- Emoji Skoru
- 127.910
- Puanlar
- 798
Onu herkes biliyor . Sorun yazdıklarında mantıksızlıklar olması.Ister inan ister inanma bu hayat herkese toz pembe deil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu herkes biliyor . Sorun yazdıklarında mantıksızlıklar olması.Ister inan ister inanma bu hayat herkese toz pembe deil
Hayat size toz pembe görünüyor ki bu kadar şeyi uydurabiliyorsunuzIster inan ister inanma bu hayat herkese toz pembe deil
Olmak istiyordum ile kazandım bambaşka şeyler.Siz kazandım diyorsunuz.olmak istiyordum
ayni yastaydik o babasiz ben annesiz buyumustuk
Eşiniz babasız mı babalı mı ona bir karar verin önce.esimi ailesi kışkırttı babasi eline bicak verdi
Tekrardan başkasına vermek için gel diyor tabiki17 yaşında kendı ailenden kaçıp arkadaşının ailesinin seni satmasına müsade etmen inandırıcı gelmedi yani neden polise gidip yurda yerleştirilmek falan değilde arkadaş ailesine ordan da kocaya . Tüm yaşadıklarını sen yaşadın bunları bile bile ayağa kalkıp kendine yatırım yapmak yerine 4 çocuk yapmak nie ? Çocuklara üzüldüm . Eşinle ilk evını ayırıp düzenini kurduğunda işe girip yatırımını yapsaydın keşke .
Sanmıyorum ki 4 cocugunu düşünmeyerek sorunlar yaşayıp cezaevıne giden herif sorumluluk sahibi olsun .
Maşallah babada babaymış çocuğunu okula göndermemiş başına iş gelir die ama başkalarının 5 lira gibi gülünç paraya satmasına sessiz kalmış şimdi 4 çocuğunu at gel sahip çıkayım mı diyor![]()
esim amcasi bana taciz yapmaya calisti diye amcasini bicakladi
Eşiniz amcasını sizi taciz etti diye mi bıçakladı, yoksa babası eşinizin kolunu iterek amcasını bıçaklattı mı hey Allahım. Flash tv kurguları daha iyiydi ya. Sarı bıyığın değerini bilemedik.kavga buyuyunce esimin kolunu itip amcasinin yara almasina sebeb oldular
Ajan007 harikasınEşiniz babasız mı babalı mı ona bir karar verin önce.
Ya yazmayim dedim ama sinirlendim bende aleviyim Alevilerin namaz kılmayıp oruc tutmaz diye ayirmaniz çok sacma bence sen burda polemik yapmak için acmissin @MuneBu sizin dusunceniz saygi duyarim tabiki ama benim babam namaz kilmaz dinle ilgisi asla yok yozgatliyim aleviyiz diyorlar belki suan alevi olanlarda okur ben hic kimseyi yargilamadim suan namaz kiliyorum veya ramazanda oruc tutarim aleviyim diye beni ezen oldu baya ama insanlarin ne dedigi fazla onemli degil herşeyi goren ALLAH eminim benide goruyor
Ben de nasıl verildiğini anlamadım kapının altından nasıl geçiyor da veriyor ve neden ekmek su değil de kahve? Konu bana geçmedi eğer gerçekse de Allah yardımcısı olsun.Kapının altından kahve neden veriliyor ? Ben de burayı çözemedim
bir akrabamız ayıp günah diye kızlarını yatılı kuran kursundan çıkartmadı, babası ise eskortlardan çocuk doğurttu. 3 tane başka anneden kardeşi var ama çocuk pantolon giydiği için sırtında oklava kırmışlardı.Aynısını bende düşündüm. Bana pek inandırıcı gelmedi. Çünkü böyle ayıp günah diye kızını okutmayan aileler dinle ilgili bir şey yapınca ses çıkarmaz
