• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi eşime anlatamıyorum,cok yorgunum kızlar

utku

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
944
143
323
44
benım esım harıka bır ınsan.ıstedıgım hersey var kendısınde 1 sey harıc.dıceksınızkı rahat batıyor sana.cok yorgunum artık anlatamıyorum.hergun soyluyorum hergun aynı.bende sıkıldım anlatmaya calısmaktan.kızımız var 2 yasında allahıma cok sukur.esım cok dagınık onunu kesemıyorum.cocuk olmadan once bır sekılde halledıyordum.calısmıyorum bu arada.butun gun temızlık yemek mısafır vs ugrasıyordum ama evım tertemızdı ıcım rahattı.
su an oturdugum ev 150m bır ev ve buyuk.ctesı esıme verdım kızımı ben temızlık yaptım butun gun yemek bıle yemeden.bıttımı dersenız bıtmedı temızlık cocuk olunca daha bır hıjyenık olması gerekıyor yere atıyor yerden yıyor vs vs.bır baslayınca 4gun suruyor evın komple temızlıgı.neyse ctesı temızledım bayagı bır esımle kızım pazar gunu herseyı eskı halıne cevırmeyı basardılar.dıyorumkı aldıgını aldıgın yere koy senın yuzunden temızlık 1 saat daha fazla uzuyor.onu yerıne gotur bunu gotur.ben dıyorum ben dınlıyorum.tum komsuların evı pırıl pırıl benımkıyse dagınık.pıs degıl ama.dıyorumkı utanıyorum askım komsular gelınce herkesın evı duzgun tertıplı kocam dagınık de dıyor bana.nıye ınsanlara kocamm dagınık dıyeyım kı.bende soyle yapıyorum bırı sana gelıcem deyınce yarım saat sonra musaıt olurum dıyorum bır hızla baslıyorum toparlamaya kızımlada bogusarak tabı.aslında hergun sabahtan topluyorum supuruyorum ama bazen yemek kızıma corba kahvaltı derken yorulup bugunde kalsın deyınce mısafır gelecegı tutuyor.canım kocama nasıl laf anlatsam bılmıyorum yardım lutfen

pis olmasinda daginik olsun
dert degil bence
iki dk da toplarsiniz
ama esinizede yaptirin
3 kere 5 kere 10 kere söyleyin
oda toplasin
alissin

Eviniz pislenmiyor, dağılıyor sadece..Kendinize bu kadar yüklenmeyin.
Benim eşim de çok dağınıktır. Artık alıştım ben de eskisi gibi yormuyorum kendimi.
Eskiden sürekli tin tin dolanıp duruyordum evin içinde.. Özellikle hafta sonları..
Ev savaş alanına dönüyor çünkü :) Çocuğumuz da yok üstelik...
Şimdi pazartesiye kadar bir şey yapmıyorum.. Temiz olduktan sonra dağınık olmasının pek de önemi yok..
Fazla üzmeyin kendinizi bu konuyla ilgili bence..

Bi insan dolabın içinden kıyafet alırken, o dolabı nasıl bit pazarına çevirir?
Bunu yapmak bir kaç saniyesini almıyor benim eşimin :)

pis olmasinda daginik olsun
dert degil bence
iki dk da toplarsiniz
ama esinizede yaptirin
3 kere 5 kere 10 kere söyleyin
oda toplasin
alissin

yaptırıyorum surayı temızle topla deyınce yok demez.ama kurtulamadık ıste bu sorunundan hep boyleydı boylede kalıcak heralde

aksı gıbı benım esımın tek duzgun oldugu yer elbıse dolabı orayıda kımse gormuyor.bazen sakalasıyoruz annene dıcem senı bakalım boylemı ogretmıs dıyorum dolabımı gosterırım dıyor.ınanmaz dıyor.kaynanamda bılıyomus dagınıklıgını kendı soyledı ne yapalım cekıcez

Eviniz pislenmiyor, dağılıyor sadece..Kendinize bu kadar yüklenmeyin.
Benim eşim de çok dağınıktır. Artık alıştım ben de eskisi gibi yormuyorum kendimi.
Eskiden sürekli tin tin dolanıp duruyordum evin içinde.. Özellikle hafta sonları..
Ev savaş alanına dönüyor çünkü :) Çocuğumuz da yok üstelik...
Şimdi pazartesiye kadar bir şey yapmıyorum.. Temiz olduktan sonra dağınık olmasının pek de önemi yok..
Fazla üzmeyin kendinizi bu konuyla ilgili bence..

dedım ya aslında cokta buyutulecek bırsey degıl ama baskalarının evını gorunce ınsan uzuluyor elde degıl.

