Derdim var

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
Daha önce eşimin ilgisizlik ve aldattıgından suphelendigimi yazmıştım buraya. Ben mi paranoyaklastim diye düşünmeye başladım. Konuyu özetlemek çalışacağım. sevgiliyken is yerine ziyaretine gittimde Kezban diyelim kıza oda sohbetin içine daldı evlilikten konuşuyorduk Kezban da kendisinin bekar olduğundan bahsetti ama hıç sormadık dallı resmen. Antenler attı ne demek diye rahatsız olduğunu söyledim. bu kezban Evlendiğim gün de eşime mesaj attı. tartısmamıs bu kadın yüzünden cıkıyordu çok aşırı laubali oluyor eşimle bende kızıyorum. hamileliğim son ayında adam bana soguk davrandı bir gün kezbandan gece yarısı mesaj gelmiş ama silnmiş mesaj arama kaydında gördüm tartıstık. Sonra bir mesaj daha kezbandan. kezbana sorusturma acilmis bizimkinden yardim istemis. Mesjin son cumledi harbi ozlermesin. Ben patladim buyuk bir kavga babamı aradım. gidecektim babam engel oldu. şimdi de iki ev arkadaşı gibiyiz. eve geç geldiğinde kezbanlamı dıye düşünüyorum

Son düzenleme:
Birde konuyla alakası yok ama, bu Kezban'a neden soruşturma açılmış, iş yerindeki bu gruplaşma nasıl bir gruplaşma?

Kızlar telefondan giriyorum bazı kelimeler yanlış yazılmış olabilir.

Anlamayanlara ozet geciyorum: Konu sahibi esinin ilgisiz olmasindan yakınıyor ve onu aldattigindan supheleniyor. Ancak, bu suphelenmenin dozu epey yuksek. Bunun asil sebebi de boynu devrilesice Kezban.
Kezban'dan şüpheleniyorsa onun hareketlerini de takip etsin.

bilmiyorum evli falan değilim ama bence bi kadın bişey hissediyosa vardır bişiler...
kendi adıma konuşayım; bende hep öyle oldu.

ama konu sahibi bence fevri davranıyosunuz. biraz daha sakin olmay çalışın. biraz durun. kendinizi ve bebeğinizi düşünün..

Ablam oldugunuzdan supheleniyorum bazen :))) o da 90 dogumlulara takmis durumda :))

26 yaşındayım ama doğruları görmek lazım. Kendi jenerasyonumda utanıyorum.
Ben 70 lilere aşık bir insanım ah ah o dönemlerde yaşasaydım keşke...

26 yaşındayım ama doğruları görmek lazım. Kendi jenerasyonumda utanıyorum.
Ben 70 lilere aşık bir insanım ah ah o dönemlerde yaşasaydım keşke...

Ay ama siz de 90lisiniz ki. Ben de 26 yasindayim ama keske daha genc olsaydim diyorum yaslanmayi sevmiyorum :)))) ve bence insan nasil egitilirse nasil gorurse öyle olur.. Donemle yaşla alakasi yok..

Ay ama siz de 90lisiniz ki. Ben de 26 yasindayim ama keske daha genc olsaydim diyorum yaslanmayi sevmiyorum :)))) ve bence insan nasil egitilirse nasil gorurse öyle olur.. Donemle yaşla alakasi yok..

Çok doğru söylüyorsunuz. Eğitim şart. Ama bunu da görmek lazım ki 90 lı jenerasyonu gençleri çok tuhaf... Gelişmek yerine geriye gidiyoruz resmen.... çok üzücü. Bu ülke kimlere emanet olacak ya

Çok doğru söylüyorsunuz. Eğitim şart. Ama bunu da görmek lazım ki 90 lı jenerasyonu gençleri çok tuhaf... Gelişmek yerine geriye gidiyoruz resmen.... çok üzücü. Bu ülke kimlere emanet olacak ya

Orasi dogru maalesef ama su 2000liler bence iyi. 2000den sonra dogan tüm yegenlerim tamamen kitap kurdu. Günde bir kitap bitiriyorlar ben onlardan umutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…