- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi magrur_prenses
Belki evlendikten sonra degisir. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde kilolu, saçları döküldü, işi besicilik ve alevi ama ailem ne tipine ne işine ne mezhebine tek laf etmedi. Ve eşim bana kıvanç tatlıtuğdan daha yakışıklı bana göre çünkü hem tipini hem kişiliğini seviyorum. Demem o ki dış görünüşe aldanmayınız!Öyle demeyin lütfen, ailem de öyle insanlar değillerdi ama neden bir düşünceye düştüler anlamadım![]()
Bu durumu sevgilinize tabiki söylemeyin gururu kırılır ailenize kin gider,aynı durumda siz de olabilirdiniz yani sevgilinizin ailesi sizi dış görünüş olarak beğenmese ve sevgiliniz bunu size söylese siz de kırılmazmıydınız,ayrıca erkek arkadaşınızı yeterince seviyormusunuz sanırım sizin için de dış görünüş önemli eğer gerçekten seviyor iseniz dış görünüşü kafaya takmayın.Merhaba,
Ailem erkek arkadaşımı bana yakıştıramıyor.Karakter olarak beğenileri oldukça fazla,fakat boy pos olarak bana yakışmıyormuş.
Evet benim de o konuda bazı sıkıntılarım var ama sırf kilolu diye, saçları dökülüyor veya karizmatik bir duruşu yok diye ona bakışım asla değişmez ben onunla çok mutluyum. Onu çok seviyorum.
Gelgelelim ailem de git ayrıl demiyor fakat bir şekilde bana yakışmasını istiyorlar, sizce bu tip bir seyi sevgilime nasıl anlatabilirim? İnsanların bakışlarını nasıl değiştirebilirim? Yardıma çok ihtiyacım var![]()
dış görünüş gelip geçici önemli olan gönül güzelliği sen sevdikten sonra bi önemi yok sevgiline böyle bişeyi söylersen kırılır diye düşünüyorum. ayrıca onunla evlenecek olan aynı evi paylaşacak olan sensin ailen değil. sen duygularından eminsen zaten olur diye düşünüyorum.Merhaba,
Ailem erkek arkadaşımı bana yakıştıramıyor.Karakter olarak beğenileri oldukça fazla,fakat boy pos olarak bana yakışmıyormuş.
Evet benim de o konuda bazı sıkıntılarım var ama sırf kilolu diye, saçları dökülüyor veya karizmatik bir duruşu yok diye ona bakışım asla değişmez ben onunla çok mutluyum. Onu çok seviyorum.
Gelgelelim ailem de git ayrıl demiyor fakat bir şekilde bana yakışmasını istiyorlar, sizce bu tip bir seyi sevgilime nasıl anlatabilirim? İnsanların bakışlarını nasıl değiştirebilirim? Yardıma çok ihtiyacım var![]()