Ahaha sandalyeden klozet çok iyiymişBak çocuklar icat bile yapıyor daha nolsun.Elektrikli sobada yumurta filan...Şahsen benim de kettle'da makarna pişirme girişimim olmuştu
Çilekeş bir üniversite anım canlandı gözümde;
Günün birinde perdelerini yıkamaya kalkmıştık ''erkek'' arkadaşların evinde
Çamaşır makinesi de yoktu o zamanlar öğrenci evlerinde
Banyo küvetinde tam 3 saatte 1 perdeyi ancak eski rengine yakın bir tona getirmeyi başarmıştık
Ama yanlış anlaşılmasın kızlı-erkekli değildi banyo ortamı
Aklıma geldikçe fena olurum
Birde set üstü ocaklarını temizleyelim demiştik 3 saat sonra yarısına gelemediğimizi görünce pes ettik
Şimdi düşünüyorum da hak etmişiz aslında...
Ne o öyle kızlı-erkekli
Bu resimlerden sonra rahat bi nefes almislardir dicem ama sanmiyorum. Cunku bira sisleri var.Muhafazakar yapimiza ters efenim!
Bizim okulda bi arkadas grubumuz vardi 5 erkek 3 kizdik.Evlendik eslerimiz coluk cocuk; hala gorusuyoruz cok sukur.
Cok harika bir 4 yil gecirdim arkadaslarim sayesinde. Yani yoldan cikma falan hep sizin icatlariniz. Rahat olun sayin hokumet yetkilileri.
Sabah arabada Türkiyenin bu yeni ispiyonculuğa bakış acısını dinledim radyoda. Cok güzel geyikler vardı ama ben ürktüm. Varmak üzere olduğumuz sonuc beni korkuttu.
-Biri espri olsun diye "kızlı erkekli araba kullanılmasın, kadınlar araba kullanmasın" gibi birşey yazmış twitterdan. Ama ürktüm. Suudi Arabistanda (yanılmıyorsam) kadınların araba kullanması yasak ve korkudan bunu protesto bile edemiyorlar. Bizim sonumuz da o gibi görünüyor.
Yasal düzenlemelerle cok kötü sonuclar bizi bekliyor olacak.
cık cık cık
saçmalıyorsun
biz ileri demokrat bir ülkeyiz
özgürlüklere yaşam tarzlarına karışmıyoruz
bu sadece zavallı güccücük evlatlarımızı korumak için
çünkü sokaklardakilere sahip çıktık açlıktan ölenlere tecavüze uğrayanlara çocuk yaşta evlenenlere sahip çıktık
eşşek kadar üniversiteliler kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?