S snaszn Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2025 32 7 1 25 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snaszn #1 Deri altı implant taktırıp hamile kalan duydunuz mu kızlar ?
siyasmin Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2022 562 447 33 38 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snaszn #2 snaszn .!.: Deri altı implant taktırıp hamile kalan duydunuz mu kızlar ? Genişletmek için tıkla... Nasıl birşey hiç duymadım
snaszn .!.: Deri altı implant taktırıp hamile kalan duydunuz mu kızlar ? Genişletmek için tıkla... Nasıl birşey hiç duymadım
S snaszn Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2025 32 7 1 25 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snaszn #3 siyasmin .!.: Nasıl birşey hiç duymadım Genişletmek için tıkla... Kol içine takılıyor hormon salgılıyor
siyasmin .!.: Nasıl birşey hiç duymadım Genişletmek için tıkla... Kol içine takılıyor hormon salgılıyor
H happymommm Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 13 2 36 32 6 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snaszn #4 siyasmin .!.: Nasıl birşey hiç duymadım Genişletmek için tıkla... 1,5 yıldır var ek korunma yapmıyoruz hamilede kalmadım
siyasmin .!.: Nasıl birşey hiç duymadım Genişletmek için tıkla... 1,5 yıldır var ek korunma yapmıyoruz hamilede kalmadım
A aysenurceylanc Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 1 0 1 23 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi snaszn #5 happymommm .!.: 1,5 yıldır var ek korunma yapmıyoruz hamilede kalmadım Genişletmek için tıkla... Öncelikle iyi akşamlar bende taktırmayı düşünüyorum ama bilgi sahibi değilim o halde sormak isterim ek korunma yapmıyorsunuz ama içe boşalma oluyor mu yoksa eşiniz dışa mı boşalıyor
happymommm .!.: 1,5 yıldır var ek korunma yapmıyoruz hamilede kalmadım Genişletmek için tıkla... Öncelikle iyi akşamlar bende taktırmayı düşünüyorum ama bilgi sahibi değilim o halde sormak isterim ek korunma yapmıyorsunuz ama içe boşalma oluyor mu yoksa eşiniz dışa mı boşalıyor