• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdini anlatamamak

Bundan sonra bi daha vurdurmasam ne değişecek Ben geceleri yatarken gözlerimi kapadığımda o anları hala tekrar yaşıyorum Hiç geçmicek
Haklsin unutmzsin cok iyi anlyrm hissedyrm ama nolur sana vurmsna izin verme bagrsn cagrsn ama kotu oldnu kabullrn takma ama vurdrma kendne sen insansin

Canım benim kendı canın kanın tarafında boyle hıssettırılmek ne zor:( rabbım sabır versın tek kurtulusun okumak meslek sahıbı olmak kendı duzenını kurmak

Daha öncede buna benzer bir konu açmıstın sanırım.Buna benzer bir durum çevremde de var bazıları anne olmayı kaldıramıyor sanırım.Senin bu durumdan kurtulmanın tek yolu erkek arkadaş filan degil bence iyi bir meslek sahibi olman ve kendi ayaklarının üstünde durabilmen.Ondan sonra zaten annenin de fikri değişir.

Annen ne kadar dösede sevmediğini de düşünsen,emin ol senin başına bişey gelmesini canının yanmasını istemez.Zıtlaşa bilirsiniz o saygı ister sen sevgi ,orta yolu bulamayacağı yada sana söz geçiremediğini düşündüğü zamanda şiddete başvurabilir.Ama bu seni sevmediği anlamına gelmez.Belki sana bir konuda kızgındır söyleyemiyor acısını bu şekilde de çıkrıyor olabilir.Okuyor musun? Yada çalışıyor musun?

Ayrıca erkek arkadaşına duygusal yönden çok bağlanma,yani her problemini ona anlattığında çare olacağını düşünme..Sorunlarla yüzleşe bilirim. Annemle problemimi ben çözeceğim de..Gelelim neden çalışıp çalışmadığını yada okuyup okumadığını sordum..Annenle biraz da olsun arana mesafe koyman için yani başka bir şehirde- ilçede olup ayda yılda bir görüşürsen senin kıymetini bilir ve zamanla birbirinize ne yanlış yaptıysanız objektif bir şeklide değerlendirirsiniz

Canım benim kendı canın kanın tarafında boyle hıssettırılmek ne zor:KK43: rabbım sabır versın tek kurtulusun okumak meslek sahıbı olmak kendı duzenını kurmak

Okudum ve okumaya devam ediyorum Hala kurtulamadım Okulum bitsin mesleğim ve evliliğimle kurtulacağıma inanıyorum

Annen ne kadar dösede sevmediğini de düşünsen,emin ol senin başına bişey gelmesini canının yanmasını istemez.Zıtlaşa bilirsiniz o saygı ister sen sevgi ,orta yolu bulamayacağı yada sana söz geçiremediğini düşündüğü zamanda şiddete başvurabilir.Ama bu seni sevmediği anlamına gelmez.Belki sana bir konuda kızgındır söyleyemiyor acısını bu şekilde de çıkrıyor olabilir.Okuyor musun? Yada çalışıyor musun?

Ayrıca erkek arkadaşına duygusal yönden çok bağlanma,yani her problemini ona anlattığında çare olacağını düşünme..Sorunlarla yüzleşe bilirim. Annemle problemimi ben çözeceğim de..Gelelim neden çalışıp çalışmadığını yada okuyup okumadığını sordum..Annenle biraz da olsun arana mesafe koyman için yani başka bir şehirde- ilçede olup ayda yılda bir görüşürsen senin kıymetini bilir ve zamanla birbirinize ne yanlış yaptıysanız objektif bir şeklide değerlendirirsiniz

Erkek arkadaşıma duygusal olarak bağlanmamak elimde değil O bu hayatta bana en çok kıymet veren insan onunla şlk kez sevildiğimi ve önemsendiğimi hissettim ve tertemiz güven veren ömrü boyu bağlanmaya değer biri inanın Ona bağlanmak beni hayata bağlıyor aslında O herşeyim

