çatlak ne bilgimiz warda nasıl kurtuluruz bir bilen yok mu
kaydirigubbakcemile2egzersiz şartttt
benim çatlaklarım genetik. bacak yapım anneminkinin aynısı. onda da lise çağında çatlak oluşmuş bende de lisede ortaya çıktılar. oluşmadan önce engel olabilirdim ama artık çok geç sedef rengini aldılar zaten ama takmıyorum artık kafama dikkat çekmiyolar öyle..
çatlak ne bilgimiz warda nasıl kurtuluruz bir bilen yok mu
benimde var ama kafama takmıyorummmmmmm.
Herkese Selam, Stigma Krem var. Internetten arama yaparsaniz, sitesine ulasip, online satin alabilirsiniz. Denemeye deger..benimde çatlaklarım var nefret ediyorum... Çatlaklarım normal ten renginde olsa iyi ancak benimkiler bel bölgemde ve kırmızlar.... Çatlaklarımı göstermemek için yüzmüyorum, üstümü çıkarmıyorum ve en son olarak belime dövme yaptıracaktım zaten çatlaklarım var yaptırsamda çirkin durur diye vazgeçtim..
Aman takma hem yüz hem gez toz ? Çatlak olmayan kadın yok deme mankenler var, o yüzden rahat ol. Ben sporculara uğraşıyorum hepsinde çatlak var yani spor yapsana oluyo... oyüzden takma ama tedavinin aksatma..ben suan kendi kendime araştırma deneme yanılma yoluyla çözmeye calisiyorum. Faydasını görürsem yazıcam :) ama o Lazerler hiç bi işe yaramiyo ne varsa dogada ..Bu arada çatlakların kırmızıya çok şanslı daha kolay gecer.muhakkak doktora git bak bi nediycekbenimde çatlaklarım var nefret ediyorum... Çatlaklarım normal ten renginde olsa iyi ancak benimkiler bel bölgemde ve kırmızlar.... Çatlaklarımı göstermemek için yüzmüyorum, üstümü çıkarmıyorum ve en son olarak belime dövme yaptıracaktım zaten çatlaklarım var yaptırsamda çirkin durur diye vazgeçtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?