merak etmezmiyim ama benim okulum ikinci öğretim o yüzden sabah bakabiliyorum birde bu kadar yorum yazılacağını hiç tahmin etmemiştim konu başlığınıda herkes çok bunaldım derdim var sıkıntılıyım gibi şeyler yazmıl bende biraz espri olsun merak uyandırsın diye öyle yazdım alınan arkadaşlar varsa kusura bakmasın
söylediklerinize gelince ne biliyim işte yasaklar olunca cazip geliyor galiba özellikle oje herkes sürüyor ben süremiyorum içime oturuyorum okulda arkadaşım oje süren biri seni hiç ojeli görmedim bi gün sürsene diyor bende ellerim güzel değil oje sevmiyorum diyorum yalan söylüyorum
sonra bi alışverişe çıktığımda deniyorum kıyafet ya bu çok mu açık abartılı mı bşy mi der bu çok mu dar diye kendi kendime düşünüp strrese giriyorum herkes aa şu çok güzelmiş şuda çok güzelmiş derken ben hem giyinmekten hemde alışveriş yapmaktan soğudum diyorum bende kendime göre bişyler bulabilirm diye alışverişe çıkıyorum kotlar ya çok bol yada çok dar kısa kollular bile artık kısa kollu değil düşük kol diye geçiyor elbise giymeyi çok severim elbiselerde v yaka tamam içime boyundan bağlama zaten giyerim ama elbiseler sıfır kollu üstünede bide bolera giydim mi yaz günü artık kat kat olurum
kilom normal olabilir ama basen ve popom var onları eritmem lazım
çok güzel söylüyorsunuz ama birde şöyle diyorum gençlik yaşımdayım ilerde evlilk iş güç derken hem belki kocam izin vermiycek bilemem bu çağları güzel yaşamadıktan sonra diyorum ojeyi filan ilerde sürmem belki namaz filan kılarsam diye şimdi hevesimi alıyım
bilmiyorum işte şuan genç olunca onlardan hevesini almak istiyor
Elbette ki bunlar en doğal istekleriniz. Ama aile içi krize neden olacaksa hiç boşuna üzmeyin kendinizi. Namaz kılarken de oje sürülür. Niye sürülmesin ki. Ojelerinizi çıkarırsınız alırsınız abdestinizi kılarsınız yine sürersiniz. Beş dakika vakit alır en çok.
Farkettim bunu. Diğer mesajlarınızı okuyunca.. Hep kozmetikle ilgilenmişsiniz.
Demek ki çocuklarda neyi yasaklarsanız oraya eğilim duyuluyor
Her namaz vaktinde çıkarılıp nasıl tekrar sürülecek ki oje?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?