• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var :(

magrur_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
132
10
38
Merhaba,

Ailem erkek arkadaşımı bana yakıştıramıyor.Karakter olarak beğenileri oldukça fazla,fakat boy pos olarak bana yakışmıyormuş.

Evet benim de o konuda bazı sıkıntılarım var ama sırf kilolu diye, saçları dökülüyor veya karizmatik bir duruşu yok diye ona bakışım asla değişmez ben onunla çok mutluyum. Onu çok seviyorum.

Gelgelelim ailem de git ayrıl demiyor fakat bir şekilde bana yakışmasını istiyorlar, sizce bu tip bir seyi sevgilime nasıl anlatabilirim? İnsanların bakışlarını nasıl değiştirebilirim? Yardıma çok ihtiyacım var :(

ailenin lafına bakarak sevgilini yönlendirmeye çalışma gururu kırılır. eğer kendi düşüncen de o şekildeyse kendine bakması konusunda teşvik edebilirsin. ama sen rahasız olmuyorsan sırf başkaları yakıştırmıyor, birlikte görünmekten utanacaksın diye sevgilini değiştirmeye çalışman yanlış. insanların bakışlarından bu kadar rahatsız olup takıyorsan yeterince sevmiyosundur belki

Ben olsam acikca soylerdim ailem seni bana yakıştırmiyor derim ama kirilmasin diye de onu cok sevdigimi böyle bişey icin onu bırakmicagimi sadece kendine daha dikkat edip bakımlı olmasini soylerdim :)

Merhaba,

Ailem erkek arkadaşımı bana yakıştıramıyor.Karakter olarak beğenileri oldukça fazla,fakat boy pos olarak bana yakışmıyormuş.

Evet benim de o konuda bazı sıkıntılarım var ama sırf kilolu diye, saçları dökülüyor veya karizmatik bir duruşu yok diye ona bakışım asla değişmez ben onunla çok mutluyum. Onu çok seviyorum.

Gelgelelim ailem de git ayrıl demiyor fakat bir şekilde bana yakışmasını istiyorlar, sizce bu tip bir seyi sevgilime nasıl anlatabilirim? İnsanların bakışlarını nasıl değiştirebilirim? Yardıma çok ihtiyacım var :KK43:

Tüm aileler çocuklarını olduğundan daha güzel, akıllı vs olarak görüyorlar.
Tek sorun görünüşse kilo vermesi için birlikte spor salonuna yazılıp diyet yapabilirsiniz.
Bunu ailenizin isteği değil de onun sağlığı için olduğuna ikna edebilirsiniz.
Erkekler bu onuda kadınlardan daha ılımlı oluyorlar.
Bizim yıllarca veremediğimiz kiloları da 3-5 aya veriyorlar.
Dökülen saça bir şey diyemem, ekime de karşıyım açıkçası, eşim de kel, çok da sempatik bence.
Kilo verdikten sonra güzel bir giydirin, eminim çok fark olacaktır.

Merhaba,

Gelgelelim ailem de git ayrıl demiyor fakat bir şekilde bana yakışmasını istiyorlar, sizce bu tip bir seyi sevgilime nasıl anlatabilirim? İnsanların bakışlarını nasıl değiştirebilirim? Yardıma çok ihtiyacım var :KK43:

Aileniz siz hamilelikte ya da baska bir sorunla kilo alsaniz...

Bu kez de erkek tarafin ailesi sizi ogullarina yakistiramasa ne dusunecekler acaba?

Ya da bir kaza gecirseniz, vucudunuz deforme olsa?

'Bu konuyla ilgili benim de sıkıntılarim var demissiniz.'

Bunu sevgilinize nasil anlatabileceginizi sormussunuz...

Boyle bir seyi insan sevdigine anlatamaz, kiloluysa sagligi icin kilo vermesini saglar en fazla...

Ailelerin karakter sorun olmadikca evlatlarinin begendigi insan hakkinda olumsuz yorum yapmasi da ayri abes...

