derdimin dermanı varmı

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
anlatabilceğim dertleşebilceğim kimse de yok o yüzden burdayım.

3buçuk yıllık ilişkim vardı gayet iyi gidoyoduk seviliyodumda seviyordumda.ne oldu bilmiyorum bugün hafif tartıştık hep alttan alırım kavga çıkmasın diye blöf yapmak için beni sevdiğindenden eminmisin dedim cevap değilim oldu ben şok oldum .

kandıyodur diye düşündüm çünkü hep kandırr .ciddiye almadım ama durum git gide ciddleşti heyecan kalmamış sevgisinden emin olamıyomuş ama düzeltmek istiyomuş yoluna koyckmış zamanla.

ayrılık lafı geçince kriz geçirim bide uzaktayız ayrıca birliktede olduk.herşeyi geçtimde insann sevgisi nasıl azalır hiç mi anlamaz bi anda mı fark eder..ayrılmayı düşünmüyomuş ne olursa olsun yanmda olckmiiş.

şimdi ara verdik.zaman istedi benden bnde verdim.caresiz bi haldeyim ne yapcğimı bilmiyorum onun sevgisine çok inanırdım içim titrerdi sarıldığında .

ne olur böyle kızlar??

suan o kadar doluyum ki şimdiki zamanımı geleceğimi geçmişimi düşüneyim..

anlatabilceğim dertleşebilceğim kimse de yok o yüzden burdayım.

3buçuk yıllık ilişkim vardı gayet iyi gidoyoduk seviliyodumda seviyordumda.ne oldu bilmiyorum bugün hafif tartıştık hep alttan alırım kavga çıkmasın diye blöf yapmak için beni sevdiğindenden eminmisin dedim cevap değilim oldu ben şok oldum .

kandıyodur diye düşündüm çünkü hep kandırr .ciddiye almadım ama durum git gide ciddleşti heyecan kalmamış sevgisinden emin olamıyomuş ama düzeltmek istiyomuş yoluna koyckmış zamanla.

ayrılık lafı geçince kriz geçirim bide uzaktayız ayrıca birliktede olduk.herşeyi geçtimde insann sevgisi nasıl azalır hiç mi anlamaz bi anda mı fark eder..ayrılmayı düşünmüyomuş ne olursa olsun yanmda olckmiiş.

şimdi ara verdik.zaman istedi benden bnde verdim.caresiz bi haldeyim ne yapcğimı bilmiyorum onun sevgisine çok inanırdım içim titrerdi sarıldığında .

ne olur böyle kızlar??
Düzgünce söylemiş durumu düzeltmek istediğini siz de olayı büyütmeden bu yönde davransanız. Demek ki ni sorunu varmış ama şimdiye kadar söyleyememiş. Bence çözümüne odaklanın. Ama benim anlamadığım nokta şu birlikte olduysanız belli ki zorla değil sizin isteğinizlw. Birlikte olmak karşısındaki de isteyerek olduysa neden ayrılmamak için sebep olsun ki

Yılların getirdiği süreç sizin ilişkinizide yıpratmış belli ki..
Erkek arkadaşınız bakımından ne aşk ne sevgi ne heyecan kalmış sadece alışkanlık
Üzgünüm ama bu durum düzelmez.. hep diyorum yinede diyeceğim
İlişkileri uzatmak çok yanlış.. sonunda geneli bityor..
Ve birde birlikte olmuşsunuz.. Herşey yaşanmış ve bitmiş..
Zamana yenilmiş..

Düzgünce söylemiş durumu düzeltmek istediğini siz de olayı büyütmeden bu yönde davransanız. Demek ki ni sorunu varmış ama şimdiye kadar söyleyememiş. Bence çözümüne odaklanın. Ama benim anlamadığım nokta şu birlikte olduysanız belli ki zorla değil sizin isteğinizlw. Birlikte olmak karşısındaki de isteyerek olduysa neden ayrılmamak için sebep olsun ki
ondan çok sevgisinin bitmesine üzülüyorum

ondan çok sevgisinin bitmesine üzülüyorum
Hmm anladım.. Bi süre uzak dursanız belki özlediğini sevdiğini hisseder. Bazen olur çünkü öyle insan kafa karışıklığı yaşar anlık sorunları soğuma olarak düşünür

Üstüne düşme seni seven sana ihtiyacı olan gelir. Yoksa kimseyi zorla tutamayız canım başlarda çoooook zor. Hafifliyor sonra ama sevgisi aşkı bitenleri anlamam ben pek zaten durup dururken.. Başka şeylerle oyalanmaya çalış.

Zaman istiyorum demenin meali "sikildim azcik yeni limanlara yelden acayim, ama sende kenarda dur, olurda umdugumu bulamazsam geri donebilirim"..uzgunum ama boyle..

allah yar ve yardimcin olsun..

Biraz zaman ver belki bunalmıştır yada bi sıkıntısı vardır.
Bana da ara ara olur öyle herkesi her şeyi bırakıp kafa dinlemek isterim.
Sen sordun mu seninle ilgili bi sorun var mı diye?

Bence ayrılmışsınız geçmiş olsun.Senin tepki göstereceğini bildiği için mola verelim demiş.
Dermanı da maalesef yok.Birisi seni sevmiyorsa sevmiyordur artık ağzınla kuş tutsan da faydası olmaz.
Ha yalvarırsın,kriz geçirirsin seni aramaya devam eder ama biten sevgi geri gelmez.
Şu durumda en güzeli senin ayrılıp en azından gururunu kurtarman olur.

Eger dinlersen sana nacizane tavsiyem
Sakin bu surecte ustune dusme bunaltma ve bogma..daha da uzaklasir
Biraz kendini dinlemesine kafasini toplayip iliskinizi degerlendirmesine firsat ver
Sık sık arama emin ol seviyosa bu sureci atlatirsiniz sana dusen uzuntunu belli etmemek dert yanmamak ve bunaltmamak bunlari yap gerisini zamana birak derim

Uzun soluklu çoğu ilişkinin geçtiği bir süreç bu.
Hele ki uzak mesafe arası yaşanan bir ilişki.
Çok normal karşılıyorum.
İnsan sevdiğini her an yanında, bir nefes uzağında istediği için 'evlilik' adlı bir kurum var.
Zamanla yoksunluklara alışmayla birlikte, ilişkinin önemi ve 'sevgi' karmaşası yaşanıyor.

Size tavsiye edeceğim şey, ara verme diye bir şeyi kabul etmeyin.
Bu erkek dilinde 'sen bir orada dur, beni sık boğaz etme hayatımı yaşayayım, eğer pişman olursam geleceğim' dir.
İlişkinize devam etmek istiyorsa, kurtarmak için beraberce el birliği vermeniz gerektiğini, buna aşacağınıza inandığınızı anlatın.
Bu zorlu zamandan geçip evlenen bir çok tanıdığım var.
Eğer istemiyorsa da, yapılacak bir şey yok.
Gururunuzu takının, üzüntünüzü içinize atın.
Derin bir nefes alıp, arkanızı dönün ve yeniden başlayın...
İnanın ki acısı da geçiyor, izi kalsa da geçiyor...

X