derhal bu rezilliğin denetlenmesini istiyoruz...rezalet her yer pislik içinde

Dante

Her gün birinizi, bir gün hepinizi..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
12.563
11.452
498
“Kız-erkek öğrenci aynı evde kalamaz. Muhafazakar demokrat yapımıza bu ters. Talimatını verdik, denetimi yapılacak”

Yukarıdaki açıklama Başbakan Erdoğan’dan. Kendisi kızlı erkekli öğrenci evi olmaz diyor. Bize ters diyor.

Sorun şu ki içinde erkeklerin kaldığı bir öğrenci evinde dişi olan herhangi bir şeyin yaşaması mümkün değildir. Zaten bu evlerin hemen denetlenmesi gerekiyor.

İşte eve gelen kız olmadığı için yılda yalnızca bir kere çöp toplayan erkek öğrenciler

İşte flört yoksunluğunu kumar ve serserilik ile telafi eden bir öğrenci evi

İşte bira şişelerinden halı ile izolasyonu deneyen bir öğrenci müsveddesi

İşte ancak -o da belki- dişi sineklerin girebildiği bir öğrenci evi mutfağı

İşte vize zamanı yaşananlar

İşte final zamanı vuku bulanlar

İşte yazın devletin krediyi kesmesi sonucu alkol alamayan yaratıcı bünyelerin eseri

İşte bir kadının ne olursa olsun adım atmayacağı bir zeka patlaması

İşte hijyenden ölecek bir katalitik kahramanı

İşte her öğrenci evinde görülebilecek, artık alışılan manzaralar
Dikkat ederseniz tek bir kadın eli yok.

İşte bir adet dahi kızın olmadığı bir erkek öğrenci evi daha

İşte yalnızlığı bütün vücuduna yayılan bir adet erkek öğrenci insanı

İşte normalde eve gelecek kızlar için alınan ancak kız gelmediği için çorapların dizildiği bir kanepe

İşte “hazır etrafta etkilemek zorunda olduğum hatun yok” diye düşünen ve şebekliğe vuran bir öğrenci

İşte kadın iç çamaşırları niyetine çay poşetleri, hepsi yokluktan

İşte “bu bir sevgi olayı Ercan”

İşte Allah muhafaza burası da Japonya. Kötünün kötüsü var.

alıntıdır
kaynak....Hemen Denetlenmesi Gereken Kızsız Erkekli 17 Öğrenci Evi

Son düzenleme:
Çok hoşuma gitti açıkçası. Üniversite hayatı her daim böyle olmalı.

maalesef işte nerde okuduğu bile belli olmayan insan öğrenci halinden anlayamaz
tıpkı kantinde askerlik yapınca askerin yan gelip yatmadığını anlayamadığı gibi

Ahaha sandalyeden klozet çok iyiymişBak çocuklar icat bile yapıyor daha nolsun.Elektrikli sobada yumurta filan...Şahsen benim de kettle'da makarna pişirme girişimim olmuştu

Çilekeş bir üniversite anım canlandı gözümde;

Günün birinde perdelerini yıkamaya kalkmıştık ''erkek'' arkadaşların evinde
Çamaşır makinesi de yoktu o zamanlar öğrenci evlerinde
Banyo küvetinde tam 3 saatte 1 perdeyi ancak eski rengine yakın bir tona getirmeyi başarmıştık
Ama yanlış anlaşılmasın kızlı-erkekli değildi banyo ortamı

Aklıma geldikçe fena olurum

Birde set üstü ocaklarını temizleyelim demiştik 3 saat sonra yarısına gelemediğimizi görünce pes ettik

Şimdi düşünüyorum da hak etmişiz aslında...
Ne o öyle kızlı-erkekli

Son düzenleme:
Ahaha sandalyeden klozet çok iyiymişBak çocuklar icat bile yapıyor daha nolsun.Elektrikli sobada yumurta filan...Şahsen benim de kettle'da makarna pişirme girişimim olmuştu

Konu dışından mapısa yollayacaksınız beni susun ya

Bizim de ısınmayan odamızda, aynı yatağa girip saç kurutma makinesiyle uyumuşluğumuz vardır.

Kız kızaydık ama yanlış anlaşılmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu resimlerden sonra rahat bi nefes almislardir dicem ama sanmiyorum. Cunku bira sisleri var.Muhafazakar yapimiza ters efenim!

Bizim okulda bi arkadas grubumuz vardi 5 erkek 3 kizdik.Evlendik eslerimiz coluk cocuk; hala gorusuyoruz cok sukur.

Cok harika bir 4 yil gecirdim arkadaslarim sayesinde. Yani yoldan cikma falan hep sizin icatlariniz. Rahat olun sayin hokumet yetkilileri.

birinin şunu anlatması lazım bunlara
üniversite okuma zihniyetine erişmiş insanlar aman da fırsat bulduk hadi eve kapanıp sex partileri verelim demezler
tiyatro sinema konser etkinlik konferans arasında dolanır dururlar
ha arada da PARKlarda otururlar
ama gel de anlat
akıllarının olduğu yeri değiştiremezsin
onun bunun parasıyla yurt dışında anca okuyabilenler
ya da ite kaka ne olduğu belli olmayan bölümlere anca girebilenler yıllarca çalışıp çabaladığı amacını yaşayanların nasıl bir duygu durumunda olduğunu anlayamazlar

ama o biralar 22den önce rica ediciiim

Sabah arabada Türkiyenin bu yeni ispiyonculuğa bakış acısını dinledim radyoda. Cok güzel geyikler vardı ama ben ürktüm. Varmak üzere olduğumuz sonuc beni korkuttu.

-Biri espri olsun diye "kızlı erkekli araba kullanılmasın, kadınlar araba kullanmasın" gibi birşey yazmış twitterdan. Ama ürktüm. Suudi Arabistanda (yanılmıyorsam) kadınların araba kullanması yasak ve korkudan bunu protesto bile edemiyorlar. Bizim sonumuz da o gibi görünüyor.

Yasal düzenlemelerle cok kötü sonuclar bizi bekliyor olacak.

cık cık cık
saçmalıyorsun
biz ileri demokrat bir ülkeyiz
özgürlüklere yaşam tarzlarına karışmıyoruz
bu sadece zavallı güccücük evlatlarımızı korumak için
çünkü sokaklardakilere sahip çıktık açlıktan ölenlere tecavüze uğrayanlara çocuk yaşta evlenenlere sahip çıktık
eşşek kadar üniversiteliler kaldı

bunların tek derdi kadının bir erkekle aynı evde kalmaya karar verebilmesi
kadının hakkı yok
zorlama olsa sıkıntı yok mesela
bakın ceza almayan onca tecavüzcüye
kadın kendi karar vermesin yeter

Dimi ileri demokrat(?). Ama ilgilendiğimiz tek sey kadının cinsel organı. Keşke doğduktan sonra bi celik kapı taksalar da herkes rahat etse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…