eğer kocandan boşanırsan seni tekrar satar. bu sefer kocaya değil, geneleve yalnız. sakın sakın yapma. kocan sana sahip çıkacaksa 4 ay kadar babaanne evine ver çocukları, o sırada da birikim yap. kocan dönünce çocukları evinize alın geri. veya sor kocana ben ne yapacağım diye. yurda asla verme derim, yani taciz gibi konular ara ara ortaya çıkıyor. eşek gibi çalışıp hayata devam et, daha da çocuk doğurma artık tüplerini bağlat.Bu sizin dusunceniz saygi duyarim tabiki ama benim babam namaz kilmaz dinle ilgisi asla yok yozgatliyim aleviyiz diyorlar belki suan alevi olanlarda okur ben hic kimseyi yargilamadim suan namaz kiliyorum veya ramazanda oruc tutarim aleviyim diye beni ezen oldu baya ama insanlarin ne dedigi fazla onemli degil herşeyi goren ALLAH eminim benide
abla babam nasil hakli allah askina o beni atamiyor ben evladimi nasil atayim babaanem bana nasil davrandiysa cocuklarimda babaane eline mi kalsin babamdan tek istegim destek olup esim cikana kadar beklemesi burada esimi kotuleyen oldu ama esim amcasi bana taciz yapmaya calisti diye amcasini bicakladi bu yuzden cezaevinde zaten 4 ay zamani kaldi o kadar yani babam bu durumu kullaniyor bosan ve istedigim biri ile evlenirsin diyor cozum uretmiyor ki
Ya o farklı bir durum. Böyle yorum yapmak bazen ban sebebi ama din genelde kadının sırtımdan gittiği için kadın kuran okuycam deyince ışıkların kapanması mantıksız geldi.bir akrabamız ayıp günah diye kızlarını yatılı kuran kursundan çıkartmadı, babası ise eskortlardan çocuk doğurttu. 3 tane başka anneden kardeşi var ama çocuk pantolon giydiği için sırtında oklava kırmışlardı.
benim etrafımda ne kadar dine bağlıyım diye geçinen varda pavyonlarda geziyor, onların din anlayışı genelde kadını baskılamak o yüzden bana normal geldi.Ya o farklı bir durum. Böyle yorum yapmak bazen ban sebebi ama din genelde kadının sırtımdan gittiği için kadın kuran okuycam deyince ışıkların kapanması mantıksız geldi.
Tamam o konuda hemfikiriz zaten ama kuran okuyor diye de dövmezlerbenim etrafımda ne kadar dine bağlıyım diye geçinen varda pavyonlarda geziyor, onların din anlayışı genelde kadını baskılamak o yüzden bana normal geldi.
Benzer bir hayat yaşayan var çevremde ondan ben inandım sanki. Aileniz size sahip çıkmaz mı bunca sene sonra
Annem mersinli orada evli babam dost hayati yasiyor ben sadece yasayamadigim mutlu aile ortamim olsun cocuklarimla esimle mutlu olurum diye dusundum hatalarim oldu evet ama bilmiyorum iste hic derdimi dinleyen nasilsin diyen olmadi hep yargiBosverin evet mantiksiz gelebilir ama buradan yazmak yuz yuze anlatmaktan zor rabbim biliyor yazdigimq paylastigima pisman oldum zaten insanlar cok acimasiz
Rahmim alindi zaten kitle vardi hakliainiz ama gorumcem cocuklar simariyor diye doviyor ben markete gitsem cocuklara anneniz oldu diye korkutuyormus anne bizi oraya goturme diye agliyorlar cikmaza girdim isteeğer kocandan boşanırsan seni tekrar satar. bu sefer kocaya değil, geneleve yalnız. sakın sakın yapma. kocan sana sahip çıkacaksa 4 ay kadar babaanne evine ver çocukları, o sırada da birikim yap. kocan dönünce çocukları evinize alın geri. veya sor kocana ben ne yapacağım diye. yurda asla verme derim, yani taciz gibi konular ara ara ortaya çıkıyor. eşek gibi çalışıp hayata devam et, daha da çocuk doğurma artık tüplerini bağlat.
Kuran okudum diye dovmedi zaten bosa elektirik harciyorsun bunun icin dedi lambayi söktü ve kurani yirtti allah her seye sahit ama baska sahidim yok isteTamam o konuda hemfikiriz zaten ama kuran okuyor diye de dövmezler