Buzdolapları ve Derin Dondurucular derin dondurucu

Bende almak istiyorum.tavsiye ve önerileri bekliyorum bende.tabi birde 3 kisilik bir aileyiz nasil bisey alabilirim.cekmeceliler varmis kullananlar varsa memnunlarmi merak ediyorum

selam,bende vestelin var çekmeceli olandan...gayet kullanışlı...sandık tipi olanlar karmakarışık duruyor,çekmeceliler ise düzenli...bir kımına sebzeleri,bir kısmına etleri...piyasada çok çeşitli ürünler var,markasına ve enerji sınıfına göre değişiyor tabi fiyatları...her eve lazım...

bende bosch un sandık tipi olanlarından var çekmelilere göre biraz düzensiz oluyo diyolar ama bnm dolabım çok düzenli yani kişiden kişiye değişir ne aradıysan açıp hemen buluyorum sandıklının güzel yanı geçenlerde fazla süt almıştım 5 lt lik bidonuyla attım dolaba sonradan çıkardım yoğurt yaptım bayrama yakın tepsisiyle baklava su böreği koyuyorum çok ii oluyo
mantı yapıyorum mesela tepsiye dizip atıyom içine donuyo sonra poşetliyip kaldırıyorum birbirlerine yapışmıyo
valla ben çok memnunum çalışan biriyim ve bir bebeğim var mısır meyve hamur işleri sebze ekmek çok işime yarıyooooooo

Duzenli durmasi acisindan degilde 3 kisilik bir aileyiz derken icini doldurabilirmiyim diye dusunuyorum.iki dolabim var genelde birini yazin kullaniyorum birini kisin.gecen yil ikisinide kullandim iyi olmustu.bu yilda derin dondurucu alayim diyorum asagi yukari tasimak zorunda kalmam.ayrica dondurucuyu kullanayim diye koca dolabida calistirmam gibi geliyo.

Vestel çekmeceli kullanıyoruz iki aydır. Çok memnunum. 6 bölmeli. Başta çok düşündük 3'lü mü alsak diye ama iyiki almamışız. 6'lı ancak yetiyor.

Son düzenleme:
hanımlar bende dondurucu arıyorum acaba hangisindn alsam diye ..

hanımlar bende dondurucu arıyorum acaba hangisindn alsam diye ..

Ben Uğur kullanıyorum hanımlar. Çevre dostu diye aldık açıkçası, beklentilerimizi de karşıladı. Faturamızda 2-3 aydır müthiş bir düşüş var Bu kadarını ben de beklemiyordum ama tüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı :))

Bende baya araştırma sonunda Liebherr 3 çekmeceli aldım çok memnunum tavsiye ederim

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

merhaba arkadaşlar
Elimde arçelik marka sandık tipi a snıfı derin dondurucum var eğer düşünürseniz uygun fiyata verebilirim ben sadece bir sene kullandım şimdi taşındım ve evimde yerim yok o nedenden dolayı satıyorum.
ilgilenen olursa kurban bayramı öncesi ihtiyaç olabileceğini düşündüm

selam bu aralar araştırmalardayım..dun komşum arcelık almış 3 cekmecesı var gerısı cam raflardan ıbaret.. aldıkları yer cekmecelılerın kırıldıgını raflıların daha kullanışlı oldugunu soylemışler ..arada kaldım..sızın bu gıbı sorununuz oldu mu..

bu konuda bende yardımlarınızı bekliyorum.regal ve altus nasıldır sizce.ben arçelikten çok memnunum diğer eşyalarımda.altusda aynı servis bakıyormuş.
birde çekmeceli düşünüyordum ama sandık olanları incaleyince arada kaldım
fikir verin lütfen

bende Uğur çekmeceli olanı aldım. gerçektende güzel geniş ürün. elektrik faturası nasıl olacak bu ay sonu göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…