Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biri vardı tanıyordum o da böyke tarot marot yaparfu ben küçüktüm cinler musallat oldu sonradan. Ay hiç unutmam çok korkunçtu. Yapmadıkları şey kalmadı ama kadın kurtulamadı maalesef. Hiç korkmuyor musunuz?
Bir derdim var çözüm ariyorum nerde hata yapiyorum diyen arkadaşlar için bu başlıgi açtım tarot açıp sorularınızı yanıtliyorum ve tavsiyelerde bulunuyorum tarot enerjileri ve niyetleri okur..bu köşeye de yazmak istedim karşılığında çok cüzi bir rakam alıyorum. düşünen arkadaslari özele beklerim..oradan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Benim davranışlarımi eleştiren kisi bana hakaret ediyor üstü kapalı zanda bulunuyor asıl saygisiz kim aynaya bakmanızı tavsiye ederim..amacimin para tirtiklamak olduğu fikri sizi iyice aldi götürdü ama inanmışsinız bir kere yapacak birsey yok burda referans vereceğim insanlar var öyle biri olmadığıma dair ama ne yazikki onyargilari parçalamak çok zor..neyse burada kesiyorum iyi günler herkese..
Kurban olayım geri gel, iki hasbihal ediyoruz şurada benim bahsini ettiğim köprü ile ilgilenmez misin? Tamamen iyi niyetliyim, hem inanır mısın köprü boyunca ışıklandırma da var müessesemizin ikramıdır
Biri vardı tanıyordum o da böyke tarot marot yaparfu ben küçüktüm cinler musallat oldu sonradan. Ay hiç unutmam çok korkunçtu. Yapmadıkları şey kalmadı ama kadın kurtulamadı maalesef. Hiç korkmuyor musunuz?