Öncelikle sabır diliyorum sana,bana ve hepimize..
Ben çalışıyorum ve 9 da evden çıkıyorum,oğlumla eşim 8 de çıkıyorlar,arkalarından topla süpür bende bıktım.
Akşam geliyorum yemek ,ödev vs.Pis olmuyor evim ama dağıtılıyor.Eşimde çok rahat oğlum da ,ben sinirlenince üzülüyorlar ama devam etmeyi de başarıyorlar.Eşimle bu sebepler yüzünden bu ara konuşmuyoruz hatta küsüz.Milletin onca derdi varken biz bu yüzden tartıştık.Ne zaman disiplinli olacaklar o zaman barışıcam.Çok taktım kafama çünkü.Aldıklarını yerine koysalar ben bu adar yorulmam.Yaşlandım valla.Rahat olamıyorum,eşim 2 gündür yerde oturuyor bu yüzden.Kızıyormuşum aslında kızmıyorum oturmayı bilmiyorlar :(((( kumanda yerde,yastıklar bir tarafta..kalktın madem düzelt dimi,neden ben arkadan topluyorum?? Diyorum bazen hiç dokunmayım ama yok duramıyorum..Su içtikleri bardak bile masa üzerinde..Çamaşırlar sepet üzerinde neden içinde değil..yani ne var içine atsalar..Sölemekten yapmaktan bıktım.Bakıyorum millet üstünü değiştirmiş çıkmış,ben etrafı toplamaktan doğru düzgün giyinip çıkamıyorum evden:(((((( Bunaldım..geçen yıl hastalanmıştım ilaç kullanmıştım,ilaç bana çok iyi geldi ama yan etkileri çok olduğu için bırakmıştım.Sizin yüzünden yine hastalanıcam diyorum ama kimin umrumda..Böyle işte,kızınca da üzülüyorum kıyamıyorum..Bana kıyıyorlar ..Titizlik hastalığı filan değil bu,normal yani istediklerim ,herkes aldığını yaptığını yerine koymalı...Hizmetçimiyim evde ben:(((Annemiyim eşmiyim valla bilmiyorum...Çalışmasam neyse hadi dicem de...neyse böle işte,ben önüne geçemedim..:(((((((

Kimbilir kaç kere " uygulamalı olarak " en altta yada ortalardaki kıyafeti almak için diğerlerini yana koy , al , sonrada yerleştir dedim , uygulattım ama nerdeeee . Sanki hiç söylememişim , göstermemişim gibi aralardakini çekip alıyor , sonrası görüntüyü tahmine dersiniz tabi :37:

Ben çalışıyorum ve 9 da evden çıkıyorum,oğlumla eşim 8 de çıkıyorlar,arkalarından topla süpür bende bıktım.
Akşam geliyorum yemek ,ödev vs.Pis olmuyor evim ama dağıtılıyor.Eşimde çok rahat oğlum da ,ben sinirlenince üzülüyorlar ama devam etmeyi de başarıyorlar.Eşimle bu sebepler yüzünden bu ara konuşmuyoruz hatta küsüz.Milletin onca derdi varken biz bu yüzden tartıştık.Ne zaman disiplinli olacaklar o zaman barışıcam.Çok taktım kafama çünkü.Aldıklarını yerine koysalar ben bu adar yorulmam.Yaşlandım valla.Rahat olamıyorum,eşim 2 gündür yerde oturuyor bu yüzden.Kızıyormuşum aslında kızmıyorum oturmayı bilmiyorlar :(((( kumanda yerde,yastıklar bir tarafta..kalktın madem düzelt dimi,neden ben arkadan topluyorum?? Diyorum bazen hiç dokunmayım ama yok duramıyorum..Su içtikleri bardak bile masa üzerinde..Çamaşırlar sepet üzerinde neden içinde değil..yani ne var içine atsalar..Sölemekten yapmaktan bıktım.Bakıyorum millet üstünü değiştirmiş çıkmış,ben etrafı toplamaktan doğru düzgün giyinip çıkamıyorum evden:(((((( Bunaldım..geçen yıl hastalanmıştım ilaç kullanmıştım,ilaç bana çok iyi geldi ama yan etkileri çok olduğu için bırakmıştım.Sizin yüzünden yine hastalanıcam diyorum ama kimin umrumda..Böyle işte,kızınca da üzülüyorum kıyamıyorum..Bana kıyıyorlar ..Titizlik hastalığı filan değil bu,normal yani istediklerim ,herkes aldığını yaptığını yerine koymalı...Hizmetçimiyim evde ben:(((Annemiyim eşmiyim valla bilmiyorum...Çalışmasam neyse hadi dicem de...neyse böle işte,ben önüne geçemedim..:(((((((

