Asla hamilelik düşünmüyorum bunun için zaten korunuyorum da ne yapayım eşim o zaman bana kötü davranıyorBunların üstüne hala hamilelik diye konu açan birisine ne anlatabiliriz ki? Allah çocuklara acısın inşallah siz de yiyin dayağınızı, dayak yediğiniz adamın b*kunu temizleyip oturun.
Ailem arkamda değilBoşanmak?
Neden ne diyorlar anlatınca?Ailem arkamda değil
Annen kocana kizima cok yüz verme diyor kayinbaban seni dövüyorArkadaşlar geçen kışın işte kayınpederi m'den dayak yemiştim burdada yazdım konusunu açmıştım işte ayrılmıştık köylerine çıkmıştı şimdi tekrar yerleşmeye çalışıyorlar maaş bahanesiyle buraya getırtıyorlar eşime eşimin sesi çıkmıyor tabieşyalarını getiriyorlar bende birşey diyemiyorum ne yapmam lazım hanımlar yardımcı olun ben yaşamak istemiyorum
Annesi kocasina kizima yüz verme demisNeden ne diyorlar anlatınca?
Evet öyle düşünüyorum oğlumla güzel bir hayatAnne babanızdan size hayır yoksa bundan sonrası için ne yapabilirim diye düşünmeniz lazım. İşe girmek para biriktirmek, kendine ait bir alan açmak.
Hikayedeki herkes Deccal gibi çünkü.
Konuda kimse normal değil anacım. Kimseden hayır yoksa kendine farklı bir alternatif bulacak mecburenAnnesi kocasina kizima yüz verme demis
Aynen öyle ama sanirim devam eder koca desen pasif Anne desen bir tuhaf kayinbaba canavar konu sahibi hala korunmadan iliskiye girebilecek kadar gamsizKonuda kimse normal değil anacım. Kimseden hayır yoksa kendine farklı bir alternatif bulacak mecburen
Düz gün biçimde yaşamak istemiyorum dıyecemGerçekten üzüldüm.
Kız ailelerinin bazıları maalesef böyle.
Konu sahibesi gerekli şartları oluşturana kadar kimsenin tavuğuna kış deme.
Kimseyle dalaşma, boş ver.
Kocamın babası beni dövse önce babasını sonra kocamı döver bir güzelde s. Olur giderim. Yapmayın şöyle şeyler yahu. Ananız babanız kıyamıyoken elalemin itinden sopa yemeyi reva görüyorsunuz kendinizeArkadaşlar geçen kışın işte kayınpederi m'den dayak yemiştim burdada yazdım konusunu açmıştım işte ayrılmıştık köylerine çıkmıştı şimdi tekrar yerleşmeye çalışıyorlar maaş bahanesiyle buraya getırtıyorlar eşime eşimin sesi çıkmıyor tabieşyalarını getiriyorlar bende birşey diyemiyorum ne yapmam lazım hanımlar yardımcı olun ben yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?