Deri mont moda mı hala ? tavsiye eden var mıı?

Ben de mevsim sonunda derimod'dan kahverengi aldım havalar ısındı hiç giymedim kış gelse de giysem diyorum kaydirigubbakcemile3

ben tam bir deri mont hastasıyım,bence asla modası geçmez geçmicek,gelinlik üstüne bile giyerim valla o kadar seviyorum kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok iyi fiyata almışsın o zaman canım

evet onun için diyorum kaçırmayın kızlar şuan yaz sezonu olduğu için fiyatlar böyle,zaten benım aldıgım modellerden bu hafta gittiğimde kalmamıştı orjinal deri olan 169 ve 99 tl likler kalmış emitasyonlarında 89 tl likleri vardı,derimoda da baktım çok iş kadını edasında modeller vardı beğenmedim okadar frapan modellere o para çok bence:delphin:

Deri montun modası gecermı arkadasım delırdın mı sen ? saka tabi =))
benım gıbı derı hastası varmıdır bılemıyorum ama herkesde uzerınde tasıyamaz derıyı
yakısan var yakısmayan var sımdı bu bır gercek...
fızıgınde yerındeyse, kısa belıne oturan kalıplardan tercıh et derım ben a.s
unıversıtede benden sonra hemen hemen butun kızlar derı mont aldı ne gıysem taklıt edıyorlar ya bu kızlarda bı cins...

slm kızlar ya ben de deri mont istiyorum ama nerden alıcam bilmiyorum bershka dakiler çok güzeldi ama orda kalmamış ordakiler gibi spor duran başka markalarda var mı bildiğiniz?

kızlar deri mont çok moda yaff ben okulun başında aldım Deri Mont tan herkes bayıldı.benden sonra herkes özenip almaya başladı valla.çok şık duruyo bence zemuszemus

bende bugün aldım kızlar bakın bakalım nasıl duruyor zemuszemus

35k8lug.jpg

Back
X