derdin derdimdir...

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
Hanımlar bu kez çok sevdiğim bir dostumun sıkıntısı için yardım bekliyorum..Canım arkadaşım bir yıllık nişanlısından ayrıldı..gelinlik,ev vs. tüm hazırlıklar tamamdı..k.v adayının yılanlığından ötürü canım arkadaşımın hayalleri bitti..şuan farklı şehirlerdeyiz dün en son konuştuk ve yeni bir hayat kurmaya karar verdim, evlenmeyi düşünmüyorum artık dedi,çok kötüydü..Alt üst olmuş..Şuan telini kapamış ve ailesinden kimsenin nosu yok..Başından böyle bir durum geçen ya da empati kurabilen arkadaşlarım sizce ne yapmalıyım, elimden ne gelir onun için?

çok sevdiğim, eşimin de yakın arkadaşı olan biri var..biliyorum şuan çok erken ama acaba onla tanıştırsam çivi çiviyi söker mi? biraz kendine gelirmi? ya da napsam bilemedim..yardımcı olmak istiyorum..

Son düzenleme:
Merhaba
ne güzel sizin gibi bir dostunun olması duygulandım doğrusu :)
Yerinizde olsam imkanım varsa bir yüzyüze konuşurdum
hemencecik başkasıyla evlenmek demek işi çok kadere atmak demek sonuç muhtemelen kötü olacak ama belki düşük ihtimal iyi olur bilmiyoruz tabi de riske değer mi?Çünkü hala içinde bir acı var ve her anıda önceki kişiyi hatırlayacak mesela o olsaydı şöyle derdi böyle yapardı vs vs Bence önce bir sakinleşip kafasını toparlamalı sonra denemeli başkasıyla istiyorsa ..

Merhaba
ne güzel sizin gibi bir dostunun olması duygulandım doğrusu :)
Yerinizde olsam imkanım varsa bir yüzyüze konuşurdum
hemencecik başkasıyla evlenmek demek işi çok kadere atmak demek sonuç muhtemelen kötü olacak ama belki düşük ihtimal iyi olur bilmiyoruz tabi de riske değer mi?Çünkü hala içinde bir acı var ve her anıda önceki kişiyi hatırlayacak mesela o olsaydı şöyle derdi böyle yapardı vs vs Bence önce bir sakinleşip kafasını toparlamalı sonra denemeli başkasıyla istiyorsa ..

sağolun o sizin güzel görüşünüz..:))
evet yeni birinin hemen sunulması çok itici..
2 gün sonra benim bulunduğum şehre gelcek yüzyüze teselli edicem inşallah..
yalnız ne derim tam da bilemiyorum..
yani laf olsun diye konuşmak istemiyorum..

çok sevdiğim, eşimin de yakın arkadaşı olan biri var..biliyorum şuan çok erken ama acaba onla tanıştırsam çivi çiviyi söker mi? biraz kendine gelirmi? ya da napsam bilemedim..yardımcı olmak istiyorum..

çıvı çıvıyı söker ama önce acısını cekıp,bu olayı sindirmesi lazım..

yoksa anıden patlak verır hersey..

suan her baktığı kısıde,ayrıldığı kısıyı görür..dıger cıvıye yazık olur..

Öncelikle arkadaşınız kafasını dinlesin toparlansın yeni birisiyle tanışmak için çok erken ayrıca Şu unutmayın siz tanıştırırsınız iyi olursa kendilerinden,kötü olursa sizden bilirler.

çıvı çıvıyı söker ama önce acısını cekıp,bu olayı sindirmesi lazım..

yoksa anıden patlak verır hersey..

suan her baktığı kısıde,ayrıldığı kısıyı görür..dıger cıvıye yazık olur..

doğru..açıkçası nişanlısıyla arası çok iyiydi ama kv adayına daha fazla sabredemedi..arkadaşımı istemediği için nişanlısını doldurdu ve ayrıldılar..:((
ben de nişanlısını seviyodum yani iyi bi çocuk..evlenince iyi olusunuz vs. dedim ama ya daha kötü olursak,artık ailesini bastıramamasına diye attı yüzüğü..

Öncelikle arkadaşınız kafasını dinlesin toparlansın yeni birisiyle tanışmak için çok erken ayrıca Şu unutmayın siz tanıştırırsınız iyi olursa kendilerinden,kötü olursa sizden bilirler.

haklısınız..zaten ben çok dalmam meseleye öyle bir tanışma dahi olsa kendilerine bırakırım arayı yapayım diye uğraşmam..da yine de tabi dediğiniz gibi olduğu çok oluyo..

ne güzel dostu var..benımde 2 hafta önce bitti..ev esya her sey hazırdı olmadı nefes alamaz durumda oluyorum bazen ama en azndan bır ıkı hafta bı gecsın calısıyormu bılmıyorum ama keske yanınıza gelebılse ..kı gelicekmiş zaman gecırın yanınızda aglasın bırakın..ama dedıgım gıbı en 2 hafta gecsın sıcagı sıcagına ıdrak edemıyosun ama sonrasında sukur dıyosun

