Derdim varr :(

alonepassenger

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
6
1
Kızlar meraba yaklaşık 5 ay önce biriyle tanıştım her şey çok çabuk gelişti ve bi anda yakınlaştık çok kıskanç biriydi arkadaş olarak bile erkeklerle konuşmama müsade etmiyodu zorlandım ama kabullendim benim için değerli olan tüm arkadaşlarımdan vazgeçtim konuşmamı bitirdim ama uygun bi dille tabiki :/ 1 2 gün önce çocukla ayrıldık ve ben arkadaşlarımı tekrar istiyorum ne yapmalıyım bi fikir verin hangi yüzle onları tekrar arıycam :KK43:

Ay böyle insanlara da sinir oluyorum.Bir erkek için bütün arkadaşlarını sildin, sanki o hep yanında olacakmış gibi..
Hadi şimdi yüzsüzlük ettin aradın artık aranızda hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Ama senin gibi çok var üzülme onlarla arkadaşlık et.
Bir daha da tecrübe olsun böyle bir hata yapma.

Ailenden vazgeç dese bile vazgeçerdiniz herhalde yeni tanıdığınız biri için bu kadar fedakarlık neden ben anlamıyorum bak sonuç siz onun için başkalarından vazgeçerken o sizden vazgeçti ...

yakınlarda doğum günü olanları falan varsa kutlayabilirsiniz...ancak her türlü tepkiye hazırlıklı olun...size kızmış olabilirler....

Kızlar meraba yaklaşık 5 ay önce biriyle tanıştım her şey çok çabuk gelişti ve bi anda yakınlaştık çok kıskanç biriydi arkadaş olarak bile erkeklerle konuşmama müsade etmiyodu zorlandım ama kabullendim benim için değerli olan tüm arkadaşlarımdan vazgeçtim konuşmamı bitirdim ama uygun bi dille tabiki :/ 1 2 gün önce çocukla ayrıldık ve ben arkadaşlarımı tekrar istiyorum ne yapmalıyım bi fikir verin hangi yüzle onları tekrar arıycam :KK43:
Ne bencil kızsın 3 günlük kişi için arkadaşlarını satarsan bu olur tabi

ben arkadaşın olsam bir erkek için beni iten kzıın suratına bakmam...yeni arkadaşlar edinin bir daha da hayatınıza giren erkekler arkadaş istemiyor diye kimseyi kovalamayın hayatınızdan..köpek mi insanlar kış diyince gitsinler gel diyince gelsinler..empati kurun bir erkek için sizi hayatından çıkaran bir insanla konuşur musunuz,ben konuşurum demeyin inanmam.

Sen onları geri istiyorsun da bence onlar seni artık hayatta geri istemez

sen sahte dost katagorisine giriyorsun çünkü

herkesın yerı ayrıdır
kocan ıcın bıle dostunu
dostun ıcınde yanındakı adamı asla bırakmamalısın ıste sonra boyle olur
en basta senı bukadar kısıtlayan adamla ılerleyemeyecegını gormus olmalıydın
ben arkadaslarının yerınde olsam bıdaaha senle gorusmezdım :)

Oldu canim herkes senin oyuncagin mi gel deyince gelsinler git deyince gitsinler bu sana ders olsun bir daha birini sevsende seni oldugun gibi kabul etmesini bilen biri olsun kendineden tavuz verip onun istediklerini yaptiktan kuklasi olup hayatini davranislaruni degistirdikten sonra onun adi sevgi deil kolelik olur birak seni seven oldugun gibi sevsin

Sen istiyorsun ama onlar istiyor mu bakalım?
Sevgilisi için arkadaşlarını satan insandan hiç haz etmem.

Kişinin kendine saygısı olmalı en başta ki bir diğeri için arkadaşlarından çevresinden ve ailesinden vazgeçmesin. Nasıl bir karekter bu anlamıyorum. Arayıp pişman olduğunu söyle arkadaşlarına ya tutarsa.

5 aylık yeni biri için 5 senelik arkadaşlarını hiçe sayanla ben bir daha hiç görüşmezdim..

Buldumcuk delisi olmuşsunuz.

Bu size ders olsun.

Iyi ki ailenden vazgec dememis o zaman..o zaman durum daha vahim olurdu..ben arkadaslarinizin yerinde olsam,size karsi olan guvensizligimden dolayi,tekrar barisma isteginizi reddederdim..

X