Derdim varrr

12 olan değer düşük mü oluyo adetin geçtiği için Bebek büyümüş değer de yüksek mi çıkmalıydı hiç anlamıyorum ben de bu işleri

13 gun gecikmeye gore deger cok dusuk ama Allah bilir. Sonuc kotu de olsa uzulmeyin sakin.

Baya düşük mi oluyor suanlik değer ama doktor da bilemedi hatta iki doktor bakti ne var dedi ne de yok bu çarşambaya gel tekrar bakcaz dedi
Iki gunde iki katina cikmasi lazim normal sartlarda. Bir sonraki degerinde yukselme olmussa normaldir ama dusuk yaptiysan degerin sifirlanmis olabilir. Ama emin ol bunda uzulecek hicbir sey yok. Dis gebelik mol gebelik gibi cok riskli seyler yasiyor insanlar. Ben bos gebelik yasadim 9 haftalikken kurtaj oldum. 12.haftadan sonra dusuk yapanlar oluyor. Allah hayirlisini versin. Insallah bebisiniz sizinledir. Olmazsa bir sonraki aya denemelere devam ;)

Boş gebelik ne peki
Yumurta dolleniyor kese olusuyor ama bir sekilde daha hucreyken ölup bebek gelismiyor. Vucut kendini hamile zannedip belli bir sureye kadar hormon salgilamaya devam ediyor. Kese buyuyor ama ici bos. Benim beta degerim bos gebelikte 12bine kadar cikmisti. Sonra vucut hamile olmadigini anlayip keseyi atmaya calisiyor ve degerler dusmeye basliyor Ben kurtaj olmustum. Kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldim. Simdi 21 haftalik olduk nerdeyse.

Bugün doktora gittim ve negatif sonucu aldım hgc de düşüş vardı moral 0
Uzulmeye gerek yok. Bunu bircok insan yasiyor. Insan uzuluyor evet ama emin olun bu en basiti. Kurtaj olmadiniz kalbi atan bir yavruyu kaybetmediniz. Genellikle sagliksiz olan kromozom bozuklugu olan bebekler dusuyor. Rabbim hayirli saglikli evlat versin.

Back
X