İnan çalışmadığım halde durum aynı , eşim ve kızım evde yokken ev yeni gelin evi gibi . Eve giriş yaptıklarından yarım saat sonra o evde sanki hiçşey yapılmamış. Hergün bir öncesinin aynısı , bende bıktııımmmm :53:

ah kelin ilacı olsa... :37:

Ben de eline viledayı süpürgeyi vericem anca o zaman yapıyor.Benim yöntemim bu.
İçinden gelerek yapsın kendi düşünsün kalksın toplasın dersen onu yapması zor.

Benim eşimde aynı canım.
Bence değiştiremezsin huyunu.
Düzen, tertip nsanın içinden gelecek.
Dolaptan bir gömlek pantolon alır.Bütün askı yerlerde.
Bir de benimkinin çekmece kapatmama sorunu var.
Açtığı çekmece kalır öyle.

zaten ev mis gibi olunca kimse aramaz dagınık olunca peşpeşe gelirler :52:

evet ya kabus gıbıler.bırara evı komple esıme temızlettım bır kızdı bır kızdı bana.bakıslarıyla tabıı.bıseyde dıyemıyor.yınede dagıttı valla hıc umrunda degıl.kızım 24 aylık kucuk daha tamam anne yapmam dıyor yıne yapıyor.bıskuvı gofret kırıntıları heryerde masallahımız var.esım yastıkları bıraktı koltukların yastıgı var onda yatıyor yaaaa.tabı onu duzeltene kadar maf oluyorum.evde elyaf yastıklar var boy boy ustune esıme bellonadan ortopedık yastık aldım kullanmıyor.kızıma cıkolata verıyor yesın dıye oda elınde erıyor elını kanepelere perdeye halıya suruyor bır gelıyorum salona kızıyorum bısuru.arkadas madem verdın cıkolatayı bıtırınce sılsene ıslak mendılle elını dımı ama.su ıctıgı bardagı lavaboya koyuyor benımkıde eeeeallahın kulu bulasık makınası dıbınde atıversene ıcıne.ne bıleyım sınırım bende.belkıde dert bıle degıl bunlar ama ıste ınsan gerılıyor

İnan çalışmadığım halde durum aynı , eşim ve kızım evde yokken ev yeni gelin evi gibi . Eve giriş yaptıklarından yarım saat sonra o evde sanki hiçşey yapılmamış. Hergün bir öncesinin aynısı , bende bıktııımmmm :53:

benımkıde gelıyor eve aaaa temızlemıssın ortalıgı askım nasılda bellı oluyor dıyor bıde gıcık oluyorum.hah dıyorum hep boyle kalsın temız temız.tepkı su senı cok sevıyorum askım nıye yoruyosun kendını boyle.ne denır suna sınırımde gecıyor hemen

zaten ev mis gibi olunca kimse aramaz dagınık olunca peşpeşe gelirler :52:

