Program derken ben uydurmadim gecen gun anlatsamda anlamazsiniz bir program var diye siz demissiniz.Ne programı arkadaşlar. Coca Cola bir çekiliş yapiyormuş. Takımını seçiyosun 30 kişi kurayla futbolcularla tanışma şansı yakaliyormuş. Bende sevgilime sevgililer gunu hediyesi diye duşundum çikar belki. Normalde çıkmaz diye duşunurdum ama katılımci sayisi 4500 civarıymış. Coca cola iyi reklam yapamamış galiba :) Bugun sonmuş şansimi deneyeyim dedim..
Fanta var evde ama şifre yokmuş kapakta benin ki sesleniyor şimdi yok be şifre mifre diye :)Ne programı arkadaşlar. Coca Cola bir çekiliş yapiyormuş. Takımını seçiyosun 30 kişi kurayla futbolcularla tanışma şansı yakaliyormuş. Bende sevgilime sevgililer gunu hediyesi diye duşundum çikar belki. Normalde çıkmaz diye duşunurdum ama katılımci sayisi 4500 civarıymış. Coca cola iyi reklam yapamamış galiba :) Bugun sonmuş şansimi deneyeyim dedim..
Teşekkurler :)Fanta var evde ama şifre yokmuş kapakta benin ki sesleniyor şimdi yok be şifre mifre diye :)
Hemen tabi bende bol
ÖhmHemen tabi bende bol
DGHt2l6
Hemen iban alayimÖhm
Benimde 10.000 liraya ihtiyacim vardi, şeyedebilir misin
Hemen tabi bende bol
DGHt2l6
Hayırdır nedir bu coca cola kapak şifre muhabbeti bu ara??Allah'a şükür derdim yok. Allah dertlilere derman versin.. Sizden bir yardım isteğim olucak . Burada da konu kalabalıklığı yaptığim için özür diliyorum. Etkileşim çok diye buraya yazıyorum affiniza sığınarak.
Coca cola - Fanta veya sprite kapak şifresine ihtiyacım var . Markete gitmeye üşendim ve saatten dolayı gözüm basmadı. Olan varsa atarsa çok sevinirim. Iyi forumlar...
Aaaa niden olmadi acepOlmadı ama duşunmen yeterli teşekkur ederim
TR 98 0020 0000 falan filanHemen iban alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?