- Konu Sahibi Deniz_balkes
-
Sizi de anlıyorum ahkam kesmek ,insanlara ayar vermeye çalışmak gibi şeyler tatmin edicidir egoyu besler bu gibi platformlarda...nasıl olsa ismi yok resmi yok vur abaliya, yargila gitsin modunda herkes..bu da gizli travmadir ama gorebilene işte...bana gelinceben tamamen iyi niyetle yazmistim öyle bir anda aklima geldi kartlar elimdeyken bakayik dedim ama şu konuda haklısınız buradan sadece tanıtım yapmak istemiştim özelden bilgilerimi verecektim bu kadar tepki alacağimi hesap edemedim neyse uzatmayalım ..konu kapansın ..Tarot ve benzeri fal işlerine bu şekilde yaklaşımlar olabileceğini bal gibi biliyorsunuzdur. Kimse sizinle aynı düşünmek zorunda da değil, hem insanlar sizi tanıyor mu ki güvensin, neyin alınganlığı bu? Bir de trip atmışsınız
Önce bi kendinizi arındırın, o da falla falan olmaz.
Uyari olsa gelirdi yazmazdım sızın gibi vaktimin tamamini burda geçirmiyorum Sizi çirkinliğinizle Başbaşa bırakıyorum
Tarotta çıkmadı mı ban yiyeceğiniz hayretMune hanım konumu kapatır mısıniz lütfen kurallar ihlal oldu sanırım özür diliyorum ..tereddüt ettim zaten yazarken ama paylaşmış bulundum..geri de alamadim daha fazla bu seviyesiz insanlarla muhatap olmak istemiyorum sevgiler saygilar..
2011 den beri üyeyim evet ama nadir giriyorum buraya dönem dönem 7/24 takılmıyorum onu anlatmaya çalıştım..sahte olan birsey yok tekrar ikinci kez uyelik verilmiş.. neyse..2011'den beri üyesiniz. Sahte profilinizi bu profilinize yazacak kadar tanınmışsınız demek eski profille.
Zamanını tıpkı sizin gibi burada geçirenlere sallamak oldu mu şimdi
Bi' tarot açıp baksaydınız burası rezil bir platform mu değil mi diye.İthamda bulunurken dikkat edin herkesi kendinizgl gini sanmayin...sadece bir konu açtık pişman ettiniz ne rezil bir platform burada ya insanlar birbirine sarmak için uğraşıyor silin konumu bunların bu kafayla derdi de bitmez..
Çıktı kardeş çıkmaz mi hattaTarotta çıkmadı mı ban yiyeceğiniz hayret
Bu valbara da gülmelere doyamadı yavaş kız fıtık Olcan her şeye gülmeBi' tarot açıp baksaydınız burası rezil bir platform mu değil mi diye.
Hangi salak yalan dinleyeyim diye üstüne para verir ki?
Ne kadar basit davranışlar bunlar. Eh fal bakacağım diye milletten para tırtıklamaya çalışan birinden de saygılı hareket etmesini beklemezdim. Hiç şaşırtmıyorsunuz.Çıktı kardeş çıkmaz mi hatta
Bu valbara da gülmelere doyamadı yavaş kız fıtık Olcan her şeye gülme
Benim davranışlarımi eleştiren kisi bana hakaret ediyor üstü kapalı zanda bulunuyor asıl saygisiz kim aynaya bakmanızı tavsiye ederim..amacimin para tirtiklamak olduğu fikri sizi iyice aldi götürdü ama inanmışsinız bir kere yapacak birsey yok burda referans vereceğim insanlar var öyle biri olmadığıma dair ama ne yazikki onyargilari parçalamak çok zor..neyse burada kesiyorum iyi günler herkese..Ne kadar basit davranışlar bunlar. Eh fal bakacağım diye milletten para tırtıklamaya çalışan birinden de saygılı hareket etmesini beklemezdim. Hiç şaşırtmıyorsunuz.
Gün geçmiyor ki kk'da salak ilan edilmeyeyim. Ben verdimm zamanında bacımHangi salak yalan dinleyeyim diye üstüne para verir ki?
Yazmayın kızlar.. Üfürüp üfürüp duracak olan zamanınıza, paranıza olacak..Bunlar nasıl ithamlar şaka gibisiniz gerçekten..ücretsiz de bakarım hiç sorun değil hatta isteyenler yazsin emek ve zaman harcıyorum ama agzi olan konuştuğu icin normaldir aradan sizin gibilerde atlıyor hoş karşılamak lazim...kirli zihniyetlerinize üzüldüm gerçekten.. yinede isteyen arkadaşlar olursa yazabilir onlara sevgiyle bakicam..
Bende kumar oynar gibi tarot baktıra baktıra borç yapmıştım bir araGün geçmiyor ki kk'da salak ilan edilmeyeyim. Ben verdimm zamanında bacım
Bende çok seviyorum Tarotu... Chatcpt ye ücretsiz baktiriyorum. Henüz ücret talep etmedi. Çok soru sorunca Pro ol diyorBende kumar oynar gibi tarot baktıra baktıra borç yapmıştım bir arasonra baktım olmayacak kartları aldım kendi kendime umut satıyorum
Tüh cüzi miktarı veren gulebiliyor muymusTamamen iyi niyetimle cüzi bir miktar tırtıklayayım demiş ashdhdh
Vaalbara gülmenden rahatsız olmuş neden gülüyorsun hı? Derdin yok mu senin? Derdin olsa cüzi bir miktar faydalanırdı deniz.
Derdi olmayıp burada takılanlar çıksın deniz kızıyor lütfen.
Benim de vermişliğim olmuştur lise zamanı. Ben de yaptım o salaklığı yaniGün geçmiyor ki kk'da salak ilan edilmeyeyim. Ben verdimm zamanında bacım
Neyse ifşa da ettik kendimizi rahatladıkBenim de vermişliğim olmuştur lise zamanı. Ben de yaptım o salaklığı yani
Ben sırf para kaptırmamak için öğrendim tarotu kendim bakıyorum şimdiNeyse ifşa da ettik kendimizi rahatladık
Arkadaş olalım mı? Hiiç öylesine...Ben sırf para kaptırmamak için öğrendim tarotu kendim bakıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?