Dereyi Görmeden Paçayı Sıvadık

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.320
2.015
333
İstanbul
Merhaba Kızlar, Fikirlerinize ihtiyacım var.
22 haftalık hamileyim Elhamdulillah.Ufak tefek hazırlıklar başladı. Kv. de çarşıya gidelim bebeğe birşeyler alacağım diyor Allah razı olsun.Benim sıkıntım şu; Kv iyidir hoştur ama herşeye karışır, herşeyi o bilir. Bana dedi ki çarşıya gidelim mevlidde dağıtacağınız hediyeleri de alırsınız.Birkere ben Allahın izni ile bebeğimi kucağıma almadan hediye vs. olaylarına girmek istemiyorum.Tamam hadi alalım.Birkere kesinlikle magnet istemiyorum.Kur'an ve tesbihte dağıtmak istemiyorum.Çünkü bütün mevlitlerde bunlar dağıtılıyor, magnetler çöplerde, Kur'anlar okunmuyor sırf herkes bunu yapıyor diye yapmak istemiyorum.Eminim seçeceğim hediye ona yetersiz gelecek. Gelelim diğer meseleye ben bebeğimin mevlidini 40'ında yapmak istemiyorum biraz büyüsün istiyorum. Mevlidde bebeğimi herkes tek tek sallasında istemiyorum inandığım güvendiğim biri bebeğimi alıp gezdirsin istiyorum zaten bağışıklığı gelişmemiş mikrop kapar Allah korusun. Bunlar şimdi benim düşüncem tabi kv. yine dediğini yaptırır olur mu öyle şey yok böyle olsun. Yani eşim de kabul ediyor annesinin huyunu inanılmaz derecede bilmiş, eşim tek kelime etmiyor ben söylesem kırılacak ki söylesem de o kendini haklı çıkarmayı biliyor. Allah için iyi bir insan ama çok meraklı, çok bilmiş herşeye karışıyor.İnanın doğumdan sonra evde geçireceğim sinir krızlerını düşünüyorum eşimde savunmuyor inanın şu mutlu günlerimin tadını çıkaramıyorum.

canım hayırla saglıkla al bebegını kucagına ınsallah
dagıtılacak hedıye vs almak ıcın cok erken
yanı kıyafetlerını yatagını arabasını vs hazır edersın o ayrı da

benım ılk kızım ekren dogdu kılosu azdı ben mevlutu 3 aylıkken felan okuttum ancak ele avuca geldı
40ında yapılma zorunlulugu yok

magnetler copte kuranlar okunmıyor cok katılıyorum sıze
sen soyle acık acık fıkırlerıne
o dedıgım dedıkse sen de öyle canım

aaa o kırılmasın bu kırılmasın:)

Bebeğim konusunda gerçekten taviz vermek istemiyorum. Haklısınız

Daha kaç ay var bunları şimdiden bu kadar düşünmek niye ki.inan hamilelik yaşayabılecegın en guzel his.bu güzel zamanlarını böyle düşüncelerle doldurma benden sana tavsiye.ha bebek doğduktan sonra bi şekilde hallolur bu işler.keşke benım kv de böyle ilgilenseydi herşeyleriyle.boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…