• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba derin mini buzdolabı(dondurucu) hakkında

AmberMila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
1.042
1.418
53
31
Merhaba, etler için ayrı derin dondurucu satın almak gibi bir niyetim var mini olan. Küçük odaya düşündüm ama onun yanında yatak odası var rahatsız edebilir mi ne düşünüyorsunuz? Sizlerde varsa nasıl yaptınız memnun kaldınız mı? Mutfağa koy derseniz ne yazık ki mutfağa yerim yok.

Benim de küçük derin dondurucum var
İnanın buzdolabının sesini daha çok duyuyorum
Onu sesi gelmiyor

Annem de sandık tipi arçelik var o da çok memnun
Orda kalınca da ses filan duymuyorum ama şöyle bir şey de var ben seslere takılmıyorum
Her koşulda yatar uyurum🙈

Annem de sandık tipi arçelik var o da çok memnun
Orda kalınca da ses filan duymuyorum ama şöyle bir şey de var ben seslere takılmıyorum
Her koşulda yatar uyurum🙈

Kesinlikle bende takılmıyorum malum benimki en ufak seste uyanıyor ona göre ayarlayacağım aman banane ödesin o kadar sessiz istiyorsa djdjd 😅
Vestel markasından çok memnunum bu zamana kadar sorun çıkmadı beyaz eşyalarımda tv ve kurutma makinası da vestel markası 😅 arçelik’in alt yapı markaymış.
Arçelik sandık tipi baktım 370lt olana 25bin 😅 vestelde öyle hemen hemen aynı fiyat 😳

Merhaba, etler için ayrı derin dondurucu satın almak gibi bir niyetim var mini olan. Küçük odaya düşündüm ama onun yanında yatak odası var rahatsız edebilir mi ne düşünüyorsunuz? Sizlerde varsa nasıl yaptınız memnun kaldınız mı? Mutfağa koy derseniz ne yazık ki mutfağa yerim yok.
Sandik gibi olanlar normalde ses yapmiyor senelerce annem odada kullandi hiç sesini duymadik. Buzdolaplari daha cok ses cikartiyo 🤣

Arçelik sandık tipi kullanıyoruz hiç sesi yok buzdolabının sesi daha çok 😂

Back
X