Brad Pitti bekliyorlarsa adam Angelinayla evlendi... :KK12:

Kesinlikle ben olsam ailem sirf dis gorunusu icin begenmiyorsa yola dewam ederdim onemli olan yuregi degilmi bi insanin
Diyelimki senin dis gorunusunu ailesi begenmemis olsaydi kalkipta sana demesi sende nasil bir duygu cokusu yaratirdi ona gore dis gorunus icin kirici olmayalim
Ailenin goremedigi bir guzelligi vardir muhakkak mutluysan bozma

adam adam olsun. benım bı tanıdıgım vardı yurtdısında okuyordu cocuk. ama kız parası yerdi.. kısacası adam degıldı.. demek istedıgım karsındakı adamsa sorun yok.. ne erkekler var bu dunyada bes para etmez

Sen sevmissin, begenmissin.
Sorun etme bence. Cocuga da soyleme kirilir valla.
Kilosunu verir ne var ki, bu cok buyuk bi sorun degil.

Evet çok seviyorum kesin kırılır :(

ailenin lafına bakarak sevgilini yönlendirmeye çalışma gururu kırılır. eğer kendi düşüncen de o şekildeyse kendine bakması konusunda teşvik edebilirsin. ama sen rahasız olmuyorsan sırf başkaları yakıştırmıyor, birlikte görünmekten utanacaksın diye sevgilini değiştirmeye çalışman yanlış. insanların bakışlarından bu kadar rahatsız olup takıyorsan yeterince sevmiyosundur belki

Haklısınız, onu çok seviyorum asla kırılmasını istemem çok üzülürüm

Ben olsam acikca soylerdim ailem seni bana yakıştırmiyor derim ama kirilmasin diye de onu cok sevdigimi böyle bişey icin onu bırakmicagimi sadece kendine daha dikkat edip bakımlı olmasini soylerdim :)

Ailem boyle bisey dedi derse aileye dusman olur cocuk amao_O

Arkadaşa katılıyorum canım, aileme zıt gider bu sefer. hiç topaarlayamam :(

Tüm aileler çocuklarını olduğundan daha güzel, akıllı vs olarak görüyorlar.
Tek sorun görünüşse kilo vermesi için birlikte spor salonuna yazılıp diyet yapabilirsiniz.
Bunu ailenizin isteği değil de onun sağlığı için olduğuna ikna edebilirsiniz.
Erkekler bu onuda kadınlardan daha ılımlı oluyorlar.
Bizim yıllarca veremediğimiz kiloları da 3-5 aya veriyorlar.
Dökülen saça bir şey diyemem, ekime de karşıyım açıkçası, eşim de kel, çok da sempatik bence.
Kilo verdikten sonra güzel bir giydirin, eminim çok fark olacaktır.

Yapıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ne bekliyormus ailen acaba? Kivanc Tatlitug falan mi? Sonra da boynuzlarin kapilardan sigmaz. Aldatildim diye konu acarsin burda. Ailen de ah vah eder. Onemli olan karakterdir.

Aileniz siz hamilelikte ya da baska bir sorunla kilo alsaniz...

Bu kez de erkek tarafin ailesi sizi ogullarina yakistiramasa ne dusunecekler acaba?

Ya da bir kaza gecirseniz, vucudunuz deforme olsa?

'Bu konuyla ilgili benim de sıkıntılarim var demissiniz.'

Bunu sevgilinize nasil anlatabileceginizi sormussunuz...

Boyle bir seyi insan sevdigine anlatamaz, kiloluysa sagligi icin kilo vermesini saglar en fazla...

Ailelerin karakter sorun olmadikca evlatlarinin begendigi insan hakkinda olumsuz yorum yapmasi da ayri abes...

Brad Pitti bekliyorlarsa adam Angelinayla evlendi... :KK12:

İşte anne baba olunca bakış açıları değişiyor mu ne oluyor anlamıyorum ki :( Çok doğru bir yorum Allah korusun en basit bir kazayla bile kaybedilebilecek bir şeydir görsellik

Kesinlikle ben olsam ailem sirf dis gorunusu icin begenmiyorsa yola dewam ederdim onemli olan yuregi degilmi bi insanin
Diyelimki senin dis gorunusunu ailesi begenmemis olsaydi kalkipta sana demesi sende nasil bir duygu cokusu yaratirdi ona gore dis gorunus icin kirici olmayalim
Ailenin goremedigi bir guzelligi vardir muhakkak mutluysan bozma

Sizin aileniz sevgilinizi size yakistirmiyor ama eminim sevgilinizin ailesi de sizi ogluna yakistirmiyordur. Çünkü her anne babanin gözünde evladi mukemmeldir.. .

