Derdime bir çare :)

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizlere birkaç şey danışmak istiyorum. Şimdi ben seneye okulumdan mezun olacağım fakat mezun olana kadar usta öğreticilik yapmak istiyorum bilişim teknolojileri alanında bu alanla ilgili bütün belgelerim mevcut fakat araştırdığım kadarıyla usta öğreticilerin maaşları çok düşükmüş 400-600 tl) gibi, sigortaları düzenli ödenmiyormuş ve kadro durumu yokmuş bu ne kadar doğrudur ne yapmalıyım?

Birde eğer ismekte ya da halk eğitim merkezinde göreve başlar isem hizmet içi eğitimi alıp aile eğitimi eğiticisi olabilir hatta farmatörlüğe kadar yükselebilirmişim bilen birileri beni aydınlatabilir mi? Ne yapmam gerek sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

​Halk eğitimde bildiğim kadarı ile kadro yok diye biliyorum bende,eğer kadro uygulaması var ise buda kpss sınavı ile olur yine.

ucretler evet ole ssk olayıda odenıyor odenmıyor oda dogru her ay yatıp yatmadıgını takıp edıceksın

halk egıtımde dısardan alıyorlar ama sonrası ıcın sınavlar vardır dıye dusunuyorm emın dılm ya da kpps puanınıstenecektır

keske halk egıtım olsada calıssan ne guzel olur

Halk eğitim daha mı düzenli oluyor peki. Tercihi ben yapacağım halk eğitime yöneleyim o halde teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…