• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deri altı enjeksiyonu yardımmmm???

igrokcha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
156
1
68
Ankara
kızlar abimin ayağı kırılmıştı amleiyat olmuştu. şimdilerde evde yatıyor ve ilaç kullanıyor. bir de iğnemiz var.deri altı iğnesi ve iğneyi ben yapıyorum.kaç gündür yapıyordum bir sorun yoktu fakat bugun abimin canı yanınca iğneyi fazla batırmadım ve sanırım ilaç yüzeyde birikti. karın bölgesinden yapıyorduk.şimdi orada beyaz bi şişlik var. ne yapmam lazım?abim bişey olmaz diyor. internette araştırdım ama birşey bulamadım.kullanan ya da başına böyle birşey gelen biri var mı?

Kasa denk geldiyse ondan öyle olmuş olabilir. buz ile masaj yaparak dağıtmaya çalışın canım ödem olmuştur ama gidebiliyorsa doktoruna görünsün.

Kan inceltici sanirim.
Ben hemsireyim, ameliyat hastalarina kan inceltici veriliyor boyle. Birsey olmaz. Yag dokusuna vermen gerekirken, derinin hemen altina vurmussun, yag dokusuna ulasmayip deri altinda oyle toplanmis. Iner o merak etmeyin. Bir zarari olmaz ama ne kadar yarari da olur ordan verilen ilacin orasi tartisilir. O dozdan pek hayir beklemeyin, siradaki dozlara devam edin. :)
Sen bir dahakine o yag dokusunu iyice eline al, sIkI tut ve igneyi dart atar gibi hizli bir sekilde vur. Acimaz o zaman. Zaten teknigi de o, boze dart mosyonu diye ogretmislerdi. Yavas yavas sokulan igne acitir.

Back
X