- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.207
- 113
Hepimize iyigeceler arkadaşlar;Bu seneye o kadar çok şey sığdırdım ki hayatım bir şekilde rayından çıktı ve ben hiçbir şey yapamadım.Burada konu açmıştım eşim beni otelimizdeki garson çalışan nişanlı kızla aldattı boşanıyorum diye işte bu sadece bir başlangıçmış benim için çünkü bu çok küçük kalan bölümüymüş daha neler oluyormuş ta ben uyuyormuşum .Bunun dışında eski eşim avukat 26 yaşında bir kızla daha birlikteymiş !!Eşim 40 yaşında (artık onun adı kalmadı lügatımda)Biz boşandık garson kız nişanlısı ile evlendi (garip çocuk kıza inandı)Gelelim şu avukat kıza o baskın çıktı eski eşimle evlilik yolunda ilerlediler aile içinde aktif iyi kız oldu (eşimin ailesi)kızın ailesi eski eşimi hiç istemedi onaylamadı ama kız seviyorum aşığım diye olay çıkarttı (Doğu kökenli tutucu bir aile kızlarının yediği haltları bilmiyorlar sadece çocuklu boşanmış bir erkek diye kabul edilmiyor)eski eşime biz boşanırken akıl oyunları öğretti çokça !!!Bu arada eski eş sürekli geldi gitti ağladı affet ne olur ,tehditler beni !Bu arada avukat kıza tek taşlar ailesi ile sohbet ler ortam güzel kimse beni ve çocuklarımı aramıyor tabii .Ben güçlü durmaya çalışıyorum ama bildiğimiz depresyonun dibine vurdum etrafa burnum dik .İşimi de kaybettim eski eşimin o da ihanetidir bana !!Üzgünüm karmaşık anlattım biliyorum derdim şu ki eski eşim dün geldi yine özür diledi(adiiii ne istediğini bilmez karaktersiz)bu kızdan ayrılmış ben karımla barışıyorum demiş çocuklarım var demiş şimdi aklına geldi(bu arada barışma yok)bizim dürüst ahlaklı avukat kız(eski eşimin ailesi öyle buluyormuş)biz barıştık sanıp eski kayınvalideme gitmiş ağlayarak bütün aileyi toplamış eğer seatlle ‘la barışırsa ben kızlığımı verdim kendimi öldürürüm diye!!Allahım diyorum ben ne günah işledim de bu insanlar bana dolandı neden yolumda giderken bunları duyup üzülüyorum!bilmiyorum sadece bir dert yanış bu çeyreğini anlatabildim dertlerimin soru sorarsanız cevaplarım karmaşığım kusuruma bakmayın