Derdimden utandım nolur okumadan geçmeyin ..

Simdi kizada hak vermek lazim. Kafama takilan annesi neden inanmiyor? Yani insan boyle bir suclamayi yapmaz herhalde düğün günü. En azindan bir alip karşısına konusamadi mi? Ablasi ne diyor bu duruma haberi varmi kocasindan
Ablasinin haberi yok kimsenin haberi yok ablasi üzülmesin die söylemez zaten ,hasta bu kız ama bi okadarda anlayisli bazen olmayan seyleri soyleyebiliyor ama bunun olmadiginin farkina variyor dua ediyir Allahim bu olmadi neden oldu sandim ki diyor fakat bu olaydan emin kesin taciz diyor bunu teyzeme anlatmasina ragmen teyxem hadi ablana gidrlim demis oda enistem var gelmem demis aglamis teyzem kizmis bole konusma bana bu dedigini kimseye anlatma amacin ablanin yuvasini mi yikmak demis halbuki kizin derdi kendine yeter ..

Size katilıyorum ..kuzenim artik daha da cikmazda hersey daha da zor napicaz bilmiyorum inanin uyuyamiyorum canim o benim onu en iyi ben taniyorum bakin teyzem kuzenim bunu anlatmasina ragmen hadi ablana gidelim demis kizda enistem var gitmem nolur anlattim sana demis teyzemde baska komseye anlatma amacin kardesinin yuvasini yikmak demis yiva yikan demis kiz bunu duyunca elindeki bardagi atmis masayi dagitmis annesi durdurmak usteyince ona saldirmis hirpalamis kendini odaya kapatmis asla bisey yemem diyor aç ölecek yarin doktorunu aricam iyi mi yapiyorum bilmiyorm

Teyzeniz baya ustune gitmia kizcagizin. İnsallah doktoru müdahale ederde biseyler degisir. Kuzenin dr la konustuktan sonra belki dr da teyzenle konusur. Teyzen hata yaptigini boyle anlayabilir

Okb rahatsızlığında takıntısı cinsellik ise bu konuda söylediklerine inanmamak doğal. Sonuçta kafasında kuruyor ve buna inanıyor, eli yanlışlıkla çarptıysa bile o farklı algılanmış olabilir. Bu tur hastalığa sahip birinin sözlerine güvenilir hemen ortalık ayağa kaldırılmamalı. Başka giren olsa neyse. Tedavi olmalı, bu anlattıklarına ileride ciddi hastalıkların habercisi gibi..

Cinsel obsesyonun temelinde histerik bozuklukların da var olduğunu unutmamak lazım.
Ben enişte beyin böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum.Kızın herhangi bir hareketi yanlış anlayıp çok çok çok abarttığını düşünüyorum.Tedavi olması gerek bence.Yoksa çok kişiyle başınız belaya girer.
Temelinde bastırılmış duygular var bu olayın,yani aslında bazı şeyleri fazla isteme güdüsü bilinçaltında ters etkiyle takıntı haline dönüşüyor(tabular,günahlar,yasaklar vs)
Hababam sınıfı filminde Perran Kutman'ın canlandırdığı Hürrem Hoca karakteri gibi mesela.

Cinsel obsesyon büyük dert. Allah kimsenin başına vermesin. Bu takıntıya sahip insanlar bir süre sonra aklından geçenler gerçekten yaşandı mı yoksa hayal mi ayırt etmekte zorlanıyorlar. Ama şükür ki tedavisi var. Çok ilerlemiş örneklerde ilaç destekli tedavi, başlangıç döneminde terapi oldukça işe yarayabiliyor. Bu hastalardaki sıkıntı şu, kuzeninizin anlattığı olay gerçek de olabilir, yani eniştesinin tacizine uğramış da olabilir. Cinsel obsesyonu olduğu için kimse ona inanmaz ve hatta kendisi de bir süre sonra inanmaz. Ya da anlattığı şey gerçekten tamamen hayal ürünü olabilir. Siz bir yandan eniştesini gözlemlemeye başlayın, kıza karşı bir hareketini görecek misiniz takip edin, bir yandan da tedavi konusunda kuzeninizi ikna edin.

Anneye de hak verdim, kıza da.
Muhtemelen daha önce de bu tarz muhabbetler oldu, anne de bu sefer enişteyle ilgili olunca korkup çileden çıktı.

Düğün günü gerçek olmama ihtimali daha yüksek geliyor ama hiç bilemeyeceksiniz bunu.

Enişteyi iyi tanımak lazım.
Böyle bir şeyi yapacak adamın gözleri de fıldır fındır dönüyordur herhalde.

İlk yapacağınız tedaviye başlamak ikincisi ise durumu düzelecek kadar böyle durumda enisteyi eve sokmamak. Geçmiş olsun.

bir anne cocuguna inanmaşsa kim inanır teyzeniz bu zamana kadar neyi bekledi doktora götürmek için bide yalan söylüyorsun diye vurması zor kuzeninize üzüldüm bence bir an önce psikiyatriye götürmeniz şart. belki eniştesi gerçekten yapmıştır kestirip atmak nedir

Teyzem doktora götürdu aslinda ve sakinlessin diye vurdu kuzenimde onu hırpaladı itti cinnet gibi birsey cok korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…