canım biz arçelikten almıştık ilk aldığımız zamanlar hevesle doldurduk içini kullandık biraz. sonra öyle boş boş durdu evde, iyi düşün derim:))
annemler kullanıyorlar 1 yıldır ve çok memnunlar ama sandık tipi bence hiç kullanışlı değil.. koyduklarınızı göremezsiniz, bi şey almak isteseniz nerede olduğunu görebilmek ve alabilmek için zaman kaybedersiniz.. en güzeli çekmeceli olanlar, hem düzenli oluyor, hemde ne var ne yok görebiliyorsunuz annemlerin 6 çekmeceli ve markasıda Alaska
tesadüfe bak ya demin aynı konuyu araştırıyordum
bende uğur 120 a+ mı yada 150a++mı karar veremedim
arasında sadece 6 lt fark var ama biri geniş diğeri dar 150daha az elektrk harcıyormuş ama çapı büyük montalamalıdiye
yoksa başka markamı bakmak lazım uğurun içindeki motorlar çok yer kaplıyor acaba diğerleride öylemi
sepete nelerı koyuyorsun canım bende alırken yedek ıstesem verırlermı kıTurkiyedeki markalarda bilglm yok ama bende sandik tipi olandan kullaniyorum nedense cekmeceli hic hosuma gitmiyor cunku herseyi koyamiyorsun sikistirdigindada cekmaceler kapanmiyor birde evde 2 tane buzdolabi varmis gibi goruntu yaratiyor... benim buzdolabimin alt kismi zaten 3 cekmeceli buzluk... sandik tipi aldiginda dikkat et benimkisi bir bolumu ayrilmis ustundede sepet var yani dondurucu 2 kucuk bolum birde buyuk bolum gibi ayrilmis...sebet bulursam magazada ust kisma yine alacam.... tepsiyle bile hamur islerimi pisirmeden yapip atiyorum...
sepete nelerı koyuyorsun canım bende alırken yedek ıstesem verırlermı kı
6 ay önce aldım derin dondurucumu.
7 çekmeceli aldım. Sandık tipliler kullanışlı gelmiyor bana, sürekli altta kalan ürünleri yenilemek için üste çıkartman lazım.
Ben onun için çekmeceli aldım, buzdolabınında yanıya koydum, iki tane buzdolabı var gibi görüntü oldu, şık durdu.
Şimdilik memnunum, içine,
Sigara böreği,
Haşlanmış nohot,
Ayıklanmış bezelye,
Mantı,
Yaprak sarması,
Bol bol dondurma koydum,
Yakında taze barbunya,
Dilimlenmiş sivri biber vs. de koyacağım.
sözu gecmısken dılımlenmış sıvrı bıberı nasıl koyuyorsun ve kullanırken buzunu nasıl actırıyorsun
ne bıleyım bende cekmecelıyı bı turlu sevemedım annemde 4 cekmecelı sanırım kucuk var oda memnun degıl ıstedıgım gıbı olmuyor dıyor
sandık tıpı tamam bıraz karısık olabılır ama dunyanın urunu sıgıyor
senin anneninki bayağı küçükmüş canım ondan sığdıramıyordur, 6 çekmeceli olana annem her şeyini koyuyor yani bir evin ihtiyacını karşılıyor ama daha büyük istersen çekmece sayısına değilde iç hacminin ölçüsüne bak daha geniş olanlar var çünkü.
bi arkadaşada biberi nasıl saklayacağını sormuşsun, ben yıkayıp, kullanacağım ölçüde doğruyorum, kullanacağım zamanda çözdürmeden don halindeyken poşeti şöyle elimle hafif bastırarak yuvarlıyorum, zaten biberler öyle çok yapışmıyor birbirine, hemen ayrılıyorlar biberin her türlüsünü (kırmızı, yeşil, çarliston) koyabilirsin
ugur daha iyi ama çok yer kaplıyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?