Son düzenleme:
yakın arkadaşım 15 gün kala nişanı atmıştı erkek.. kız mahvoldu oturacağı evi bile temizlemişti vs çeyizleri ütüledik hazırladık..
neyse kötü süreçti.... sadece zaman çivi çiviyi söker ama azcık kafa toplasın hayırlısı böyleymiş evlenseydi daha büyük üzücü şeyler yaşayabilirdi.
bizimki kısa süre sonra kız kaçırdığını öğrendi belki de başkasını bulduğu için arkadaşımı bırakmıştı bilmiyorum.. sonra kendiliğinden biriyle tanıştı unuttu gitti diğerini ....

ne güzel dostu var..benımde 2 hafta önce bitti..ev esya her sey hazırdı olmadı nefes alamaz durumda oluyorum bazen ama en azndan bır ıkı hafta bı gecsın calısıyormu bılmıyorum ama keske yanınıza gelebılse ..ama dedıgım gıbı en 2 hafta gecsın sıcagı sıcagına ıdrak edemıyosun ama sonrasında sukur dıyosun

canım benim sana da geçmiş olsun..
inan ben de dün telde bi saate yakın dinledim..
çok üzüldüm..
gelcek bi kaç gün sonra yanıma..
sence nasıl konuşmalıyım?
yani seni ne rahatlatırdı?
acını deşmek istemek ama yanlış anlama canım..

yakın arkadaşım 15 gün kala nişanı atmıştı erkek.. kız mahvoldu oturacağı evi bile temizlemişti vs çeyizleri ütüledik hazırladık..
neyse kötü süreçti.... sadece zaman çivi çiviyi söker ama azcık kafa toplasın hayırlısı böyleymiş evlenseydi daha büyük üzücü şeyler yaşayabilirdi.
bizimki kısa süre sonra kız kaçırdığını öğrendi belki de başkasını bulduğu için arkadaşımı bırakmıştı bilmiyorum.. sonra kendiliğinden biriyle tanıştı unuttu gitti diğerini ....

inşallah unutur arkadaşım da..
sürekli bu olmazsa bidaha asla gbi laflar ediyodu arkadaşım..
evlenmek istemiyorum artık diyo..
ama ben evlensin istiyorum çünkü evinde çok daralıyo..ailesiyle çok anlaşamıyo..
yakın zamanda işinden de çıktı..iyice bunalımda..

içimden bi ses barışmalarını istiyo..çünkü nişanlısı ailesinden çok uzakta yaşıyo, ztn yılda bi kez ancak birlikte olacaklardı..ama dayanamadı işte kızcağız :(

Hanımlar bu kez çok sevdiğim bir dostumun sıkıntısı için yardım bekliyorum..Canım arkadaşım bir yıllık nişanlısından ayrıldı..gelinlik,ev vs. tüm hazırlıklar tamamdı..k.v adayının yılanlığından ötürü canım arkadaşımın hayalleri bitti..şuan farklı şehirlerdeyiz dün en son konuştuk ve yeni bir hayat kurmaya karar verdim, evlenmeyi düşünmüyorum artık dedi,çok kötüydü..Alt üst olmuş..Şuan telini kapamış ve ailesinden kimsenin nosu yok..Başından böyle bir durum geçen ya da empati kurabilen arkadaşlarım sizce ne yapmalıyım, elimden ne gelir onun için?

Kuzenim altı yıllık iliskisi sonunda düğüne bir ay kala hersey hazırlık ayrıldı. Dağıldı resmen. Aradan zamsn gecti toparlandı. Yeni biriyle tanıştı evlendi cocuğu oldu :) yani çivi çiviyi söker degil zamsn herseyin ilacı dogru uygulama olur sanırım

Kuzenim altı yıllık iliskisi sonunda düğüne bir ay kala hersey hazırlık ayrıldı. Dağıldı resmen. Aradan zamsn gecti toparlandı. Yeni biriyle tanıştı evlendi cocuğu oldu :) yani çivi çiviyi söker degil zamsn herseyin ilacı dogru uygulama olur sanırım

Anladım..yani biraz sabredecek ve zamanın kendisini tedavi etmesini beklicek..

Bir ilişkiyi ne kadar süre yaşadın ise yarısı kadar zaman gerekli kadın için benim şahsi görüşüm değil genel olarak hesaplanmış bir bilgidir .
Ama bana sorarsan çok erken yani bu babanın cenazesini gömüp diskoya gitmek gibi yapamazsın . .

Bir ilişkiyi ne kadar süre yaşadın ise yarısı kadar zaman gerekli kadın için benim şahsi görüşüm değil genel olarak hesaplanmış bir bilgidir .
Ama bana sorarsan çok erken yani bu babanın cenazesini gömüp diskoya gitmek gibi yapamazsın . .

Anladım canım..doğru..hayırlısı bakalım..yani bi altı aya ihtiyacı var en az..

Son noktaya gelip de kvalide nasıl bir şey yapmış ki bitmiş her şey. Çok büyük bir şey olması lazım bu noktadan sonra dönülmesi için.

Back
X