ozguveniniz gitmis. Hangi konu dogru benim kafam karisti.

Konu sahibi bu konuda anlatiminiz cok baska. Esim sen karar ver ister gel ister evimizde otur diyor demissiniz. Bu konuda esim cok kisitlayici babama birakiyor demissiniz, diger konuda sosyallikten uzak bir yerde yapamazsam demissiniz ama bu konuda esinizin izni olmadan babanizin evinden cikamiyorsunuz ve ozguveniniz gitmis. Hangi konu dogru benim kafam karisti.
Sherlock Holmes gibi üye :KK57:

7 yıl az bir süre değil üstüne bunu bilerek çocuk yapmışsınız şimdi boşanmaktan bahsediyorsunuz. Allah aşkına daha önce aklınız nerdeydi? Ayrıca babanıza niye bırakıyor sizi? Siz kendi evinizde gayette yaşayabilirsiniz o gitse bile. Korktuğunuz içinse tamam. Ama eşiniz istedi diye gitmek zorunda değilsiniz.

Oğlum 1 yaşındayken eşim, işinin Ege bölge müdürü olmuştu ayda 1 hafta gitmesi gerekiyordu.
İlk gideceği zaman ya annene bırakayım ya da anneni bize getirelim demişti kabul etmedim daha sonra kamera aldık çocuk odasına
Gece kamerayı açıp yatıyordum oğlumla eşim bizi izleyebiliyordu bende kendimi bir şekilde yalnız hissetmiyordum güzel bir çözüm olmuştu hatta sabahları kameradan bize seslenip uyandıyordu :)

Böyle bir çözüm bulabilirsiniz

Sizi evde bırakmamasının mantıklı bir sebebi var mı? Örneğin evinizin ıssız bir yerde olması veya daha önceden yaşadığınız olumsuz bir durum gibi?

Evinizde kalın o halde gitmeyin babanıza 🤷‍♀️

Bizim hanımlar sherlock holmes gibi maşallah 😅

7 yildir evliliginiz bu sekilde mi surdu? Siz neden esinizin oldugu sehire gitmiyorsunuz? Bir engel mi var ben anlamadim cunku anlamak icin soruyorum.
Yok aslında ilçeye gidip geliyor ilçe de köy gibi sıkıcı bir yer oda kalamaz bende kalamam

Kaç yaşındasınız peki severek evlenmediniz mi ya da evlenmeden önce eşiniz bu işte mıydı bunu bile bile mı evlendiniz
27 yaşındayım evet severek evlendik evlendiğimiz ilk 1 sene başka bir iş yapıyordu taksicilik yapıyordu sonra bu işine başladı çiftçilik işine başladı

Son düzenleme:
5 yaşında misiniz ki yalnız kalamayasınız evde.

Back
X