aynen katılıyorum ev temız kımse gelmıyor.herkesı tek tek arayıp cagırasım gelıyo okadar yanı.benım komsular gayet ıyı ve yardım sever.ev sahıbımde oyle cok ıyıler.hangı komsuya gıtsek muhakkak bıseyler yapar.mutfak ve yemek odası beraber.buyuk yanı.herkes tv sını koltuk takımını mutfaga koymus.hem pasta pogaca yaparlar cay demlerler hem otururuz sohbet ederız.ben ne zaman pasta pogaca yapsam kımse gelım demıyor ne zaman evde ıkramlık bısey yok tlf calıyor.nasıl bılıyolar anlamıyorum valla.kızım kucuk oldugu ıcın bı taraftan evı tola dıger taraftan kek pasta vs bıseyler at fırına surunuyorum.onlar gelınce yapmak ıstemıyorum cunku kızım koltuklara cıkıyor zıplıyor bır gozden kacırırsam kotu yanı.her odada gezıyor.tv salonda benım.yemek odası takımım mutfakta.dolayısı ıle kızımda salonda olmak ıstıyor.offf offf.su mısafırlıge gelecekler bırgun onceden desede rahat etsem yahuuu

bence bunu çok fazla dert etme buna da şükür et hiç kimse dört dörtlük olamaz bak herşeyiyle istediğin gibi bi eşmiş bırak bi dağınıklığı olsun tertipli düzenli olupta eve geç giden gece gündüz içen erkeklerde var hem hangimizin eşi çok tertipli ki benim eşimde farklı değil yani yatak odasında sigara içer her seferinde yere kül döker banyoda sigara içer yerde küller paspasta kül eve bi gelir salonda koltuğun üstünde komple onun kıyafetleri oluyo e ne yapalım tek derdimiz dağınıklıkları olsun önemli olan başka dertlerimiz olmasın bence haline şükür et derim eşininin de dört dörtlük olmasını bekleme belkide sende onun sevmediği bişeyi yapıyosundur ama söylemiyodur

Benim eşimde aynı canım.
Bence değiştiremezsin huyunu.
Düzen, tertip nsanın içinden gelecek.
Dolaptan bir gömlek pantolon alır.Bütün askı yerlerde.
Bir de benimkinin çekmece kapatmama sorunu var.
Açtığı çekmece kalır öyle.

hahaha aynı benımkı.bunlar tek tıp doguyor sanırım.yalnız esım bu huyunu bıraktı.acık bıraktıgı cekmeceye kızım kafasını carpıp salya sumuk aglayınca kotu oldu cok.kızına gelınce nasılda yapıyor dımı

bence bunu çok fazla dert etme buna da şükür et hiç kimse dört dörtlük olamaz bak herşeyiyle istediğin gibi bi eşmiş bırak bi dağınıklığı olsun tertipli düzenli olupta eve geç giden gece gündüz içen erkeklerde var hem hangimizin eşi çok tertipli ki benim eşimde farklı değil yani yatak odasında sigara içer her seferinde yere kül döker banyoda sigara içer yerde küller paspasta kül eve bi gelir salonda koltuğun üstünde komple onun kıyafetleri oluyo e ne yapalım tek derdimiz dağınıklıkları olsun önemli olan başka dertlerimiz olmasın bence haline şükür et derim eşininin de dört dörtlük olmasını bekleme belkide sende onun sevmediği bişeyi yapıyosundur ama söylemiyodur

evet aslında yapıyorumdur ama derse yapmam bıdaha ben.kı derde kendısıde.dedım zaten rahat batıyorda olabılır dıye ama bazen ınsan cok gerılıyor.bıraz once yazdım kızma olayımın nedenını.kızı kafasını carpınca hemen cekmecelerı kapamaya basladı hıc acık bırakmadı.demekkı ısterse oluyor ona kızıyorum ben.yoksa harıka bır erkektır cokta sever benı kızını.

evet aslında yapıyorumdur ama derse yapmam bıdaha ben.kı derde kendısıde.dedım zaten rahat batıyorda olabılır dıye ama bazen ınsan cok gerılıyor.bıraz once yazdım kızma olayımın nedenını.kızı kafasını carpınca hemen cekmecelerı kapamaya basladı hıc acık bırakmadı.demekkı ısterse oluyor ona kızıyorum ben.yoksa harıka bır erkektır cokta sever benı kızını.

benim ki onuda yapmıyo dolaptan bi kıyafet bile almaz herşeyi benden isterser herşeyi benden bekler bişey diyincede git sen benim yerime bütün işleri hallet ödemeleri yap toptancılara siparişleri ver bende evde oturuyım temizliği yemeği yapıyım der

Back
X