• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare :(

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Teyzelerim, ablalarım, kardeşlerim..Nolur bilgisi olan bişi söylesin bana..
Derdim şu; Anasınıfı yard. öğretmenim bilen bilir okulun ilk 3 ayı en zor dönemdir.
Kurallar oturana kadar çocuklar canınıza okur birde toplama yapılmış gibi sorunlular sizin sınıfınızdaysa :(
9-2 arası dersteyim ama çok yoruluyorum.
Peşlerinde koşturmaktan laf anlatmak için boğazım ağrıyor.
Eve geliyorum ev işi, yemek, bulaşık, çamaşır..
Enerjim kalmıyor artık.Napsamda biraz olsun enerjden destek alsam ?
Kullanabileceğim zararsız ilaç var mı? yoksa derdime çare besinler ?
Lütfen yardımcı olun, aksam agrılarla uyuyup ağrılarl uyanmak istemiyorum :(

bence ilaç falan kullanma, bu tempoya alışmaya çalış...
bu mesleği seçerken çocuklarlarla iç içe olman gerektiğini ve yorucu bi tempoda çalışacağını biliyordun...
hem 9,2 arası çok da uzun bi süre değil..
güzelce kahvaltını yap, bi kaşık da pekmez iç, bomba gibi olursun...

Bence de canim ilac kullanma.uykunu iyi al sabah guzel bir kahvalti pekmez olabilir arti olarak.digerleri gecici cozum olur.ben yogun ders calistigim icin denedim bir iki sey ama en guzeli saglam bir uyku ve kahvalti:34:

Kac kisi,varki sinifta?

Şuan 22 çocuk var sınıf bölünecek ama 15-16 kalacak.3-4 erkek çocuğu çok yaramaz onlar yoruyor

bence ilaç falan kullanma, bu tempoya alışmaya çalış...
bu mesleği seçerken çocuklarlarla iç içe olman gerektiğini ve yorucu bi tempoda çalışacağını biliyordun...
hem 9,2 arası çok da uzun bi süre değil..
güzelce kahvaltını yap, bi kaşık da pekmez iç, bomba gibi olursun...

Evet canım biliyorum, problem sadece okulla alakalı değil evde de tüm işleri ben yapıyorum birleşince tükeniyorum

Canım bi dr.a danışıp vştamin desteği alabilirsin. Kolay gelsin.
Tşkler, danışmakta fayda var biraz zaman geçsinde..
Bence de canim ilac kullanma.uykunu iyi al sabah guzel bir kahvalti pekmez olabilir arti olarak.digerleri gecici cozum olur.ben yogun ders calistigim icin denedim bir iki sey ama en guzeli saglam bir uyku ve kahvalti:34:
Haklısın canım, bakalım bir düzene girsin sınıfım.Pekmezi deniycem ama :34:

Reklamlarda gördüm SUPRADYN DRAJE. çok doğal bir şeymiş gibi, int. araştırdım. Size kullanın diyemem ama ben almayı düşünüyorum. içinde bir sürü vitamin mevcut.

• Vücut direncinin azaldığı ve vitamin ihtiyacının arttığı durumlar,

• Sigara ve alkol kullanımı,

• Dengesiz beslenme ve diyet,

• Fiziksel aktivite artışı,

• Uzun süreli hastalıklar ve nekahat dönemleri,

• Gastro-intestinal bozukluklara bağlı emilim sorunları,

• Önemli cerrahi müdahalelerin öncesi ve sonrası,

• Ağır yanıklar gibi durumlarda,

vitamin mineral eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olarak kullanılır.

Son düzenleme:
Teyzelerim, ablalarım, kardeşlerim..Nolur bilgisi olan bişi söylesin bana..
Derdim şu; Anasınıfı yard. öğretmenim bilen bilir okulun ilk 3 ayı en zor dönemdir.
Kurallar oturana kadar çocuklar canınıza okur birde toplama yapılmış gibi sorunlular sizin sınıfınızdaysa :(
9-2 arası dersteyim ama çok yoruluyorum.
Peşlerinde koşturmaktan laf anlatmak için boğazım ağrıyor.
Eve geliyorum ev işi, yemek, bulaşık, çamaşır..
Enerjim kalmıyor artık.Napsamda biraz olsun enerjden destek alsam ?
Kullanabileceğim zararsız ilaç var mı? yoksa derdime çare besinler ?
Lütfen yardımcı olun, aksam agrılarla uyuyup ağrılarl uyanmak istemiyorum :(

​Öncelikle beslenmenize ve uyku düzenize dikkat edin eger ilaç takviyesi gerekirse doktorunuza danışarak kullanırsınız vitamin hapıda olsa doktora danışarak kullanın aman ne olacak altı üstü vitamin hapı demeyin bir çok ilaç gibi onlarında yan etkisi var.

Doktora ya da eczacınıza danışıp vitamin takviyesi yapın.Mesela televizyonda görüyorum vitamin reklamlarını "günde bir tane için enerjiniz her şeye yetsin" diye.Belki kansızlığınız falanda varsa enerjisiz olmanız çok normal birde tahammülsüz olursunuz.Eğer doktora gidip durumunuzu anlatırsanız muhtemelen size tahlil yapıp vitamin verecektir.

Çok yakın bir ablamı bilinçsiz ilaç kullanımından kaybedince ilaçlara karşı korku başladı artık :(
Biraz daha zaman vericem kendime eğer böyle devam ederse tanıdığım eczacı var ona danışırım sanırım..
O zamana kadar şu pekmezi bir deniyim diyorum kızlar..
Önerileriniz için çok teşekkür ederim

Back
X