derdimi bilmiyorum:((

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
Gercekden bilmiyorum.ama öyle kötüyüm ki aksamdan beri resmen hastalandım.sorun şumu bilmiyorum akşam bi yakınımzdaydık ordan geldikden sonra böyle oldum.yani gittiğimiz yakınımız benim akram kardeslerim falanda vardı eşleriyle.sevmediğim insanlar da değiller.normal bir şekilde oturup geldik çok geç olmadan bizi güzelce agırladılar.eskiden böyle değildim şuan hamileyim onun için mi bilmiyorum yani bi ev oturmasına gitmek bana işkence gibi geliyor orda konuşulan konular, muhabbetler beni yoruyor oturdugum yerde bile oturamıyorum bi an önce evime gelmek istiyorum.öyle sıkıcı bi ortamda değil.eskiden çok sevdiğim,eglendigim ortamlardan artık keyif almıyorum.mümkünse evimde oturuyum isteyen bize gelsin.yada ailem kardeslerim eşleri bana yetiyor ozaman mutlu oluyorum. Yani anlamadığım ben neden böyle oldum huyum degişdi bu yıldan beri hep bu haldeyim kalabalık bir ev oturmasına gittiğinizde hep ertesi gün hastalanıyorum.ordaki konular aklıma geliyor daralıyorum.konuda normal olagan konular yani ama ben mutsuz oluyorum.insan bir yere oturmaya gidince hastalanırmı? Ben mi normal değilim yoksa hamilelik de beni bu hale mi getirdi.hiç böyle değildim eve girmek istemezdim eskiden hep sevdikkerimle vakit geçirirdim.hep bi hareket olsun isterdim hayatımda.şimdi ndn böyle oldum bilmiyorum gençlikden orta yasamı geciyorum acaba.2 yıl oldu evleneli.varmı benim gibi olan.beni rahatsız ediyor bu durum.bi yere gitsek,yani bi ev oturmasına eminim hastalanırım yine.gitmemeye calışıyorum ama kalabalık ailemiz birbirimizi sevip sayıyoruzda hoş olmuyor her yere gitmemek.

Bende hamileyim agabeyim sehirdisinda yasiyor aksam bize geleceklerdi anneme gelmeyin biz sabah kahvaltıya gelelim dedim kendi ailemi bile görecek gözüm yok, normal hissettiklerin. bir keyifsizlik tatsızlık oluyor. avmye gittik geçen esimle,buldugum yere oturdum, dedimki sinirsiz alışveriş hakkim olsa onu bile harcayacak halim yok gidelim evimize

değilen hormonların etkisi sanırım ... kime gidersem gideyim rahat edemiyorum ... biran önce eve dönüp uzanmak istiyor canım .... tahammül seviyem yerlerde agresif ve sabırsızım .... önceleri hoş karşılayabildiğim şeyler artık canımı sıkıyor ... umarım doğumdan sonra eski ben olurum

X