Bana böyle bir şey dense, inanın çok kırılırdım :(

Evlendikten sonra nasılsa göbiş oluyor her erkekte ayrıca saçlarda dökülüyor ha önce ha sonra olmuş neden bu kadar dert ediyorlar ki .. Bak benim anneannemin anlattığı bir olay vardı çoğu kişide bilir bu olayı yıllar önce çok güzel bir kadın çok çirkin bir adamla evlenmiş herkes şaşırmış demişler ki bu kadın nasıl sevdide aldı bu adamı en sonunda Dayanamayıp toplanıp kadına gitmişler sormuşlar kadında gülmüş demişki akşam kocam geldiğinde camları açıp size işaret vericem işareti görünce hemen bizim kapının anahtar deliğinden bakın sorunuzun cevabını alın demiş Velhasıl akşam olmuş kadın camları açmış bunu gören diğer meraklı Melahatler koşa koşa anahtar deliğinden bakmış birde nr görsünler adam kadının ellerini öpüyor Şiirler şarkılar söylüyor bir Sürü hediye almış yemekleri kadına adam elleriyle binbir iltifatla yediriyor .. Adam yatmaya gidince kadın kapıyı açmış tabi kadınlar Şaşkın şaşkın bakıyorlar ömürlerinde kocalarından böyle muamele görmemişler.. Bizim güzel kadında demişki eeee gördünüzmü kocamı , ben dış güzelliği değil iç güzelliğini tercih ettim şimdi varın gidin yolunuza..

Sen bunu adama söylüycen bide kader olup evleneceksiniz, o zaman ailenin yüzünü zor görürsün... Bu nasıl bir düşüncedir ya anlamıyorum saçı yok kilolu zart zurt. Bence onun dış görünüşü çirkin olabilir ama ailenizin iç görünüşü ondan daha çirkin!

Evlendikten sonra nasılsa göbiş oluyor her erkekte ayrıca saçlarda dökülüyor ha önce ha sonra olmuş neden bu kadar dert ediyorlar ki .. Bak benim anneannemin anlattığı bir olay vardı çoğu kişide bilir bu olayı yıllar önce çok güzel bir kadın çok çirkin bir adamla evlenmiş herkes şaşırmış demişler ki bu kadın nasıl sevdide aldı bu adamı en sonunda Dayanamayıp toplanıp kadına gitmişler sormuşlar kadında gülmüş demişki akşam kocam geldiğinde camları açıp size işaret vericem işareti görünce hemen bizim kapının anahtar deliğinden bakın sorunuzun cevabını alın demiş Velhasıl akşam olmuş kadın camları açmış bunu gören diğer meraklı Melahatler koşa koşa anahtar deliğinden bakmış birde nr görsünler adam kadının ellerini öpüyor Şiirler şarkılar söylüyor bir Sürü hediye almış yemekleri kadına adam elleriyle binbir iltifatla yediriyor .. Adam yatmaya gidince kadın kapıyı açmış tabi kadınlar Şaşkın şaşkın bakıyorlar ömürlerinde kocalarından böyle muamele görmemişler.. Bizim güzel kadında demişki eeee gördünüzmü kocamı , ben dış güzelliği değil iç güzelliğini tercih ettim şimdi varın gidin yolunuza..

Çok hoş bir hikaye :) Kaldı ki bana çirkin gelmiyor sevgilim ama demek ki göreceli : D

Sen bunu adama söylüycen bide kader olup evleneceksiniz, o zaman ailenin yüzünü zor görürsün... Bu nasıl bir düşüncedir ya anlamıyorum saçı yok kilolu zart zurt. Bence onun dış görünüşü çirkin olabilir ama ailenizin iç görünüşü ondan daha çirkin!

Öyle demeyin lütfen, ailem de öyle insanlar değillerdi ama neden bir düşünceye düştüler anlamadım :(

Evet benim de o konuda bazı sıkıntılarım var ama sırf kilolu diye, saçları dökülüyor veya karizmatik bir duruşu yok diye ona bakışım asla değişmez ben onunla çok mutluyum.

Sen de rahatsızsın görünen o ki.

Asla dış görünüşe önem vermedim vermem de.
Ama sen de ailen gibi düşünüyorsun gibi geldi bana.

Back
X