- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
- Konu Sahibi Dogangunes1
Katılıyorum. Salmadan önce bunu da araştırınAldatiliyor olabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum. Salmadan önce bunu da araştırınAldatiliyor olabilirsiniz
Evde büyü gitsin diye sirkeyle silen arkadas mi buüyeyi hemen hatırladım nazar var bizde bu yüzden oldu bile dedi.eşi evlenme olgunluğunda değilmiş maalesef.başka da sebebi yok evliliğin bitmesinin
Dimi geçenlerde de açmıştı. Bu arkadaşın durumu kabul etmesi biraz zor olacak sanırım. Umarım biran evvel toparlar kendini.üyeyi hemen hatırladım nazar var bizde bu yüzden oldu bile dedi.eşi evlenme olgunluğunda değilmiş maalesef.başka da sebebi yok evliliğin bitmesinin
Hatirladim ben de, yardim almasi lazim, kendini daha iyi hissetmek icin en azindanDimi geçenlerde de açmıştı. Bu arkadaşın durumu kabul etmesi biraz zor olacak sanırım. Umarım biran evvel toparlar kendini.
Melekten şeytana dönüşemez ki elbet vardır kötü yanları siz görmemişsiniz ya da aşkınızdan fark edememişsinizdir. Karakter değişmez sonuçta. Bir de böyle anne kardeş dolduruşuna gelen erkek zaten en başta belli oluyor ana kuzusu gibi bir şey bunlar. Sevgililik döneminde bile savunmazlar sevgililerini. Elbette bir tık daha ilgili davranmıştır evlenmeden önce ama huy huydur değişmez. İftira olarak neler söylüyor? Muhtemelen kırıcı şeylerdir zaten asla ezdirme kendini hala seviyorda olsan hakkını al. İyi ki çocuk olmamış şuan en kötüsü o olurdu boşanma aşamasında.1 senelık evlıyız cocuk yok esımle bosanma asamasındayız dava acıldı 5 aydır babaevındeyım.. Esım cok merhametli cok ıyı bı ınsandı ama nası bu hale geldi bilmiyorum. Davamız cekısmelı sırf tazminat odememek ıcın bir suru iftiralar atmıs bana.. Calısıyırum ıse gdyorm geliyorum zamanla unutmaya calısıyorm onu ama olmuyor cıger acısı hıcbırseye benzemiyormus. Gorumcem esımı doldurdu ve bu yüzden bu durumdayız. Allahından bulsun. Benım melek gibi esım sımdı canavar oldu![]()
eşin adam olsaydı bizzat şeytan karşısına çıksa sorun olmazdı. hala adamı melek görmen ilginç, nazardan falan da bu hale gelmediniz bunu umarım algılayabilirsin. gidip bir tedavi olmayı düşünüyor musun bu süreçte?Gorumcemı tanımıyor sunuz ama.. Cok seytan bırı neler yaptı neler. Ve amacına ulastı sonunda
Evlilikden once evlilik zorluklari olmaz. Ayni evin içinde yaşayinca sorunlar başlar. Evet Allahindan bulsun. Zor bir sureç. Hemen hayata atil, herseyi unut diyemeyiz. Ama psikolojik yardim al. Ben en zor gunumde almadim. Içime atdim, hayata karişdim şimdi aylardjr kabuslarla uğraşiyorum. Hayata donsem de bilinçaltim hala travmanin etkisinde. Allah kolaylik versin. Bu sureci çabuk atlatirsin umarim1 senelık evlıyız cocuk yok esımle bosanma asamasındayız dava acıldı 5 aydır babaevındeyım.. Esım cok merhametli cok ıyı bı ınsandı ama nası bu hale geldi bilmiyorum. Davamız cekısmelı sırf tazminat odememek ıcın bir suru iftiralar atmıs bana.. Calısıyırum ıse gdyorm geliyorum zamanla unutmaya calısıyorm onu ama olmuyor cıger acısı hıcbırseye benzemiyormus. Gorumcem esımı doldurdu ve bu yüzden bu durumdayız. Allahından bulsun. Benım melek gibi esım sımdı canavar oldu![]()
Koca olmak negzel bişi. Cinayet de işlesen isteyerek yapmadı, zorladılar, kötü niyetle yapmadı diyorlar.Gorumcemı tanımıyor sunuz ama.. Cok seytan bırı neler yaptı neler. Ve amacına ulastı sonunda
Aaa bi de o var. Kocalar asssla kötü olamaz.Evde büyü gitsin diye sirkeyle silen arkadas mi bu
Melek değildir o melek olsa duramazdiniz1 senelık evlıyız cocuk yok esımle bosanma asamasındayız dava acıldı 5 aydır babaevındeyım.. Esım cok merhametli cok ıyı bı ınsandı ama nası bu hale geldi bilmiyorum. Davamız cekısmelı sırf tazminat odememek ıcın bir suru iftiralar atmıs bana.. Calısıyırum ıse gdyorm geliyorum zamanla unutmaya calısıyorm onu ama olmuyor cıger acısı hıcbırseye benzemiyormus. Gorumcem esımı doldurdu ve bu yüzden bu durumdayız. Allahından bulsun. Benım melek gibi esım sımdı canavar oldu![]()
İpekyol’da indirim var.daha kaç kere yazacağız.eşiniz sizi istemiyorrr eşiniz boşanmak istiyorrr.sizi istemeyeni siz de istemeyin.çocuk yok gençsiniz neyin inadı bu anlamadım
Sorun o zaten. Çocuk yok. O çocuk yapılacak. Yapmadan içi rahat etmiyor böyle kadınların. İlle yapılacak.daha kaç kere yazacağız.eşiniz sizi istemiyorrr eşiniz boşanmak istiyorrr.sizi istemeyeni siz de istemeyin.çocuk yok gençsiniz neyin inadı bu anlamadım