Merhaba sevgili arkdaşlar. El aman el aman lütfen yardımcı olun bana. Üniversite zamanında yurtta ki yemeklerden dolayı vucudumda aşırı derece de tüylenme oldu. Genetik yatkınlığımda var. Aile de tüylü. Fakat en tüylüsü benim. İki paket her paket 12+3 seans olmak üzere buz lazer epilasyon yaptırdım. İkinci paketimden son bir kaç seansım kaldı. Gittiğim merkez güvenir. Kaç kişi yönlendirdim memnun kaldılar ve sonuç aldılar. Fakat bir türlü ben sonuç alamıyorum. Yüzde seksen doksan sonuç almam gerekirken en fazla yüzde 50 sonuca ulaştı. Ondan da emin değilim bırakınca yine eski haline dönecek. Hormonal bozukluk denildi yaptırdım hiç birşey çıkmadı. Regl dönemim düzgün. evliyim çocuk durumum yok şuan için. Özellikle yüz bölgesindeki tüylenmelerden illallah ettim. Bu forumdaki birçok şeyi denedim karbonat kahve. Saraçoğlu sitesinde yazılı olan nane kürü. Fayda görmedim. En son olarak orante karınca yumurtası jeli var Facebook ta kullanan var mı?? Yada başka bir önerisi olan var mı? Özellikle yüzüm için yardımlarınızı bekliyorum...