Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç depresyona girmeyin kurtulduğunuza sevinin bence. Çocuklarınızın öyle bir baba figürüne ihtiyacı yok bence.
Güçlü duruşunuzdan dolayı tebrik ederim.
Sakın iletişime geçmeyin.
Pisliklerinde boğulsunlar.
Aman yarebbil alemiyn, ülke adaleti “kızlığımı verdim kendimi öldürürüm” diye çığıranlara mı emanet of of of.. Ben iptal.
Çok geçmiş olsun konu sahibi ya inan diyecek söz bulamıyorum kocanız hakketen bulmuş belasını, iki manyak birbirini eyler artık
Ortada size ait bi dert göremedim. Eski eşiniz bulmuş müstehakını muhatap olmayın siz yolunuza bakın. Bu avukat hanımın yaptığı ettiği onun boynuna size kim taşıyorsa bu bilgileri onu da çıkarın hayatınızdan
Ortada size ait bi dert göremedim. Eski eşiniz bulmuş müstehakını muhatap olmayın siz yolunuza bakın. Bu avukat hanımın yaptığı ettiği onun boynuna size kim taşıyorsa bu bilgileri onu da çıkarın hayatınızdan
Bana ait derdim ne biliyor musunuz ?ağır geldi yaşadıklarım ve aşamıyorum herşeyden bütün benim kontrolüm dışında gelişenlerden bile olumsuz etkileniyorum ne diyim net bir toparlanma yaşayamadım kısacası ve sırf onlara çöküşümü göstermemek için çok iyi durumdaymış gibi görünmekten yoruldum belkide ve yeni yeni yüzleşiyorum kendimle bazen gerçekten kafam çok rahat mutluyum bazense neden diyorken buluyorum kendimi