Okuyorum İki lisans bölümüne aynı anda başladım birini bitirdim biri devam ediyor Ailemin yanındayım ama şehir dışını tercih etmedim izin vermedi annem Okutmam dedi Ben de mecbur kabul ettim İki senem va rokulumun Evliliğe de hemen hemen o kadar var planlarımıza göre Ama annem sevgilime de düşmanlık ediyor ne yapacağımı bilemiyorum

Ben ögretmenim. Eger baski varsa meslek sahibi olmak da care etmiyor. Benim de sorun ablam. Ama annem de ablamin yandasi. Nisanliyim ve nisanlimdan ayirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar anne-kiz. Evlenme arefesindeyim evlenince para vermem onlara diye bana baskiyla 25 bin borc yaptirdilar ve hala benden para istiyorlar. Surekli kavga cikartiyirlar. Abimle ve yengemle aramiz cok iyi onlarla arami bozmaya calisiyor iftira atarak. Dun aksam ablam beni dovdu ve ben asla karsilik vermedim. Pazartesi okul aciliyor. Pazar gunu gidiyorum. Gidecegim ve bir daha da sadece dugun gunu gelip dugunumu yapip geri donecegim. Gormek istemiyorum artik onlari.

Bilmiyorum Evet öyle olabilir Ama tek umudum Elimden ne gelir ki

Aslinda tek cozum meslek sahibi olduktan sonra mesela benim gibi devlet guvenceli bir isin olduktan sonra cekip gitmek. Ben cesaretli degildim her seyi sineye cektim. Eger cesursan ve benim gibi korkak degilsen oyle yap bakalim nasil yola gelirler.

Beni buna benzer olaylar yaşayan en yakın arkadaşımın annesi öksüz büyümüş, arkadaşıma da dünyanın eziyetini yapıyordu. Evlenmek istediğinde yapmadığını bırakmadı ayırmak için. Sizin annelerinizin geçmişinde böyle durumlar var mı?

Benimkinde oyle bir durum yok. Aslinda benim annem ozunde cok iyidir ama hep ablamin aklina uyuyor. O ne derse o nasil davranmasini isterse oyle davraniyor. Ben liseyi anadolu ogretmen lisesinde yatili okudum. Sonra universiteyi baska bir il de okudum yine. Universiteden sonra da atandim 3 yildir baska ilde gorev yapiorum. Yani annemden hep ayriydim. Ablam ise hep evde o yuzden annem o ne derse hep onu yapiyor. Ve annem de saf bir kadin yani her seye hemen inanacak cinsten. Ama ozunde onun etkisinde kalmasa bir melek olabiliro kadar da eminim bundan.

Canim annenle alakali sikintina bisey diyemem ama erkek arkadsina boyle seyleri pek anlatmamani öneririm simdi destek olur gibi gorunur ilerde basina kakabilir (tabi ciddi dusunuyorsaniz)

Erkek arkadaşına annenle ilgili sorunları anlatmamanı tavsıye ederım.Bunlar erkek arkadaşınızla yaşadığınız her sorunda size elektrık,su ve yol olarak geri dönecekdir.

Canim annenle alakali sikintina bisey diyemem ama erkek arkadsina boyle seyleri pek anlatmamani öneririm simdi destek olur gibi gorunur ilerde basina kakabilir (tabi ciddi dusunuyorsaniz)

Erkek arkadaşına annenle ilgili sorunları anlatmamanı tavsıye ederım.Bunlar erkek arkadaşınızla yaşadığınız her sorunda size elektrık,su ve yol olarak geri dönecekdir.

Yok öyle bir insan değil Çok candan çok temiz kalpli Beni gerçekten sahipleniyor Hem arada sıkıntıları yok ama o da ailesinden uzak arası pek yok Aynı durumda gibiyiz Birbirimize muhtacız

Back
X