Derdim var

Fatsam52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-19
Puanlar
36
Arkadaşlar geçen kışın işte kayınpederi m'den dayak yemiştim burdada yazdım konusunu açmıştım işte ayrılmıştık köylerine çıkmıştı şimdi tekrar yerleşmeye çalışıyorlar maaş bahanesiyle buraya getırtıyorlar eşime eşimin sesi çıkmıyor tabieşyalarını getiriyorlar bende birşey diyemiyorum ne yapmam lazım hanımlar yardımcı olun ben yaşamak istemiyorum

Dayak yediğiniz, evinizde tuvaletini yapıp temizlemeyen adam tekrar evinize geliyor siz de bir şey demiyorsunuz?

Bir de dayak yiyince kocan olacak adam da seni suçlu bulmuş?

Daha çok yersiniz bu kafayla

Yapman gereken de çocuğunu alıp o evden gitmek illa geleceklerse? Onlar gitmeyene kadar da dönmemk.

Hani dayak olayı olmasa bile kimse kocasının babasıyla anasıyla yaşamak zorunda değil. Korkunç ya

Sonra gelip kadınları linçliyorlar diye konu açıyorlar. Sizin zaten çocuğunuz varken hala gebelik konuları açıyorsunuz. Bu nedir ya, kocasından yetmiyor kayınpederinden dayak yiyen bile ne yapsam ki diyor. Sizin gibilerin yapacağınız tek şey bizim sinirleri hoplatnak.

Görücü usulü evlenilmiş koca denen adam karısına ev açmaktan aciz, para için ana babasıyla yaşıyor, kadınlarımız da hop anne olmalıyım hemen çocuk doğurmalıyım diye hamile kalma peşinde. Köyde 2 göz odalı 20 nüfuslü bir ailede yaşamıyorsanız öncesinde bu hayatı kendi kendinize reva görüyorsunuz

Bunların üstüne hala hamilelik diye konu açan birisine ne anlatabiliriz ki? Allah çocuklara acısın inşallah siz de yiyin dayağınızı, dayak yediğiniz adamın b*kunu temizleyip oturun.
Asla hamilelik düşünmüyorum bunun için zaten korunuyorum da ne yapayım eşim o zaman bana kötü davranıyor

Annen kocana kizima cok yüz verme diyor kayinbaban seni dövüyor

Bosan desem bos hadi bay

Konuda kimse normal değil anacım. Kimseden hayır yoksa kendine farklı bir alternatif bulacak mecburen
Aynen öyle ama sanirim devam eder koca desen pasif Anne desen bir tuhaf kayinbaba canavar konu sahibi hala korunmadan iliskiye girebilecek kadar gamsiz

Kocamın babası beni dövse önce babasını sonra kocamı döver bir güzelde s. Olur giderim. Yapmayın şöyle şeyler yahu. Ananız babanız kıyamıyoken elalemin itinden sopa yemeyi reva görüyorsunuz kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…