• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare a dostlar

önceki ilişkisinde aldatılmış bana sana güveniyorum erkeklere güvenmiyorum sen onları tanımıyosun diyo sosyal medyada hiç bi hesabım yok hepsini kapattırdı sebebi benim yaptıklarım ettiklerim milleti ilgilendirmezmiş bu şekilde şeyler erkek arkadaşlarımla fazla samimi olmayı geçtim onlarla kökten irtibatımı kestirdi dozunda değil ben de farkındayım kıyafet yüzünden siz de mi tartıştınız
bizim en büyük hatta sürekli tartıştığımız tek konu kıyafet.üstelik öyle çok dikkat çekici giyinmiyorum tabi ona sorsan podyuma çıkıyor gibiyim:KK55: ya o pes ediyor sonunda ya ben ama huzurumuzda kaçıyor o gün.bana istediğim gibi giyinsen hiç sorun kalmayacak diyor ama benim için de zor işte.hep şunu da giymesen ölmezsin der bende arada uzamasın diye dinlerim.ona rağmen çok yıpratıcı çünkü ailem bile karışmadı hiç.ayrılma seçeneği var ama kavga gürültü ayarlıyorum tek sorun bu olduğu için.hani videolara arkadaslarıma o kdar karışsa bilmiyorum ne yapardım.bir yanın ayrıl der sana bir yanında böyle seven bulabilecek miyim diyordur.gururlu biriyse blöf yapıp ayrılsan barışmaz öyle kalırsın o ihtimal de var.

bizim en büyük hatta sürekli tartıştığımız tek konu kıyafet.üstelik öyle çok dikkat çekici giyinmiyorum tabi ona sorsan podyuma çıkıyor gibiyim:KK55: ya o pes ediyor sonunda ya ben ama huzurumuzda kaçıyor o gün.bana istediğim gibi giyinsen hiç sorun kalmayacak diyor ama benim için de zor işte.hep şunu da giymesen ölmezsin der bende arada uzamasın diye dinlerim.ona rağmen çok yıpratıcı çünkü ailem bile karışmadı hiç.ayrılma seçeneği var ama kavga gürültü ayarlıyorum tek sorun bu olduğu için.hani videolara arkadaslarıma o kdar karışsa bilmiyorum ne yapardım.bir yanın ayrıl der sana bir yanında böyle seven bulabilecek miyim diyordur.gururlu biriyse blöf yapıp ayrılsan barışmaz öyle kalırsın o ihtimal de var.
En azından arada da olsa siz galip geliyomuşsunuz o bile sevindirici mutlu oldum sizin adınıza tabi dilerim ki zamanla hafifler bu tartışmalarınız da yok olur aynen öyle mantığım bitir derken kalbim öyle söylemiyo daha dün konuştuk ve bizim ilişkimiz biterse geri dönüşü yok biliyosun dimi dedi evet biliyorum dedim o yüzden ayrılcakmış gibi cümleler kurma lütfen dikkat et söylediklerine dedi

En azından arada da olsa siz galip geliyomuşsunuz o bile sevindirici mutlu oldum sizin adınıza tabi dilerim ki zamanla hafifler bu tartışmalarınız da yok olur aynen öyle mantığım bitir derken kalbim öyle söylemiyo daha dün konuştuk ve bizim ilişkimiz biterse geri dönüşü yok biliyosun dimi dedi evet biliyorum dedim o yüzden ayrılcakmış gibi cümleler kurma lütfen dikkat et söylediklerine dedi

canım bizim de iki yılı geçti ve kıyafet konusunda hala tam yol alamadık.ama nasıl seviyorsak insan umut ediyor işte düzelir diye:D o dönüşü yok konusu bence hepimizin arasında geçiyor.karşılıklı sevgi olduğu için kimse vazgeçemiyor kolay kolay.biraz da yok saymayı öğrenıyorsun.yani ilk zamanlarki kadar takmıyorum diretmiyorum .sende kesin dille en azından birkaç olay için konuş taviz vermem de.bıraz soğuk davran anlasın yani.telefondaki videoya karışmak selam bile vermemen gerçekten abartı hele birde sosyal biriysen.çok zorlanırsın.inşallah zamanla istediğin kıvama gelir sevgilin.

canım bizim de iki yılı geçti ve kıyafet konusunda hala tam yol alamadık.ama nasıl seviyorsak insan umut ediyor işte düzelir diye:KK70: o dönüşü yok konusu bence hepimizin arasında geçiyor.karşılıklı sevgi olduğu için kimse vazgeçemiyor kolay kolay.biraz da yok saymayı öğrenıyorsun.yani ilk zamanlarki kadar takmıyorum diretmiyorum .sende kesin dille en azından birkaç olay için konuş taviz vermem de.bıraz soğuk davran anlasın yani.telefondaki videoya karışmak selam bile vermemen gerçekten abartı hele birde sosyal biriysen.çok zorlanırsın.inşallah zamanla istediğin kıvama gelir sevgilin.
Umut fakirin ekmeği insan bekliyo işte :KK68:insan artık ha bire aynı şeyden dolayı da tartışınca yoruluyodur zamanla takmamayı öğrenmişsiniz sosyalliğim bile kalmadı ki artık soğuk davranıyorum ertesi güne hiç bi şey olmamış gibi davranıyo hala soğuk davranınca yine çemkirmeler laf etmeler başlıyo tartışma başa sarıyo sonra o bana trip yapıyo onun gözünde çünkü suçlu benim:110: ayy amin amin inşallaah sizinde zamanla istediğiniz kıvama gelir toplu dua filan mı yapsak burdan napsak bunlara çabuk etki eder ki :KK48:

Umut fakirin ekmeği insan bekliyo işte :KK68:insan artık ha bire aynı şeyden dolayı da tartışınca yoruluyodur zamanla takmamayı öğrenmişsiniz sosyalliğim bile kalmadı ki artık soğuk davranıyorum ertesi güne hiç bi şey olmamış gibi davranıyo hala soğuk davranınca yine çemkirmeler laf etmeler başlıyo tartışma başa sarıyo sonra o bana trip yapıyo onun gözünde çünkü suçlu benim:110: ayy amin amin inşallaah sizinde zamanla istediğiniz kıvama gelir toplu dua filan mı yapsak burdan napsak bunlara çabuk etki eder ki :KK48:

aynen kafa yorgunluğu da oluyor sürekli aynı konuda.ama takdir de ediyor iki yıldır bıkmadan direniyorsun diye:D toplu dua totem hepsini yaparız keşke işe yarasa :KK54:

aynen kafa yorgunluğu da oluyor sürekli aynı konuda.ama takdir de ediyor iki yıldır bıkmadan direniyorsun diye:KK70: toplu dua totem hepsini yaparız keşke işe yarasa :KK54:
Yıldırmaya çalıştığı aşikar takdir ediyosa demekki bu yoldaki çalışmaları devam edicek gibi gözüküyo:KK33: keşkee aah nerde o günler uyusak uyansak yarına bi bakmışız melake gibiler ooh tadından yenmez işte o zaman :KK68:

Back
X