Derdime ortak olurmu sun..

vallahi eşim şu bu demeyin, eski sıfatını koyun başına gönlünüzden düşmüş, şimdide gözünüzden düşüyor. görümceniz eşinizi doldurmuş alsın, iki gün aynı evde dursunlar bakarım . abi kardeş durabileceklermi. ayrıca eşinizin aklı fikfri yokmu. eşine acımayan adam dan hayır gelmez artık.

Tazminat mi nafaka mi? 1 yillik evliligin 5 ayini baba evinde gecirmissiniz.eşiniz ne tazminatı ödeyecek anlayamadim

Tazminat mi nafaka mi? 1 yillik evliligin 5 ayini baba evinde gecirmissiniz.eşiniz ne tazminatı ödeyecek anlayamadim
Hayır 1 senelık evlı kaldım ondan sonra gectım babaevıne.. Ozaman sızde evlenin esınız sızı yoktan yere bosasın ondan sonra konusun. Manevı zararım ödesin ayrıca mehırım in yarısı nı ona vermıs tım ödesin

Kimse kimseyi yoktan yere bosamaz. .illa ki vardır bir sebep...açıkçası 1 yıllık evlilik için nafaka talep etmesine karşıyım...kalirsin 15-20 yıl evli,çocuğun olur o zaman nafaka versin de 1 yıl nedir?..mehir bosaninca verilmiyor mu kadına..daha bosanmamissiniz ki nasıl mehirin yarısını eşiniz alıyor?almışsa da nereye harcadı?gene size harcanmadi mi?

Psikolojik destek alsanız keşke bu süreçte. Kendinize bu kötülüğü yapmayın hayat kısa sizi düşünmeyen biri için kahrolacak kadar uzun değil.
Çocuk yok ,yaşınız genç daha güzel günlerde yaşarsınız Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…