Yok kaçarak evlenmedim kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz taşınalım diyorum hayır diyor çok denedim ama hep hayırKaçarak mı evlendin canım? Anladığım kadarıyla kayınvalidenle beraber oturuyorsun ayrı eve çıkın ya da taşının uzaklaşın ordan. Aslında eşin sana sahip çıksa anne o benim karım dese o Kadın susar belki.
Hahahahha allahımBir güzel cinnet geçir korkut şunların gözünü. Seni ezmişler istediklerini yapıyorlar. Kayınvalidelerin yatacak yeri yok.
Şimdiden hepinizden özür diliyorum
Benim yaşım 20 küçüksün diyebilirsiniz ama herkesin bir hayali vardır ya ben eşim için okulumdan herşeyimden vazgeçip ona gittim evlendik İzmir’e gelin gittim doğum yaptım bir oğlum oldu doğumda oğlumun kurbanını kestik ben sezeryan oldum ve durumum çok kötüydü nefes alamıyordum kaynanam bana asla sormadan kurbanımı kendi akrabalarına dağıttı kalanınıda evimde akrabalarını çağırıp hepsini yedi olay yemeleri değil ben asla hesaba alınmadım ve benim bir teyzem var İzmir’de inan biraz et ayıralım dedim bağırdı kaynanam çığlak attı vermem vermem evimdeki misafirleri kovdu eşimin tepkisi hiçbirini sadece sustu ben çok ağladım çocuk hayalimden vazgeçtim o günden sonra ve asla hakkımı helal etmiyorum birdahaki çocuk doğurmayı düşünmüyorum şimdi 2 ay sonra oğlumun doğum günü benim orda kimsem yok oğlumun doğum gününü kutlamak istemiyorum dedim eşime onlar yüzünden kaynanam diyor biz kutlarız yine akrabalarını çağıracak akrabaları da bana iftira attılar eşimin teyzesine kadar her şeyime karışıp laf söylüyorlar şimdi söyleyin ben bu işten nasıl işin içinden çıkarım onlar yüzünden oğlumun doğum gününü kutlayamaz oldum ben hakkımı helal etmiyorum
Haklısınız ablacım allah razı olsunAilene gidip kalıyor musun peki hiç. Mesela ailenin yanına gittiğin bir hafta orda kutlayın kendi aranızda burda da erkek tarafı ile kendi aralarında kutlarlar. İki tarafı da idare edip kaynananın yaptıklarını dert etme kafanda düşünüp kendini üzme.Sen bu durumda ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin kardeşim. Anlatabildim mi?
Çok tik ederim aşlah sizden razı olsunAdak eti adayan kişi tarafından yenilmez tamamı dağıtılır, doğrusu budur.
Teyzenize vermemesi hakikaten ayıp olmuş, eşin umarım hep yanında olur tavrında, mutlaka tavrını mesafeni koy.. Kendini asla bunlar yüzünden mutsuz etme, daha gençsin minicik evladın var bu sebeplerle hayata tutun ve mutlu ol, gerekirse mutluluğunla insanları kıskandır imrendir ama kendinden taviz verme.
Aynen öyle yaşım küçük diye hesaba hiç alınmadımHahahahha allahım
Helal sana bence de böyle yap biraz gümrüğünü masaya vur yaşın küçük diye ezmişler seni.
çok haklısınız allah razı olsun sizden hiç saygı mı bozmadım küçüçük oğluma bile hakaret diyorlar yok maymundan önce doğmuş bilmem neBir güzel cinnet geçir korkut şunların gözünü. Seni ezmişler istediklerini yapıyorlar. Kayınvalidelerin yatacak yeri yok.
Haklısınız çok tşk ederimBiraz cazgırlık biraz içinden çıkacak olan canavar herşeyi çözer. Ne olmuşsa sessizliğinden olmuş. Doğum gününü kendi ailemle geçiricem deyin başbaşa eşinle oğlunla kutla madem kendi ailen yok ne gerek var eş tarafını doyurmaya. Hem corona var de çık işin içinden. Birdahaki konularda da baskın olmaya çalış yoksa üste çıkan çok olur. 10 sene sonra bu sessiz hallerine çok üzülür pişman olursun.
Halbuki sen doğurdun o çocuğu saçmalıkAynen öyle yaşım küçük diye hesaba hiç alınmadım
d
çok haklısınız allah razı olsun sizden hiç saygı mı bozmadım küçüçük oğluma bile hakaret diyorlar yok maymundan önce doğmuş bilmem ne
Çok tik ederim allah razın olsun dediklerinizi uygulayacağımSusma madem öyle diyor sizin soyunuz de. Kendilerine gelsinler bu senin elinde sessiz sakin kalma cevap vermek saygısızlık değildir üzülme gececek hepsi evladına odaklan daha çok mesafeli ol lütfen
Sende bu ana kuzusu eş varken işin zor. Sesini çıkartmazsan kaynanan her geçen gün dozunu arttırır.Şimdiden hepinizden özür diliyorum
Benim yaşım 20 küçüksün diyebilirsiniz ama herkesin bir hayali vardır ya ben eşim için okulumdan herşeyimden vazgeçip ona gittim evlendik İzmir’e gelin gittim doğum yaptım bir oğlum oldu doğumda oğlumun kurbanını kestik ben sezeryan oldum ve durumum çok kötüydü nefes alamıyordum kaynanam bana asla sormadan kurbanımı kendi akrabalarına dağıttı kalanınıda evimde akrabalarını çağırıp hepsini yedi olay yemeleri değil ben asla hesaba alınmadım ve benim bir teyzem var İzmir’de inan biraz et ayıralım dedim bağırdı kaynanam çığlak attı vermem vermem evimdeki misafirleri kovdu eşimin tepkisi hiçbirini sadece sustu ben çok ağladım çocuk hayalimden vazgeçtim o günden sonra ve asla hakkımı helal etmiyorum birdahaki çocuk doğurmayı düşünmüyorum şimdi 2 ay sonra oğlumun doğum günü benim orda kimsem yok oğlumun doğum gününü kutlamak istemiyorum dedim eşime onlar yüzünden kaynanam diyor biz kutlarız yine akrabalarını çağıracak akrabaları da bana iftira attılar eşimin teyzesine kadar her şeyime karışıp laf söylüyorlar şimdi söyleyin ben bu işten nasıl işin içinden çıkarım onlar yüzünden oğlumun doğum gününü kutlayamaz oldum ben hakkımı helal etmiyorum
Aç gözlü kv ve akbabaları seni böyle sindirmelerine izin mi vericen okulunu hayalini bırakıp gittiğin kocan ne işe yarıyorŞimdiden hepinizden özür diliyorum
O kadar haklısınız kiAç gözlü kv ve akbabaları seni böyle sindirmelerine izin mi vericen okulunu hayalini bırakıp gittiğin kocan ne işe yarıyor
Yok yani önce sen kendini ezdirme böyle yamyamlara bazı insanların hayattaki tek gayesi yeme içme üzerine kuruludur bunlarda onlardan eşinde koruyup kollasın seniO kadar haklısınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?