valla benimde derdim var kendim derman olamiyorum eger yardim ederseniz cok sevinirim gercekten zaten daha once yazdiklarimda genelde hep erkek arkadasim ile ilgili buraya gelis amacim bile sizlerden yardim almak icin 3,5 yillik bir iliskim varcok cok seviyorum onunda beni cok sevdigini biliyorum 23 yasindayiz buarada ikimizde ama artik durumlarin icinden cikamaz oldum hastaydim ve gayet ciddi bir serydi ama ben ilgiyi cok seven biriyim sabah kalktigimda onun mesajlariyla uyanmak istiorum hatta hastaysam cicekler yollasin beni mutlu etsin istiorum oda konuyu acmamak icin susuyor buarada biz ikimizde yurtdisindayiz o suanda turkiyede tatilde ben donemedim parasal konulardan dolayi ve yazliklarinda devamli telefonu duymuyor bide sitede sabah 6 ya kadar arkads grubu ile oturuyorlar sonra oglen 3-4 gibi uyaniyor ve arayan hep ben oluyorum hasataligimda guzel gelismeler oldu ameliyat olmama gerek kalmadi ama nasilsin diye hic sormuyor ki ben neden hastaligimla ilgilenmiyorsun dedigimm halde bile 1-2 kere dedigimin ertesi gunleri sordu o kadar dogumgunlerimi unutuyor 3 senemizde aksam disari ciktik ki oda kiz kardesi gelicekti yanina gununde degil 2 gun oncesinde kutlayalim dedik tabiki ben dedim onuda ve yemek yerken surati asik noldu dedim skldm dior bole bi aksamda bile her zaman ne yazikki bole napicagimi bilemiyorum dun ucuza bilet buldum git gel 80 euro turkiyeye gidicem gidince aslinda ayrilmak istiorum gece disardayim diye yalanla soluyorum naptn diye bile sormuyor sizcede bitmis cok iliski degilmi ayrilmam gerek