- 30 Haziran 2022
- 144
- 183
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ay oldu implant taktırdim Çok yoğun kanama yaşıyorum. Sizde yan etkileri neler oldu şimdi memnun musunuzYaklaşık 6 aydır kullanıyorum reglde düzensizlik yapıyor elbette ama bu tüm korunma yöntemlerinde mevcut , implantı yetkili satıcılardan eczaden alıp bulunduğunuz bölgedeki devlet hastanelerinde taktırabiliyorsunuz kadın doğum tarafından ücretsiz takıyorlar öyle zahmetli acılı bir durumuda yok inanın. Kesinlikle öneriyorum ben 3 bin civarı bir fiyata almıştım ekim ayında ama haplarla kondomların kullanımı her seferinde ödediğiniz fiyatı 3 senelik olarak hesaplarsanız hem daha uygun hem daha pratik ve kullanışlı deri altı implant.
Selam kızlar
Deri altı implant yaptıran var mı gebeliğe karşı?Ben uzun suredir hap kullanıyordum ama bazen unutuyorum vs korkuyorum.Kondom da üzüm süreli kullanım rahim ağzı kanseri riski artıyor diyorlar.Eee geriye bu implant kaldı bununda zararı olur illaki sonuçta derimize yabancı madde enjekte edilecek offff gerçekten çok zor kadın olmak.
Aranızda deri altı implant taktıran var mı? varsa görüşleriniz tavsiyelerinize talibim
Merhaba hemcinslerim..Sırf bu soruya cevap vermek için üye oldum..Ben 8 ay kadar taktirde bende sizin gibi araştırdım durdum en mantıklı olanı deri implanti olduğunu zannettim takmaz olaydım.. Adet düzensizliği oluştu 8 ayda 6 kilo durmadan aclik hissi surekli yeme ihtiyacı agresiflik vs..Ama bunlar bir kenara bir gün aniden şiddetli baş ağrısı tuttu kusma ile beraber bedenimde bir uyuşukluk hissi geldi 1 hafta boyunca hastanelere gidip geldim ne olduğunu anlayamadılar hen acılar içimde kıvranıyorum.. taki ilaçlı emara soktular ve beynimde damar tikanikligi oluştu bunun nedeni o implamt ..şuan bir buçuk yaşında oğlum var Sırf anne olmamak için hayatımdan oluyor çocuğumu annesiz bırakıyordum..Annelik çok zor ama insan sağlığı herseyden daha önemli tekrar anne olmamak için bunu kendime yaptığım için ne kasad kızdım kendime.. Siz siz olun sakın ama sakın taktirmayinnnnSelam kızlar
Deri altı implant yaptıran var mı gebeliğe karşı?Ben uzun suredir hap kullanıyordum ama bazen unutuyorum vs korkuyorum.Kondom da üzüm süreli kullanım rahim ağzı kanseri riski artıyor diyorlar.Eee geriye bu implant kaldı bununda zararı olur illaki sonuçta derimize yabancı madde enjekte edilecek offff gerçekten çok zor kadın olmak.
Aranızda deri altı implant taktıran var mı? varsa görüşleriniz tavsiyelerinize
KesinlikleÖncelikle herkese merhaba bu soruyu cevaplamak için üye oldum. Deri altı implantı taktıralı tam iki yıl oluyor arkadaşlar. Doğumdan iki ay sonra kilo verip eski halime dönmüşken bu zımbırtıyı taktırdığım günden itibaren tam 14 kg alarak hamilelik kiloma ulaştım. Balık gibi yediğimiz yemeği unutup acayip bir açlık hissi yaşatıyor resmen. Adet düzensizliğini söylemek bile istemiyorum çamur gibi lekelenme 1 ay süreyle geçmek bilmiyor. Kimi zaman 4 ay boyunca o bile olmuyor. Acayip agresif ve depresif yapıyor. Hiç önermiyorum. İlk fırsatta çıkartacağım. Dayanılır gibi değil.