• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdini anlatamamak

Sana öyle geliyordur canım..o_O
Açıkça söylüyor Hem de küçücükken bile söylerdi Niye bilmiyorum hiç sevmiyorum ben seni gıcık oluyorum istemiyorum seni yaa diyor Bu cümleleri söylerken yüzğndeki sesindeki nefreti görmeniz lazım

Açıkça söylüyor Hem de küçücükken bile söylerdi Niye bilmiyorum hiç sevmiyorum ben seni gıcık oluyorum istemiyorum seni yaa diyor Bu cümleleri söylerken yüzğndeki sesindeki nefreti görmeniz lazım

Git bi dna testi yaptr , bu işi çöz :) bende kıllandım baksana şuna laflarına

Canim kendimize care olamyruz bazen ama yinede yorum yapmk istedim annenin sana vurmasna izin verme o ani sen yasiyosun tabi ama tepkini koymzsan boyle devam edicek hayatin maffolucak baska odayami gidrrsin naprsn bilemyrm ama asla vurdma

Git bi dna testi yaptr , bu işi çöz :) bende kıllandım baksana şuna laflarına
Ben de inanamıyorum Aklıma tek mantıklı açıklama gelİyor. En büyüğüm ben , diyorum ki demek ki daha anne olmaya hazır değildi, yeni evliydi, çocuk düşünmüyordu kazara oldum belki de ondan istemedi sevmedi hiç beni

Canim kendimize care olamyruz bazen ama yinede yorum yapmk istedim annenin sana vurmasna izin verme o ani sen yasiyosun tabi ama tepkini koymzsan boyle devam edicek hayatin maffolucak baska odayami gidrrsin naprsn bilemyrm ama asla vurdma
Bundan sonra bi daha vurdurmasam ne değişecek Ben geceleri yatarken gözlerimi kapadığımda o anları hala tekrar yaşıyorum Hiç geçmicek

Ben de inanamıyorum Aklıma tek mantıklı açıklama gelİyor. En büyüğüm ben , diyorum ki demek ki daha anne olmaya hazır değildi, yeni evliydi, çocuk düşünmüyordu kazara oldum belki de ondan istemedi sevmedi hiç beni

Valla canım oyle de olsa evlat bu yanı kendı canı kanı nıe sevmesın

Valla canım oyle de olsa evlat bu yanı kendı canı kanı nıe sevmesın
Oluyor demek ki Doğurup sokağa atanlar ölüme terkedenler ne kadar anneyse bu da annedir işte o kadar Oluyor demek ki Annelik de bi nimet Her çocuk doğurabilene analık nasip etmiyor allah

Daha öncede buna benzer bir konu açmıstın sanırım.Buna benzer bir durum çevremde de var bazıları anne olmayı kaldıramıyor sanırım.Senin bu durumdan kurtulmanın tek yolu erkek arkadaş filan degil bence iyi bir meslek sahibi olman ve kendi ayaklarının üstünde durabilmen.Ondan sonra zaten annenin de fikri değişir.

Annen ne kadar dösede sevmediğini de düşünsen,emin ol senin başına bişey gelmesini canının yanmasını istemez.Zıtlaşa bilirsiniz o saygı ister sen sevgi ,orta yolu bulamayacağı yada sana söz geçiremediğini düşündüğü zamanda şiddete başvurabilir.Ama bu seni sevmediği anlamına gelmez.Belki sana bir konuda kızgındır söyleyemiyor acısını bu şekilde de çıkrıyor olabilir.Okuyor musun? Yada çalışıyor musun?

Ayrıca erkek arkadaşına duygusal yönden çok bağlanma,yani her problemini ona anlattığında çare olacağını düşünme..Sorunlarla yüzleşe bilirim. Annemle problemimi ben çözeceğim de..Gelelim neden çalışıp çalışmadığını yada okuyup okumadığını sordum..Annenle biraz da olsun arana mesafe koyman için yani başka bir şehirde- ilçede olup ayda yılda bir görüşürsen senin kıymetini bilir ve zamanla birbirinize ne yanlış yaptıysanız objektif bir şeklide değerlendirirsiniz

Back
X