Ablasinin haberi yok kimsenin haberi yok ablasi üzülmesin die söylemez zaten ,hasta bu kız ama bi okadarda anlayisli bazen olmayan seyleri soyleyebiliyor ama bunun olmadiginin farkina variyor dua ediyir Allahim bu olmadi neden oldu sandim ki diyor fakat bu olaydan emin kesin taciz diyor bunu teyzeme anlatmasina ragmen teyxem hadi ablana gidrlim demis oda enistem var gelmem demis aglamis teyzem kizmis bole konusma bana bu dedigini kimseye anlatma amacin ablanin yuvasini mi yikmak demis halbuki kizin derdi kendine yeter ..Simdi kizada hak vermek lazim. Kafama takilan annesi neden inanmiyor? Yani insan boyle bir suclamayi yapmaz herhalde düğün günü. En azindan bir alip karşısına konusamadi mi? Ablasi ne diyor bu duruma haberi varmi kocasindan
Size katilıyorum ..kuzenim artik daha da cikmazda hersey daha da zor napicaz bilmiyorum inanin uyuyamiyorum canim o benim onu en iyi ben taniyorum bakin teyzem kuzenim bunu anlatmasina ragmen hadi ablana gidelim demis kizda enistem var gitmem nolur anlattim sana demis teyzemde baska komseye anlatma amacin kardesinin yuvasini yikmak demis yiva yikan demis kiz bunu duyunca elindeki bardagi atmis masayi dagitmis annesi durdurmak usteyince ona saldirmis hirpalamis kendini odaya kapatmis asla bisey yemem diyor aç ölecek yarin doktorunu aricam iyi mi yapiyorum bilmiyormHer insanin basina gelebilecek bisey. Bana soyle geliyor. Kiz gercekten tacize ugramis ve annesinin tavri karsisinda haksizliga ugradigi icin caresiz hissetmis. Dusunsene tacize ugruyosun annene anlatiyosun ve oturup dinlemek yerine sana kızıyor. Ben olsam bende cildirirdim. Bide enistesi kizin durumunu biliyorsa nasilsa hasta, birine bisey anlatsa nasilsa hasta deyip inanmaz mantigiyla yapmis olabilir. Bu ulkede babalar oz kizlarini taciz ediyor. Verilen cezalarda belli, hatta erkekleri destekleyici yonde. Eniste neden yapmasin ki?
Size katilıyorum ..kuzenim artik daha da cikmazda hersey daha da zor napicaz bilmiyorum inanin uyuyamiyorum canim o benim onu en iyi ben taniyorum bakin teyzem kuzenim bunu anlatmasina ragmen hadi ablana gidelim demis kizda enistem var gitmem nolur anlattim sana demis teyzemde baska komseye anlatma amacin kardesinin yuvasini yikmak demis yiva yikan demis kiz bunu duyunca elindeki bardagi atmis masayi dagitmis annesi durdurmak usteyince ona saldirmis hirpalamis kendini odaya kapatmis asla bisey yemem diyor aç ölecek yarin doktorunu aricam iyi mi yapiyorum bilmiyorm
Cinsel obsesyon büyük dert. Allah kimsenin başına vermesin. Bu takıntıya sahip insanlar bir süre sonra aklından geçenler gerçekten yaşandı mı yoksa hayal mi ayırt etmekte zorlanıyorlar. Ama şükür ki tedavisi var. Çok ilerlemiş örneklerde ilaç destekli tedavi, başlangıç döneminde terapi oldukça işe yarayabiliyor. Bu hastalardaki sıkıntı şu, kuzeninizin anlattığı olay gerçek de olabilir, yani eniştesinin tacizine uğramış da olabilir. Cinsel obsesyonu olduğu için kimse ona inanmaz ve hatta kendisi de bir süre sonra inanmaz. Ya da anlattığı şey gerçekten tamamen hayal ürünü olabilir. Siz bir yandan eniştesini gözlemlemeye başlayın, kıza karşı bir hareketini görecek misiniz takip edin, bir yandan da tedavi konusunda kuzeninizi ikna edin.Kızlar gözüme uyku girmiyor çok kötuyüm Allah biliyor ya dertlerimden utandim bugun duyduklarım karşisinda..kuzenimi anlatmistim rahatsiz psikolojik tedavi görüyor ve cinsel obsesyon hastasi takıntılı..teyzem kuzenime bi olaydan dolayı olmicak bi laf etmis..kuzenim kizkardesinin dugunune gitmis enistesi arabada bacaklarina dokunmus iddası bu fakat gerceklik payı bilinmiyor dügünden sonra annesine anlatmis ağlamòs evden ćıkmamıs bunun uzerine annesi bağırmıs senin amacın ne kardeşinin yuvasıni yıkmak mı demis kuzenim sinir krizi gecirmis kendisi namus konusunda cok hassastir hastaliginin sebebi bu zaten annesine saldırmıs dövmus resmen gözü dönmus anneside sakinlestirmek icin tokat atmiş oda annesini itmis kiyamet kopmus evde ciglik cigliga ..sonra oturmus ac susuz 2 gün aglamis ya bu hastalara nasıl davranmak gerek cok pisman herkesyen nefret ediyor
Teyzem doktora götürdu aslinda ve sakinlessin diye vurdu kuzenimde onu hırpaladı itti cinnet gibi birsey cok korkuyoruzbir anne cocuguna inanmaşsa kim inanır teyzeniz bu zamana kadar neyi bekledi doktora götürmek için bide yalan söylüyorsun diye vurması zor kuzeninize üzüldüm bence bir an önce psikiyatriye götürmeniz şart. belki eniştesi gerçekten yapmıştır kestirip atmak nedir
doktora değil ,psikiyatriye gitmesi gerek kuzeninizinTeyzem doktora götürdu aslinda ve sakinlessin diye vurdu kuzenimde onu hırpaladı itti cinnet gibi birsey cok korkuyoruz
Psikiyatriye gidiyor yatili tedavi görmüslugude var ilac kullaniyor zatendoktora değil ,psikiyatriye gitmesi gerek kuzeninizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?