• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle değil mi ne bileyim eşim herkesin attığı nude fotoğraflar bı kac sene sonra çıkıyor gizli kalmıyor ifsa ediliyor falan diyince korkmaya başladım iyice
Ya yok öyle bişey . Eşinize de bahsetmeyin açmayın bu konuyu . Eşiniz erkek kafasiyla yorumluyor kendince ahlakcilik yapıyor. Belki böyle dediğine göre sizi korku yoluyla test etmek bile istiyor olabilir. Sürekli onunla bu konu hakkında konuşuyorsaniz adam şüpheye düştüğü için mahsus yapıyor olabilir yani. Kaldı ki sizin geçmişiniz esinizi ilgilendirmez geçmiş adı üstünde. Şimdi önünüze bakın bosverin. Aynen dediğim gibi ortada resim felan yoktur rahat olun. Kimse işsiz gibi senelerce saklamaz ortada hicbirsey yokken reşit bile olmayan bir çocuğun resmini seneler sonra niye Yaysin adam . O riske kimse girmez kim bilir nude attiginiz kişi yada kisilerin de hayatına kimler girmiştir unutulmuş gitmiştir . Adam sizin görüp dava acmayacaginizi nereden bilecek niye uğraşsın bunla yani. Evham yapmayın konuyu da eşinizle hatta kendinizle konusmayin kapatin gitsin kimse sütten çıkmış ak kasik değil

Öyle değil mi ne bileyim eşim herkesin attığı nude fotoğraflar bı kac sene sonra çıkıyor gizli kalmıyor ifsa ediliyor falan diyince korkmaya başladım iyice
eşinize nerden geldi bu düşünce ağzını mı yokladınız ne düşünür diye. ayrıca yukarıda da sorulmuş nude resim ne. çıplak görüntü filan mı. attığınız kişi yakınmı görüşüyor musunuz sizi tehdit filan mı ediyor bu kadar kötü hissediyordunuz. yani sizi tetikleyen bir durum mu var.

hiç bir şey olmaz %99 ihtimalle attığın kişide durmuyordur o fotoğraf. en kötü ve en küçük ihtimal yayılırsa bile yapay zeka dersin ne olacak. artık yapay zeka çok gerçekçi fotolar yapıyor.

Konu nasıl siliniyor bilen var mı arkadaşlar hepinize teşekkür ederim telefonda kalmasın bu konu silmek istiyorum yardım eder misiniz

eşinize nerden geldi bu düşünce ağzını mı yokladınız ne düşünür diye. ayrıca yukarıda da sorulmuş nude resim ne. çıplak görüntü filan mı. attığınız kişi yakınmı görüşüyor musunuz sizi tehdit filan mı ediyor bu kadar kötü hissediyordunuz. yani sizi tetikleyen bir durum mu var.
Aynen aklıma bu geldi acaba tehidt mi ediliyor yakinimi felan diye

Eşinizden mi korkuyorsunuz ortaya çıkarsa affetmez boşanır diye?
Eşinizin nude atanlarla ilgili düşünceleri de bir garip de onun için sordum.
Lütfen takmayın kafanıza ama unutun gitsin, hırpalamayın kendinizi bu kadar.

Lütfen takmayın kafanıza ama unutun gitsin, hırpalamayın kendinizi bu kadar
Lütfen takmayın kafanıza ama unutun gitsin, hırpalamayın kendinizi bu kadar.
Yuvam bozulsun istemiyorum çünkü çok mutluyum

Nude, çıplak fotoğraf için kullanılıyor.

Konuyu eşi açtıysa hiç hayırlı değil.

eşi açmış olsa konuyu eline ne geçecek ki. bence eşi karıştırmasın diye silmek istiyor kendisi açmıştır konuyu
Hayır onu kastetmedim. Karı koca konuşurlarken kocası " nude atanların fotoğrafları açığa çıkıyor" demiş ya.Bu konuyu kocası mı açmış da öyle demiş? Eğer öyleyse durduk yere böyle bir konu açılmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X